- Konu Sahibi kahvecibaby
Brokoli dene canım.. İnsallah şifa görüp bebeğine kavusursun
inşAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brokoli dene canım.. İnsallah şifa görüp bebeğine kavusursun
Canım merhaba akıntı 2 gün devam etti, 3.günde daha az geldi sonra normale döndü. Çok büyük ihtimalle yumurtladım çünkü sol kasığımada ağrı saplanıyordu. Bugün tam 1 ay oldu ameliyat olalı. Şaka gibi geliyor? 1 ay önce bugün hala hamile olan ben miydim?
Dün akşam kahverengiye dönük bir akıntı geldi bu sefer. Regli bekliyorum, sanırım eli kulağında. Gelsede bi rahatlasam, pms ağır geçiyor biraz.
İnşAllah biran önce olur da rahatlarsın canım.. kendini göstermeye başlamış ufaktan ama eli kulağındadır kahverengi leke geldiyse
inşallah canım, teşekkür ederim ❤sen nasılsın![]()
Aa Bu arada evet uygulamıştım brokoli kürü.Brokoli kürü uyguladınız mı?
çok şükür iyiyim evden dışarı çıkmadım okul kapandığından beri evi bekliyorum :)))) ortalık düzelince bir doktora gitmeyi planlıyorum
NeKadar ücret ödediniz acaba Ben de oraya gitmek istiyorum hsg içinevet canım anestezi vermiyolar cihazları çok yeni anesteziyede hiç gerek kalmıyor zaten. çok hafif bi ağrı oluyor başka bişey hissetmiyorsun. nasipten öte yol yok alnımıza yazılmış yaşadık tüp bebeğe dünyanın parası gitti benim çektiklerimde ayrı bilsem daha önce giderdim oraya. ben hsg çekildikten sonraki ay hamile kaldım ama kalp atışı durdu kaybettim
Ben geçen yıl 10. Ayda çekildim 650 tl verdimNeKadar ücret ödediniz acaba Ben de oraya gitmek istiyorum hsg için
Ben geçen yıl 10. Ayda çekildim 650 tl verdim
Belki şimdi fiyatı artmış olabilir en fazla olsa 750 olmuştur ama zaten değer o parayaaaa ben 2 sene önce 500 vermiştim özel bir hastaneye ve doğru düzgün sonuç bile söylememişlerdi. fiyatı makul geldi.. teşekkürler canım
Belki şimdi fiyatı artmış olabilir en fazla olsa 750 olmuştur ama zaten değer o paraya
Canım benimde çikolata kistim var bende düşünüyorum nerde kime yaptırdın acababel kısmıyla kalça kısmını kaplayan 10 kupa gelecek şekilde koymuştu. gittiğim kişi doktordu ve kadın doğum uzmanıydı.. ilk tarama hacamatında sol yumurtalıklarımın hiç çalışmadığını söyledi hiç kızarma ve pis kan çıkışı olmadı çünkü 3 sesnstan sonra düzene girdiğini söyledi ve sülüğe gerek kalmadı dedi o yüzden sülüğün nereye konulduğunu hiç bilmiyorum![]()