• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Kuzum benim 12. Gün 514 sonra 14. Gün doktor birdaha istedi 1276 çıktı artışı takip etmek için Ocak 29 u kalp atışı için randevu verdiler sence iyi mi keseyi ne zaman görürüm mesela bu hafta başka doktora gitsem olur mu 🌸🤗
Şuan 2, test sonucum 602 çıktı benim de canım ❤🤲🏻🧿🥰 başka kadın doğumcu mu bulacaksın kreş randevusunu aynı yer mi verdi

Suanki değer kaçıncı günün değeri iki kez mi kan verdin 😊
İlk değerim 11.gün: 285
13.gün değerim bugün :602 MAAŞALLAH SUBHANALLAH 🤲🏻🧿❤️ canım ,
Benim tüp bebek doktorum istanbulda , biz bursadayız o yüzden 2 hafta sonra ultrason için isterseniz gelin isterseniz Bursa’dan kadın doğumcu bulabilirsiniz dendi

Selam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten
Bende brükselde oldum tedavimi hangi hoca sizin bende cuma günü öğreneceğim inşallah sonucumu sizinde olumludur inşallah💙

Bugün 5.ci gün sol kasık bolgemde batma başladı değişik bir his. Bu şekilde yaşayan var mı. Netten bakıyorum tutunuyor yazıyor ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
Her vücud farklıdır canım ama bende de öyle olmuştu birkaç gün hissettim hep sonra 6. Gün transfer gününü saymazsak kaset test yaptım hafif silik çizgi gördüm sonra tabi duramadım kan vermeye gittim 33.03 ile öğrendim sonrada beta hgc artışı takip ettim 🌼🤗

İlk deneme kuzum biz eş sebebiyle tüp bebek sürecine başladık mikro tese oldu eşim ben 32 yaşıma girdim yeni eşimde 35 girdi doğum günü hediyesi oldu bize 😊
Genetik göndermedik buarada öncesinde eşim genetik test vermişti kromozomlara falan bakıldı ama ameliyat olmadan önce.

Back