TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Hiç canını sıkma annesi bebişin muhtemelen tutunuyor ben de senin gibiydim baya endişelendim adet mi olucam diye çok şükür 3 gün önce pozitifi gördüm
Millet test yapmak için zor durur ben gidip kan vermek bile isteni istemiyorum hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

kızlar bugun beta takipte 2. kan verişimdi ben transferden sonra 9. gün kan vermistim 208 geldi bugun 11. gün 467 geldi sonucum simdilik güzel gidiyor.. benim bu sürecte lekelenme kanamam kahve akıntı gibi belirtilerim olmadı umarım sağlıcakla ilerleriz

Bugün 5.ci gün sol kasık bolgemde batma başladı değişik bir his. Bu şekilde yaşayan var mı. Netten bakıyorum tutunuyor yazıyor ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
canım bende de aynısı oldu çok korktum dıs gebe oldum sandım ama normalmiş kasık agrıları belimde çok agrı oldu belim gecse kasıgım agrısı kasıgım gecse belim ama bebek tutunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…