• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpbebek tedavisi sonrası kilo alımı

melek23

bebeğim gel artık
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
442
0
96
Ordu
merhaba arkadaşlar tüpbebek tedavisi gördüm ve olumsuz bi sonuç aldım onu unutmaya çalışırken birde kilolar beni rahatsız etmeye başladı tedavi süresince 1 buçuk ayda 4 kilo aldım benim gibi olanlar varsa lütfen yardım etsin çünnkü sadece karın gölgesinden aldım evden dışarı çıkmak istemiyorum ve eşim bu durumumdan dolayı çok kızıyor çık gez kendini eve kapatma diyor ne yapıcağımı bilmiyorum biran önce kilo vermem gerekiyor çok tedirginim yardım edim bana :((

ben tam 3 kez tüpbebek tedavisi gördüm.Çok şükür 6 yaşında bir kızım var şimdi Öncesinde ve halen devam eden PCO tedavileri ve önmüde kocaman bir göbek.
Bende çabalıyorum vermek için.Umarım çabalarım iyi sonuç verecek.Sende gayret et lütfen.

Tedavinin olumsuz olması çok büyük bir hüsran,yürek acısı..onu en iyi anlayacak kişilerden biriyim.Lütfen umudunu kaybetme.Evlat sahibi olacağın günü düşün ve çabalamaya devam et kesinlikle yılma.

Back
X