- Konu Sahibi mutlukiraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende salata kurutucusu var onunla hem yesıllıklerı kurutuyorum hem saklıyorum...
Şeker kapların herboyu var onlardada hasladıgım sebzelerı saklıyorum kucuklerıylede ofıse yemek getırıyorum...
Yenı mataralarından var su ıcme alıskanlıgı kazandırdı bana
Beslenme kabı var onuda dısarı cıkarken yanımda yıyecek tasıyorum...
Termoslu yemek kabı var süper şef var
Şimdide tinimini ve peynır kabı sıparıs ettım...
Sanırım bıraz hastalık gıbı bısey bu ama ben sımdıye kadar aldıgım butun urunlerınden memnunumm ...
Peynir kabı ile ilgili yorumlarını bekliyorum :)
ben de o çekilen ip kırılır diye düşünüyordum. çekerken insanın kolu yorulmuyor mu?Valla ben kesinlikle supersefleri tavsiye etmem o kadar para verdim.
..ama sogan dogramann bicak kismini tutan cikinti kirildi
Ben de media marketten yari fiyatna bi dograyci aldm hem daha genis h de sogani daha guzel dogruyr bulac yapmyr
Canım o ipler kopar diye dert etmeo ipler o kadar sağlamki bir sey olmaz tabi yine sen her ihtimale karsı dikkatli kullanırsan daha iyi olur.. Şayet diyelim koptu ya da kırıldı bir tuppervare ürününün 10 yıl garantisi var değişim yapabiliyorsun yani bunu düşünerekten bir süper şef edinebilirsin, mutfakta rahatlığın için bu çok önemli bir ayrıntı,ben de o çekilen ip kırılır diye düşünüyordum. çekerken insanın kolu yorulmuyor mu?
hayır yorulmuyor...aslına bakarsanız ben sadece acelem olduğunda kullanıyorum ama bana sorarsanız istanbuldaysanız media marketteki benzerini alın derim...demek ki herşeyin pahalısı en iyisi değilmiş...ben de o çekilen ip kırılır diye düşünüyordum. çekerken insanın kolu yorulmuyor mu?
ipler değil de bıçağı tutan kısım koptu benimkinde..Canım o ipler kopar diye dert etmeo ipler o kadar sağlamki bir sey olmaz tabi yine sen her ihtimale karsı dikkatli kullanırsan daha iyi olur.. Şayet diyelim koptu ya da kırıldı bir tuppervare ürününün 10 yıl garantisi var değişim yapabiliyorsun yani bunu düşünerekten bir süper şef edinebilirsin, mutfakta rahatlığın için bu çok önemli bir ayrıntı,
Mesajınızın üstünden 2 ay geçmiş ama bilgilendirme amaçlı yazıyorum, ipin kopması garanti kapsamına girmiyor. Onu kullanıcı yaptırmak zorunda malesef..Canım o ipler kopar diye dert etmeo ipler o kadar sağlamki bir sey olmaz tabi yine sen her ihtimale karsı dikkatli kullanırsan daha iyi olur.. Şayet diyelim koptu ya da kırıldı bir tuppervare ürününün 10 yıl garantisi var değişim yapabiliyorsun yani bunu düşünerekten bir süper şef edinebilirsin, mutfakta rahatlığın için bu çok önemli bir ayrıntı,