• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Canım kaçıncı gün embriyosu senin ki? Adetin 4. Günü başladım.10 gün sonra kontrolüm oldu. Yumurtam çatlıyacak boyuta ulaşmış. Aynı gün çatlatma iğnesi oldum. Yani bugün çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi öğlende transferim olacak inşallah
5. Gün embriyosuymuş benim ki

Canım bu transfer hazırlığı kaç gün sürdü? Benim de çarşamba randevum var hangi gün transfer olacağımı öğreneceğim. İlaç tadevisine başlayalım 8 gün oldu
Kan değerlerin iyi gelir yumurtanda olgunlaşmışsa haftaya şeninde Çarşamba ya da Perşembe günü transferin olur. 5. Gün embriyosuysa

Canım kaçıncı gün embriyosu senin ki? Adetin 4. Günü başladım.10 gün sonra kontrolüm oldu. Yumurtam çatlıyacak boyuta ulaşmış. Aynı gün çatlatma iğnesi oldum. Yani bugün çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi öğlende transferim olacak inşallah
Benim 3 tame 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyosu dondurulmuştu. Senin kaçıncı gün embriyosu ? 13 Ocak adetimin 2. Günü başladım. İlaçlar verdi. Bana da 10 gün sonraya randevu verdi. 22 ocakta gideceğim. Merak ediyorum heyecanla bekliyorum ben de 😀

Kan değerlerin iyi gelir yumurtanda olgunlaşmışsa haftaya şeninde Çarşamba ya da Perşembe günü transferin olur. 5. Gün embriyosuysa
Benim yumurtam büyütüp çatlamıyor canım. Bu yüzden tüp bebek oluyorum. Yumurtalarım var ama kendiliğinden büyütüp çatlamıyor Fsh ve Lh üretmiyor hipofiz bezim 😅 çok teşekkür ediyorum canım beklemedeyiz 🥰

Transfer tedavisine ne zaman başladın canım. Benim de 28 Ocak civarında olacak tahmini
Merhaba 17 Aralık'ta başladı sürecim dondurulmuş transfer benim taze değil 15 . Gün opu oldu 5 gün sonra adet gördüm şimdide tahmini döngünün 20. Gününde transfer olacak progesteron normal gelirse tabi oda ayın 27 yada 28 i

Yumurta geliştirici bişey vermedi mi? Ben 5 gün femara kullandım. Bugün ovitrelle vuruldum. Diofol, coraspirin, progestan fitil, progestan iğne, enox iğne şuan bunlar, transferden sonra da yeni ilaç ekleyecekmiş
Yok canım yumurta geliştirici vermedi zaten yumurtalarım küçük büyümüyor. şuan dondurulmuş embriyo transferi edilecek. İlk kızımda da öyle olmuştu. Bana da bu ilaçları çarşamba verecek galiba. Kızımda prpgestan hap, fitil ve kan sulandırıcı vermişti diye hatırlıyorum

Merhaba 17 Aralık'ta başladı sürecim dondurulmuş transfer benim taze değil 15 . Gün opu oldu 5 gün sonra adet gördüm şimdide tahmini döngünün 20. Gününde transfer olacak progesteron normal gelirse tabi oda ayın 27 yada 28 i
Anladım canım benim de dondurulmuş embriyo. Sadece süreçlerimiz farklı ilerliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun 🥰

Evet galiba. Ama işte insan karşılaştırıyor. Bir arkadaşımın 800 ler de 1000 lerde çıktı benim neden düşük filan diye 🤦🏻‍♀️

Back