- 5 Aralık 2024
- 44
- 11
- 35
-
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Bnde vurulacağım canım geçici menepozMerhaba arkadaşlar , bana transfer öncesi Lucrin 3,75 iğne vurulacağı söylendi yani yarın , tüp bebekte bu iğne neden vurulur ? Eltim e vurmamışlar , merak ediyorum korkuyorum , bilen varsa yazabilir mi ?
Neden ama ?Bnde vurulacağım canım geçici menepoz
Canım hormonları baskılanmak için bnim kendim istedim hatta ısrar ettimNeden ama ?yarın vurulacak kafayı yicem bi açıklama yapilmadı? Sen biliyorsan söyler misin
Sen biliyosun demekki ama neden işteCanım hormonları baskılanmak için bnim kendim istedim hatta ısrar ettim
E2 çok yükselmişti çok yumurtam olduğu için ondan mi?Sen biliyosun demekki ama neden işte
Evet canım işte yumurtan büyümesin diyeE2 çok yükselmişti çok yumurtam olduğu için ondan mi?
Eee peki çocuk doğduktan sonra eskisi gibi adet görücez demi canımmm yani bize bir zararı var mi bu iğneninEvet canım işte yumurtan büyümesin diye
Yok yine regl olacaksiniz bende vuruldum so ra regl oldum kisiye ozel tedavi tup bebek demek ki eltinizde gerek olmadi sonucta dr unuz diyorsa vardir bildigi bisey stres yapmayin kendinizeEee peki çocuk doğduktan sonra eskisi gibi adet görücez demi canımmm yani bize bir zararı var mi bu iğnenin
Yok yine regl olacaksiniz bende vuruldum so ra regl oldum kisiye ozel tedavi tup bebek demek ki eltinizde gerek olmadi sonucta dr unuz diyorsa vardir bildigi bisey stres yapmayin kendinize
Amin Amin Amiiinnnn canımmmBenim bebegim dogdu darisi size umarim
32 toplandı 25 dolu çıktı canım ama 11 adet döllendi, 4 adet gebetipe gönderdik 2 normal geldi , Rabbimin izniyle onlar transfer edilecek? Bu lucrin kandaki e2 oranına göre mi karar veriliyor ki sence canımBenim de dr um bulent hoca, benim 10 yumurta toplanmisti sizin kac yumurta toplandi
İçimi rahatlattın AllahrazıolsunEgitim hemsiresinin soyledigi hormonlari baskilamak ve gecici bi menapoz durumu yaratmakti vucutta yani bende hocaya cok guvendigim icin acikcasi o konuda da tam bir “inek ogrenciyimdir” denileni yaparim , yaptim. Ama regliniz etkilenmiyor merak etmeyin menapoz durumu cidden gecici yani