• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware Ürünleri- Ne tavsiye edersiniz?

Canım o ipler kopar diye dert etme:KK76:o ipler o kadar sağlamki bir sey olmaz tabi yine sen her ihtimale karsı dikkatli kullanırsan daha iyi olur.. Şayet diyelim koptu ya da kırıldı bir tuppervare ürününün 10 yıl garantisi var değişim yapabiliyorsun yani bunu düşünerekten bir süper şef edinebilirsin, mutfakta rahatlığın için bu çok önemli bir ayrıntı, :KK71:

Mesajınızın üstünden 2 ay geçmiş ama bilgilendirme amaçlı yazıyorum, ipin kopması garanti kapsamına girmiyor. Onu kullanıcı yaptırmak zorunda malesef..

İpi koptuğunda kendiniz değiştirebilirsiniz hanımlar. Kapağında küçük bi açıklık olması gerek oradan açıp yapabilirsiniz.

ben sanırım hemen hemen herşeyini aldım çeyize. şu an evde kullandıkalrımızdan tavsiye vereyim. süper rondo'yu kullanıyoruz, süper şef var ya ipli, onun haznesi büyük ve kollu olanı. iplideki patatesin, havuçun takılması gibi sorunlar olmuyor kollu olduğu için ayarını kendin yapabiliyorsun gerekirse sert çeviriyorsun. ayrıca iplideki gibi bir soğanı 4e bölerek parça parça koyma derdi de olmuyor iki soğan bile sığdırabiliyorsun. ondan çok memnunuz. saklama kabı olarak kristalin serisi ve eko serisinin kapaklarını kapatması zor, o serilerden memnun kalmadım. miksim serisi, şeker seri ve berrak serisinin kapakları kolay kapanıyor, onalrı tavsiye ederim. hamur yoğurma, salatayı hazırlayıp bi kaç gün boyunca az az alıp soslayarak yeme için bizde miksimlerin bi 4,5 litrelik olanı bi 7,5 litrelik olanı var ikisi de çok iş görüyor. okula çantamda meyve, kurabiye vs götürmek için şeker kapların 600 ml olanını ve yine miksimlerin en küçük turuncu olanını kullanıyorum. su şişelerinden 1ly mavi olanı buzdolabında sürahi gibi kullanıyorum, yatırabildiğim için üst üste rafa koyarken ya da çabuk soğusun diye buzluğa koyarken sıkıntı olmuyor, hiç sızmıyor. merdanesi ve hamur açma matını kullanıyoruz ben deterjanla silinmiş bankoda hamur açmayı çok sağlıklı bulmuyorum çünkü ne kadar durulansa da. şekşek güzel sabah omletin yumurtasını çırpma, çorba yaparken terbiyesini yapma vs. için, bende hem küçük hem büyük olanı var, büyükte de ayran filan yapıyorum 2-3 kişilik. limon sıkacakları da hem mengene gibi olup araya limon konup sıkılan hem klasik altında kabı olur üstten döndürerek sıkarsın, öyle limonluk, her ikisini de tupperware aldık çok memnunuz. evdekiler şimdilik böyle ama çeyize dediğim gibi ne satıyolarsa aldım. özellikle zaten normalde de plastik alacağım, çelik, cam vs. almayacağım her türlü ıvır zıvırı oradan aldım. silikon yumurta fırçası, silikon kek kalıpları vs. de dahil.

Back