- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Bana serum vermedi doktor. Nakil sırasında yapıştırıcı uyguladıRahat olmaya çalış benim de öyle olmuştu transfer öncesi ama ben progestan fitil kullanıyorum ona bağladım. Bağışıklık serumu ben de kullandım, eğer sonuç pozitif olursa gebelik testi sonucu alınan gün ,kalp atışını duyunca ve 16. Haftaya kadar iki haftada bir taktir dediler. Ama bana 4ml. 250 CC serum içinde 1.5 saatte gidecek şekilde verildi ve o şekilde gebelik olursa kullanmaya devam et dediler
Bana da uygulandı bir de transfere girmeden kasılma iğnesi yaptılar. Transferden 4 gün önce de gebelik aşısı yapıldıBana serum vermedi doktor. Nakil sırasında yapıştırıcı uyguladı
Canim benim inşallah pozitif olur. Yaz merak ediyorum.Yapma günün bekle tek çıkarsa moralin bozulur ama sonucun pozitif olabilir o yüzden bakma. Bende bekledim 9.cu güne kadar yaptım tek çıktı yarın belli olcak kan testi vercem
Aminnn canımm.Amin canım Allah'ım yardımcın olsun dualarım seninleBebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun,hepimizjn sonucu pozitif olsun
Canım transferin hayırlı uğurlu olsunAminnn canımm.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Transferi yaptılar mı? Ben bekliyorum şuan
Ne güzel sağlıkla buyutursunuz inşallah süreç zor olmuş ama dirayetliymis minik Allah size bağışlasınÇok şükür kucağımda çok zor geldi 31 haftalık doğdu 1550 gramdı minnacıktı prematüre kıyafetleri bile çuval oluyordu üstünde 43 gün yoğun bakım sürecimiz oldu çok şükür şimdi kucağımda ve uyutmaya çalışıyorum Allah en güzelinden herkese nasip etsin
Amin canım hepimizeCanım transferin hayırlı uğurlu olsunbenim 25 ocakta oldu transferim. Allah'ım hepimize oldu sevincini şükrünü yaşatsın hepimizin sonucu pozitif olsun
Canım nasıl oldun?önce bağışıklık güçlendirici serum verecekler, ardından transfer inşaALLAH2 saat kadar sonra aminnn canım ALLAH razı olsun hepimiz alalım o güzel haberleri inşaALLAH RABBİM güzel güzel sağlıklı ömürlübebişler versin aminnn yalnız kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum adet olacakmışım gibi
İyim çok şükürCanım nasıl oldun?
Kaç bebiş koydularİyim çok şükürsadece kasıklarımda çok ağrı var bi kaç gündür ama transfer çok güzel geçti
Sana ne dediler yatma konusunda, nelere dikkat et dedilerİyim çok şükürsadece kasıklarımda çok ağrı var bi kaç gündür ama transfer çok güzel geçti
İnşallah tutunur dualarım sizinle boş gebelik dış gebelik tüp bebekle iki kimyasal yaşadım artık bende düşünmeye başladımİyim çok şükürsadece kasıklarımda çok ağrı var bi kaç gündür ama transfer çok güzel geçti
Bir önceki transferim de ben öyle yapmıştım. Transferin 7. Günü silik gördüm inanmamıştım test bozuk diye düşünmüştüm ama bozuk değilmiş. Maalesef o mutluluğum sonuna kavuşmadı. Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimizeKızlar ben şimdiden gebelik testi mi sipariş etsemdaha 12 gün var. Transfer olalı 6 buçuk saat olmuş
3taneKaç bebiş koydular
İnşallah bu sefer pozitif olacak canımBir önceki transferim de ben öyle yapmıştım. Transferin 7. Günü silik gördüm inanmamıştım test bozuk diye düşünmüştüm ama bozuk değilmiş. Maalesef o mutluluğum sonuna kavuşmadı. Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?