• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TÜPLERİN TIKANMASI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba akıntı 2 gün devam etti, 3.günde daha az geldi sonra normale döndü. Çok büyük ihtimalle yumurtladım çünkü sol kasığımada ağrı saplanıyordu. Bugün tam 1 ay oldu ameliyat olalı. Şaka gibi geliyor? 1 ay önce bugün hala hamile olan ben miydim?
Dün akşam kahverengiye dönük bir akıntı geldi bu sefer. Regli bekliyorum, sanırım eli kulağında. Gelsede bi rahatlasam, pms ağır geçiyor biraz.

İnşAllah biran önce olur da rahatlarsın canım.. kendini göstermeye başlamış ufaktan ama eli kulağındadır kahverengi leke geldiyse

evet canım anestezi vermiyolar cihazları çok yeni anesteziyede hiç gerek kalmıyor zaten. çok hafif bi ağrı oluyor başka bişey hissetmiyorsun. nasipten öte yol yok alnımıza yazılmış yaşadık tüp bebeğe dünyanın parası gitti benim çektiklerimde ayrı bilsem daha önce giderdim oraya. ben hsg çekildikten sonraki ay hamile kaldım ama kalp atışı durdu kaybettim
NeKadar ücret ödediniz acaba Ben de oraya gitmek istiyorum hsg için

bel kısmıyla kalça kısmını kaplayan 10 kupa gelecek şekilde koymuştu. gittiğim kişi doktordu ve kadın doğum uzmanıydı.. ilk tarama hacamatında sol yumurtalıklarımın hiç çalışmadığını söyledi hiç kızarma ve pis kan çıkışı olmadı çünkü 3 sesnstan sonra düzene girdiğini söyledi ve sülüğe gerek kalmadı dedi o yüzden sülüğün nereye konulduğunu hiç bilmiyorum :KK43:
Canım benimde çikolata kistim var bende düşünüyorum nerde kime yaptırdın acaba

Back