Tüplerde tıkanıklık ve tedavi yöntemleri

selam kızlar bende rahim filmi çektirdim tüplerimin ikiside tıkalı dedi doktor maonyaa benim doktor prof bana dediğini sana söyleyim canım laporoskopi yaparsak emin olamayız açılacakmı açılmayacakmı yalancı tıkanıklıkmı ameliyat yapıp görmemiz lazım ama kesin bişey diyemem dedi ben tüp bebek öneririm dedi yaşınız erken dedi bizde kurban bayramı sonrası tüp bebeğe geçicez inş.

kızlar ben bodur mahmut şahdere ve melisa otunu dendim 23 gün sabah öğle akşam içtim ve bu ayy çok umutluyummmmm 1 hafta kaldı adetime bende bütün belirtiler var ama inşallahh foss çıkmazzzzkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

bende haftaya prof.la görüşüp laparoskobi olucam cnmm.çok üzgünüm bugün adet oldummmsenağlama

bende haftaya prof.la görüşüp laparoskobi olucam cnmm.çok üzgünüm bugün adet oldummmsenağlama

ayy cnm yaa aslında bu otları bi denesen ameliyat olmadan önceeeee belki şifa olur sanadaa ben çok umutlandım bu ay inşallah fos çıkmazsempatiksalakcinni

ayy cnm yaa aslında bu otları bi denesen ameliyat olmadan önceeeee belki şifa olur sanadaa ben çok umutlandım bu ay inşallah fos çıkmazsempatiksalakcinni

cnm bende yapıcam otlarıı bugün başlıcamm.şimdi bodur mahmutu demlyrm birazdan içerim.biim burda payavşanı olarak bilinir bu ot.annem midemiz bulandığında yada ishal oldumuzda içirirdi.tadı çok fena.burnundan nefes alamdan bi dikişte içmen lazımm

valla cnm en çok zaten bodur mahmut acı ve ben resmen içince çıkartmamak için zor tutuyodum ama her sabah içtim azimle 23 gün kullandım düzenli inşallah mükafatını görürüz cnm bide inanarak dua ederek iç şifası allahtan olsun vesileside bunlar olsun diye herşeyin başı inanmak cnm umutla içtim ben aslında adet olana kadar içicektim ama nedendir bilmem 23 günün sonunda içmek gelmedi içimden sıkıldığımdan deil aksine alıştım bağımlılık yaptı sanki eğer kalmazsam hamile bu ay tekrar başlıcam allahın izniyle cnmm dilerim şifasını buluruzz en yakın zamnda eğer bu ot vesile olursa cnm hem sana hemde bunu paylaşan arkadaşa minnettar kalıcam ve inanın ömrümün sonuna kadar duacınız olucammmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tüpler sadece enfeksiyonla mı tıkanır başka bışey sebep olabılır mı hsg den sonra hamile kalındığnı duymuştum hsg nın etkısı olmuyor mu acaba?

inşş bitanem vesile olursak ne mutlu bize.nerde ne görsem tüp kapalılıyla ilgili hemen sizle paylaşıyrmm

tüpler sadece enfeksiyonla mı tıkanır başka bışey sebep olabılır mı hsg den sonra hamile kalındığnı duymuştum hsg nın etkısı olmuyor mu acaba?

hayır cnm sadece enfeksiyon kapatmaz.
karından geçirilen ameliyatlar apandis gibi,vücuttaki iltihap,küçükken geçirilen ateşli hastalıklar enfeksiyon bunlar nedenleri cnm.
ama herşey allahın dilemesiyle.onun mucizesi.bunlar bahanesi.

hsg sadece yapışıklılığı açıo tıkalı tüpleri açamıo cnm

KIZLAR BEN BU ŞİFLALI OTLARI DENEDİM VE ADETİM 1 GÜN GEÇİNCE KANDA HCG YE BAKTIRDIM VE SONUÇ 1,20 ÇIKTI YANİİ NEGATİF GÖRÜNÜYO AMA ADET OLMAZSAN TEKRAR GEL BAKTIRALIM DEDİ DOKTORUM YANİ GEÇ DÖLLENME OLABİLİR DEDİ BENCE VAR FAYDASI OTLARIN ÇÜNKÜ BEN NE ZAMN KANDA BAKTIRDIYSAM HEP 0,100 ÇIKARDI BENCE BU BİLE Bİ GELİŞMEEE

hayırlısı cnm.bende salı günü laparoskobi olucamm dua edin bana

neden ertelendiki cnm:sinifsinif:
kızlar lütfen dua edinnn
çok ihtiyacım varrr

Merhaba dualarımız seninle hayırlısıyla atlatırsın benim hem miyom hemde tüplerimi açacaktı muaynenesine gitim hasekide amelyat olacaktım bütün tekikleri yaptırdm gün almaya gelince dr. adanaya tahini çıkmış ve bu beliymş ve bana demiyo ve ortada kaldım şimdide dr. araştırıyoz işte böyle mafoldumben

cnm sende prof. bul ona ol normal doktorlar bu konularda tecrübesiz.
yrn sabah olucam bi haftadır çektiğim baş ağrısını ve ruhsal ızdırabımı anlatmaya kelimeler yetmez.lütfen dua edinnsenağlama

slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmm
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn

slmarkadaşlar benim tüpler rahim filminde tıkalı çıktı doktor kesin karar verebilmek için ertesi gün tekrar çekti son filimdede açıldıgını söyledi bu durumu yaşayanlar varmı aranızda bundan sonra beklesmmi aşılamamı yaptırsam bilemiyorum şimdiden teşekkürler

güzelim çok çok geçmiş olsun inşallah dogal hamile kalırsın

kızlar bu topiği yeni farkettim aslında bütün bu konulardan zak tutmaya çalışıyorum kendimi sanki böyle birşey yokmuş gibi davranıyorum saçma belki ama öyle işte ben 8 senelik evliyim evliliğimin ilk yılında sol ymurtalığımda bir tümör tespit edildi yumrtalığmla beraber alındı daha sonraki sene hsg çekiminde sol tüpün kapalı dende sağ tüpten sıvı geçti ama biraz zor geçmiş sol tüpün ametiyatla açılmasına karar verildi ama ben ameliyot olmadım çünkü dr belki ameliyatlada açılmaz dedi eşim pek üstüne düşmüyor bu işin açıkçası maddi durumlarda kötü şimdi çok istiyorm ama tüp bebeğede gücümüz yetmez bide eşim pek istemiyor ben arada kaldım çünkü ben çok istiyorum bebek olsun diye oda durumlar düzlince seni ameliyat ettiririz olursa olur diyor bu arada yaşım 30 bu da vinici yöntemini okuyunca ümitlendim biraz her ay sorunsuz adet oluyorum hormonlar falanda normal ama gebe hiç kalmadım işte böyle içimi dökmek istedim belki bir fikir verirsiniz diye bilmiyorum uzn oldu kusura bakmayın
maonyaaa arkadaşı geçmiş olsn umarım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür ve topikteki tüm arkadaşların tüm bekleyenlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…