tupperware hakkında

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
kızlar tupperware hakkında hep iyi şeyler duydum ama birde sizlere sormak istedim..
aranızda kullanan var mı? ve hangi ürünlerini önerirsiniz??
almakla almamak arasında kararsız kaldım malum çook pahalı ve pişman olmak istemiyorum..

ben de aynen senin gibiyim kararsızım ama benim arkadaşlar aldı memnunlar saklama kapları uzun süreli besini bozulmadan koruomuş

Valla benim arkadaşlar da çok memnun. Buzdolabı için saklama kapları var. Sarı,yeşil ve mor kapaklılar. Serinin ismini bilmiyorum ama sebzeye göre hava alma delikleri var açılıp kapanan o seri.içine yeşillikleri koyuyorlar;maydanoz,dere otu, marul. 10 gün sonra ilk günkü gibi çıkıyormuş,sararmadan çürümeden.
Diğer ürünleri de çok iyiymiş.

Hannenin bahsettiği serinin adı tinimini hanım. Onun dışında en çok tavsiye edilen ürünlerden biri yağdanlıkları. Hiç yağ damlatmıyor gerçekten annemde de var en az 10 yıllık halen kullanıyor. Ben de kendime yağdanlık, eko kaplar, antartika serisi (buzlukta kullanmak için saklama kabı) , üç şekerpare (artan yemekler için daha küçük kaplar) aldım. Ha bide sihirli ölçü kabı var bende bi özelliği yok ama kafamçokkarıştı İnsan başlayınca almaya kendini kaptırıyor.
Almayı düşündüklerim de sürahisi, rendesi ve süzgeci.. İnternetten özelliklerini okuyup kendi ihtiyacına göre karar verebilirsin.. Ücretine gelince evet pahalı ama internette daha uygun. Lütfen satış temsilcileri bana kızmasın amacım kimsenin işine mani olmak değil. bilmiyorumkismile

arkadaşlarım bilgiler için çok teşekkür ederim..bende araştırırken artan yemekleri saklamak için olanları,sebzeleri saklamak için olanlarını ve bakliyat tarzı şeyler için olan saklam kaplarından almayı düşünüyordum..

ezgihkn , internette daha ucuz demişsin özel mesajla adresi söyleyebilirsen çok sevinirim..birde üye olununca %20 daha uyguna alınıor diye duydum..

tekrardan bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar..

Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

mini şefi kesinlikle tavsiye eddiyorum arkadaşlar anneme aldım şimdide çeyize almak için sipariş verdim mükemmel bir şekilde soğan,maydonoz,ceviz,salatalık vb. şeyler doğruyor soğanın kesinlikle suyunu çıkarmadan istediğiniz boyutta kesebiliosunuz tek kelime ile mükemmelll

benimde var, ve cevremde bir cok kisi kullaniyor, ayrica benim yengem satis temsilcisi... bütün ürünlerini tavsiye ederim, hepsi cok güzel cok kullanisli, ben seviyorum, ama tabiki bazi gereksiz ürünleride var, mesela cöp kutusu, bence gereksiz,

bende de var, ceyizime koydum alkisalkisalkis

Arkadaşlar bende satış temsilcisiyim, sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamak isterim. Bu arada mini şef yerine süper rondoyu tavsiye ederim daha kullanışlı...

saklama kapları çok kullanışlı.özellikle kaplar sıvıları akıtmadığından yiyeceklerinizi güvenle taşıyabilirsiniz.ben öğrenciyken annem o kaplarla çok sulu yemek yollamıştı :)

Özeline yazdım canım..

çook teşekkür ederim tatlım..

saklama kapları çok kullanışlı.özellikle kaplar sıvıları akıtmadığından yiyeceklerinizi güvenle taşıyabilirsiniz.ben öğrenciyken annem o kaplarla çok sulu yemek yollamıştı :)

evet satıs temsılcısı yuvarlak kapaklılar saklama kabı olarak ıyı sıvı yıyecek koysan dokulmez dedı..ama kare kapaklılar daha cok buzlukta saklamak için iyiymiş..esneme payı oluomus onların..

oval saklama kaplarından ve seker kaplar olarak dıye gecıodu sanırım onlardan almayı dusunuourm sımdılık..

Ben dörtlü kahvaltılığını ve bi kaç boy saklama kabını aldm çokta memnunmm..Plastiği sağlıklı bi kere..saklama kaplarının hepsi harika pişman olmazsn ama sürahi, bardak, bıçak, doğrama tahtası vs gibi saçma sapan ürünleri dünyanın parasına almaya karşıymm!!lmaz:

kesınlıkle katılıyorum..bence de bazı seylere ıcın dunya para vermek gereksız..

bende tupperware kullananlardanim, cok da memnunum iyiki almisim diyorum bende almanyadan almistim hepsini, ceyizime koymustum kaydirigubbakcemile3
bende eko- serisinden, damla serisinden, kristalin servis serisinden, birde antartika serisinden saklama kaplari var, hepsinden cok memnunum, eko serisindeki buyuk boy olani almistim, kekler icin falan kullaniyorum, gunler sonra bile yeni yapilmis gibi taze kaliyor, kurabiye borek falan da koyabilirsiniz yerimseniben

güzeller aslında ama bana fazla gereksiz pahalı geliyor tupperware..ben ikea dan alıyorum bu tür ürünleri çok uygun ve farklı tasarımlar var..

peynir kabını kesinlikle öneriyorum.ben köyde yaşıyorum görev icabı ve peynirimi aylık alıyorum.tupperware peynir kaplarının 1ay bile peyniri saklaması benim için müthiş bir olay.inanın abartmıyorum 1 ay sonra bile tadı değişmiyor peynirin.saklama kaplarından da eko serisi bende var.yeşillikler ve domatesler için almıştım.2 hafta iyi saklıyor sonrasında biraz bozulabiliyor domatesler.ama yinede o verilen paraya değer bence.benden bu kadar.:>

bende üye olup hepsinden almayı düşünenlerdenim :ecrin_bebek:
her şey cam alınmıyor ki boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…