slmarkadaşlar benim tüpler rahim filminde tıkalı çıktı doktor kesin karar verebilmek için ertesi gün tekrar çekti son filimdede açıldıgını söyledi bu durumu yaşayanlar varmı aranızda bundan sonra beklesmmi aşılamamı yaptırsam bilemiyorum şimdiden teşekkürler
güzelim çok çok geçmiş olsun inşallah dogal hamile kalırsın
kızlar bu topiği yeni farkettim aslında bütün bu konulardan zak tutmaya çalışıyorum kendimi sanki böyle birşey yokmuş gibi davranıyorum saçma belki ama öyle işte ben 8 senelik evliyim evliliğimin ilk yılında sol ymurtalığımda bir tümör tespit edildi yumrtalığmla beraber alındı daha sonraki sene hsg çekiminde sol tüpün kapalı dende sağ tüpten sıvı geçti ama biraz zor geçmiş sol tüpün ametiyatla açılmasına karar verildi ama ben ameliyot olmadım çünkü dr belki ameliyatlada açılmaz dedi eşim pek üstüne düşmüyor bu işin açıkçası maddi durumlarda kötü şimdi çok istiyorm ama tüp bebeğede gücümüz yetmez bide eşim pek istemiyor ben arada kaldım çünkü ben çok istiyorum bebek olsun diye oda durumlar düzlince seni ameliyat ettiririz olursa olur diyor bu arada yaşım 30 bu da vinici yöntemini okuyunca ümitlendim biraz her ay sorunsuz adet oluyorum hormonlar falanda normal ama gebe hiç kalmadım işte böyle içimi dökmek istedim belki bir fikir verirsiniz diye bilmiyorum uzn oldu kusura bakmayın
maonyaaa arkadaşı geçmiş olsn umarım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür ve topikteki tüm arkadaşların tüm bekleyenlerin...
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmm
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn
canim benim ,okuyunca okadar mutlu oldumki anlatamma..senin üzüntü ve yasadigin stresi diger topiklerded okumustum..yasin cok genc ama tüp kapaliysa yasinda,hormonlarinda ne kadar iyi olsada olmuyor iste...sende cok üzülüyordun ve artik bir engel kalmadi..sende artik annelik icin gün sayacaksin..tüplerinin acilmasi harika bir haber..benimde sok kapali hatta bende laparaskopi oldum ama acilmadi..neyseki sag acik ve lap ta miyomda alindi..benimde yani sansim var...ama sana cok ama cok sevindim..o cadi kaynananinda insalla en kisa zamanda cenesi kapanir...tekrar seni tebrik ediyorum ve hamilelik haberinide buralardan en kisa zamanda okumayi diliyorum...Allahim hepimizin dualarini kabul etsin...cok öptümm
kızlar bu topiği yeni farkettim aslında bütün bu konulardan zak tutmaya çalışıyorum kendimi sanki böyle birşey yokmuş gibi davranıyorum saçma belki ama öyle işte ben 8 senelik evliyim evliliğimin ilk yılında sol ymurtalığımda bir tümör tespit edildi yumrtalığmla beraber alındı daha sonraki sene hsg çekiminde sol tüpün kapalı dende sağ tüpten sıvı geçti ama biraz zor geçmiş sol tüpün ametiyatla açılmasına karar verildi ama ben ameliyot olmadım çünkü dr belki ameliyatlada açılmaz dedi eşim pek üstüne düşmüyor bu işin açıkçası maddi durumlarda kötü şimdi çok istiyorm ama tüp bebeğede gücümüz yetmez bide eşim pek istemiyor ben arada kaldım çünkü ben çok istiyorum bebek olsun diye oda durumlar düzlince seni ameliyat ettiririz olursa olur diyor bu arada yaşım 30 bu da vinici yöntemini okuyunca ümitlendim biraz her ay sorunsuz adet oluyorum hormonlar falanda normal ama gebe hiç kalmadım işte böyle içimi dökmek istedim belki bir fikir verirsiniz diye bilmiyorum uzn oldu kusura bakmayın
maonyaaa arkadaşı geçmiş olsn umarım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür ve topikteki tüm arkadaşların tüm bekleyenlerin...
geçmiş olsun şimdi senin sağ tüpün ve sol yumurtalığında bildiğim kadaıryla sorun yok niye olmasınki anlamadım bende tek tüplüyüm ama doktor olur diyor tek tüp tek yumurtalık yeterli işalhh tez zamanda gebe kalırsın
inşş kızlarrr .
doktorda bi bayan bana dediki çok bilgili bi kadındı ama cnm bütün kısırlık sebebleri zordur ama tüp kapalılığıda en zoru dediii ben nasıl kötü olmuştumm.ama önemli olannn yılmadan savaşmakk.
dilerim rabbim hepimize 2010 bitmeden mucilerini gönderir
cnm demekki senin tüpler tıkalıymış ,kapalı değilmiş.ve verdikleri basınçla açılmış.filmin rabaorunu al başka bi doktora göster kafan rahatlasın.bu şekilde tıkalı tüpü açılan çok sayıda insna var.kapalı tüpü açamıo ama yapışıklık azsa onu açabilioo
inşallah güzel haberlerle bitiririz bu ylı ama tatlım biz gene bir bakıma şanslıyız çünkü birde tanı konulamayan kısırlık var bir arkadaşımda var odaha kötü çünkü ne eşinde ne kendisinde hiçbir sorun yok bütün herşey normal ama onlarında olmuyor biz gene bir ameliyat falan bir ümitle yaşıyorum yani ben
cnm 1 ayda şu oyları nedeyim bakalım ilç tedavisinde kilo aldım işallah normal yollarla gebe kalırızfilimden sonra korkar oldum doktorlardan
cnmm anestezi almadanmı çekildin filmi
hayır arkadaşım ama çok zorlandım ikinci günü basıncı çogattıgı için dahada zor geçti nihatetinde iki gün üstüste oldu ilk günü tıkalı görünüyor dedi bu durumda direk tüp bebek dedi ben kendimi kapalı olduguna şatlandırdıgım için ertesi günkü filmde doktor açıkdı deyince ben inanamadım bu günde devlette bir doktora göstereceyim bakalım o ne diyecek dua ile AEO
tıptakii en zor aşılan sorun tüp tıkalılıymış cnm.en zor çözüme ulaşan infertilite yanii.prof ve doktorlar öle diooo
sağol arkadaşım çok güzel moral oldu bu banamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm benimm seni üzdüysem özür dilerimmm
yok tatlım ya seninle alakası yok sadece hep umutlu olmaya moralimi bozmamaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum sanırım olumsuz bir olay yada sözde çok çabuk çökebiliyorum dün akşam zaten çok moralsizdim aslında dile kolay 8 senedir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?