• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware Ürünleri- Ne tavsiye edersiniz?

mutlukiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
46
5
86
İzmir
Biliyorum ki çok popüler ürünler. Eminim aranızda kullananınız vardır? Hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Hangilerini kullanışsız buluyorsunuz?

Ben Tini Mini Hanım 3.6 l aldım. Daha gelmedi. Çalıştığım için 3-4 günlük salata malzemelerini içine koyup saklamak amacıyla aldım.
$untitled.png

ben rondosunu,hamur mayalama kabını,yogurt için eko kapları kahvaltılıklar için şeker kapları,zeytinyağlığını ve bir çok saklama kabını kullanıyorum,çokta memnunum en son pasta saklama kabını ve serpşekini aldım .mutfakta şık duruyor ayrıca kullanışlı tavsiye ederim:49:

merhabalar ben süperşef doğrayıcıyı kullanıyorum harika bişey tezgahta hep elimin altında duruyor ayran yapıorum,, kekıme fındık doğruyorum,, yemeğe soğan doğruyorumm...yıkaması da çok kolay tavsıye ederım kesınlıkle.ve saklama kaplarını da kullanıorum iki tane büyük olanlarından aldım.birine ekmek koyuorum inan o ekmekler taptaze kalıor. birine de çalıştığım için yeşillikleri yıkayıp koyuorum tazecik kalıor çok kullanışlıı tavsiye ederim canım.

Kızlar bende salata kurutucusu var onunla hem yesıllıklerı kurutuyorum hem saklıyorum...

Şeker kapların herboyu var onlardada hasladıgım sebzelerı saklıyorum kucuklerıylede ofıse yemek getırıyorum...

Yenı mataralarından var su ıcme alıskanlıgı kazandırdı bana :1:

Beslenme kabı var onuda dısarı cıkarken yanımda yıyecek tasıyorum...

Termoslu yemek kabı var süper şef var

Şimdide tinimini ve peynır kabı sıparıs ettım...

Sanırım bıraz hastalık gıbı bısey bu ama ben sımdıye kadar aldıgım butun urunlerınden memnunumm ...

Kızlar bende salata kurutucusu var onunla hem yesıllıklerı kurutuyorum hem saklıyorum...

Şeker kapların herboyu var onlardada hasladıgım sebzelerı saklıyorum kucuklerıylede ofıse yemek getırıyorum...

Yenı mataralarından var su ıcme alıskanlıgı kazandırdı bana :1:

Beslenme kabı var onuda dısarı cıkarken yanımda yıyecek tasıyorum...

Termoslu yemek kabı var süper şef var

Şimdide tinimini ve peynır kabı sıparıs ettım...

Sanırım bıraz hastalık gıbı bısey bu ama ben sımdıye kadar aldıgım butun urunlerınden memnunumm ...

Peynir kabı ile ilgili yorumlarını bekliyorum :)

Annem neredeyse her ürününü kullanıyor ve memnun. Ama ben yeni su şişelerinden aldım, mavi olanından. Birtane şirkete birtanede eve sürekli elimin altında olsun diye ama bu şişeler plastik kokuyor hemde öyle böyle değil, sinir içerisindeyim, su şişesini almayın kesinlikle diyorum

Peynir kabı ile ilgili yorumlarını bekliyorum :)

Peynir kabina koydugun peynisler bozulmuyor paata bile koyabilirain.
Ben satisini da yapiyorum, sekerkaplara kalan yemek corba salata zeytin kahvaltilik aklina ne gelirse koyuyorum...
Buzdolabindaki hersrui koyabilecegin uygun kaplari var yani;))
buzluktaki gidalarimi da rahat sakliyorum;) durahisine koydugum sivilar isinmiyor soguklugunu koruyor
Disari cikarken yiyecegim seylei sekerkaplaa koyup cantama atiyorum en onemlisi de akmiyor!!! Rejim yapinca kolaylik oluyorr
Daha ne diyeyim ki super sefte sogan maydanoz ceviz ekmek kofte icin malzemelrin hepsi ve aklina gelen herseyi dograyip karistiryorsun..
Ayyy parmaklarim yoruldu yazmakan daha ne diyeyim;)))))
Esim bile kullaniyor o kadar yani;))

Valla ben kesinlikle supersefleri tavsiye etmem o kadar para verdim.
..ama sogan dogramann bicak kismini tutan cikinti kirildi
Ben de media marketten yari fiyatna bi dograyci aldm hem daha genis h de sogani daha guzel dogruyr bulac yapmyr

Ben de matarasını tavsiye etmem.bir süre sonra ağız kısmı koku yapıyor.kullanadım öyle olunca.bıraktım bir süre sonra tekrar başladım ama yine aynı şekilde koku oldu.bıraktım ben de..o_O

Valla ben kesinlikle supersefleri tavsiye etmem o kadar para verdim.
..ama sogan dogramann bicak kismini tutan cikinti kirildi
Ben de media marketten yari fiyatna bi dograyci aldm hem daha genis h de sogani daha guzel dogruyr bulac yapmyr
ben de o çekilen ip kırılır diye düşünüyordum. çekerken insanın kolu yorulmuyor mu?

Merhaba arkadaşlar :KK48: Ben de tuppervare satışı yapıyorum ve ayrıca kendimde çok iyi kullanıcılarındanım, kendi çeyizim içinse kocaman bir köşe yaptım kendime bu ürünlerden ileride kullanabilmek için ve annemle beraber yaşadığım için onun ürünlerini kullanıyoruz. Peynir dünyası, süzeği, süper şefi, şeker kapları, yıldız kapları, yoğurt yapmak için kullandığımız bir ürünü daha var, sonra daha bir çok ürününü aldım kendime o kadar memnunum ki daha sipariş vermek için beklediğim bir sürü ürünü var :KK68: ayrıca gerçekten kullanımı o kadar rahatki elinizden düşmeyecek ürünleri var. Bu süper şef ve şeker kaplar annemin elinden hiç düşmüyor dolapların düzeninde bazen yüksek bir yere koyduğum zaman bile bana kızıyor her zaman uzanamıyorum oraya aşağılara koy diye :KK45:peynir kapları ayrıca peynirin yeşillenmesini önlüyoru. yıldız kaplarda lor peynirin neredeyse 2 ay bozulmadan kaldığına şahit oldum... şeker kapların akıtmamam özelliği ise çok cazip hem yemekleri uzun süre koruyor hem de akıtmıyor. rahatlıkla yolculuk esnasında yanınızda taşıyabiliyorsunuz... sürahisinden çok memnunuz akıtma seviyeleri var, kullanışı çok rahat. şimdi ise şeker kapların küçük boyu ,orta boyu ve büyük boylarından alacağım, bir takım var orta boyu ama sürekli kullanıldığı için bir takımını daha almak istiyorum. Yani kullanmadan gerçekten anlaışlımıyor. o kadar para mı verilir bir plastiğe deniliyor ama kullananlarında memnuniyetini ben görüyorum. Kullanmayan tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim. Tuppervareli ve mutlu güzel günlere arkadaşlar :KK66:

ben de o çekilen ip kırılır diye düşünüyordum. çekerken insanın kolu yorulmuyor mu?
Canım o ipler kopar diye dert etme:KK76:o ipler o kadar sağlamki bir sey olmaz tabi yine sen her ihtimale karsı dikkatli kullanırsan daha iyi olur.. Şayet diyelim koptu ya da kırıldı bir tuppervare ürününün 10 yıl garantisi var değişim yapabiliyorsun yani bunu düşünerekten bir süper şef edinebilirsin, mutfakta rahatlığın için bu çok önemli bir ayrıntı, :KK71:

hayır yorulmuyor...aslına bakarsanız ben sadece acelem olduğunda kullanıyorum ama bana sorarsanız istanbuldaysanız media marketteki benzerini alın derim...demek ki herşeyin pahalısı en iyisi değilmiş...

Canım o ipler kopar diye dert etme:KK76:o ipler o kadar sağlamki bir sey olmaz tabi yine sen her ihtimale karsı dikkatli kullanırsan daha iyi olur.. Şayet diyelim koptu ya da kırıldı bir tuppervare ürününün 10 yıl garantisi var değişim yapabiliyorsun yani bunu düşünerekten bir süper şef edinebilirsin, mutfakta rahatlığın için bu çok önemli bir ayrıntı, :KK71:
ipler değil de bıçağı tutan kısım koptu benimkinde..

oyy karar vermedim kızlar. normal bir robot mu alayım yoksa super şef mi. iyi diyende kötü diyende var. sadece robot düşünüyorum mikser setim var çünkü.

bütün saklama kaplarını aldım herşet biyana cok tatlılar çeyize şart:KK68:

Mesajınızın üstünden 2 ay geçmiş ama bilgilendirme amaçlı yazıyorum, ipin kopması garanti kapsamına girmiyor. Onu kullanıcı yaptırmak zorunda malesef..

hanımlar o çıkıntı kırıldığında aldığınız danışmanla iletişime geçip garantiye gönderebilirsiniz 10 yıl garantili.ayrıca kolu yoracak kadar çekilmiyor gayet kullanışlı kablo priz derdi yok benim müşterilerm çok memnun

bir de suluklar hakkında, ben yeni çıkan 750ml olan ve 1 lt suluklardan satıyorum kullananlar çok memnun içimi çok güzel kapak sistemi gayet kolay almak isteyenlere yardımcı olabilirim.

Back