TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Tedavisi pozitif sonuç olanlar size bişey soracağım siz progestan fitil kullanırken vajinanızın aşırı sıcak olduğunu hissediyor musunuz ? Benim 2 denemem oldu şuanda da düşük yapmak üzereyim ikisinde de beta yeteri kadar ilerlemedi sebeplerini araştırıyorum ve ben böyle bişey farkettim acaba sizde oldu mu?

Bi de uç ay dolana kadar mi ilaçlar devam dendi? Neler kullanıyorsun ilaç olarak? Birde ilk mi seninfe ? Genetikli mi ? Tek embriyo mu ? Yaş ve sebep neydi canım
Günaydın. Aynı gün transfer olmuşuz demek ki. Evet ilk transferim. 3ay dolana kadar devam edecek. Progesteron fitil. Progesteron göbekten iğne. Estrofem, prograf hap. Corasprinn. Akşamları bir iğnem daha var unuttum ismini. Bir de pozitif alınca ve kalp atışlarını duyunca serum. Sen doktor buldun mu Bursa’da. Kiminle devam edeceksin.

Genetik test yaptırdınız mi ?

Aynı ilaçlar canım, benimde ilk çok şükür senin de genetiklimiydi?eş kaynaklı mi? Yaşlar ne canım ? Bursa’da doktor bakıyoruz bakalım .. sen bakabildin mi

Kızlar merhabalar ben de 15ocakta transfer oldum 25inde kan vercegim ara ara adet ağrılarım oluyor tutmadıgını düşünüp üzülüyorum birebir adet ağrısı yaşayıp pozitif sonuç alanınız var mı

Hiç canını sıkma annesi bebişin muhtemelen tutunuyor ben de senin gibiydim baya endişelendim adet mi olucam diye çok şükür 3 gün önce pozitifi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…