- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Merhaba arkadaşlar bende başlayacağım tedaviye ortalama fiyat nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ve eşim de Ocak doğumluyuz canım bize de doğum günü hediyesi geldiİlk deneme kuzum biz eş sebebiyle tüp bebek sürecine başladık mikro tese oldu eşim ben 32 yaşıma girdim yeni eşimde 35 girdi doğum günü hediyesi oldu bize
Çok güzel denk gelmiş ozmnBen ve eşim de Ocak doğumluyuz canım bize de doğum günü hediyesi geldi
Benim de eşim kaynaklı varikosal var eşimde ameliyat oldu doğal denedik olmayınca bu yönteme baş vurduk ilk denememiz canım bizimde , öncesi genetik testten geçti embriyom canımmmÇok güzel denk gelmiş ozmn
Sizin ilk deneme mi sürece başlama sebebiniz neydi
Düşük değil ki ben ilkini 200 lerde öğrendim canımEvet galiba. Ama işte insan karşılaştırıyor. Bir arkadaşımın 800 ler de 1000 lerde çıktı benim neden düşük filan diye
Gayet güzel bir değer hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba. 9 Ocak transfer oldum. Dün betahgc 473 çıktı. Düşük mü sizce?
Ben de Bursa’dayım. Bana da buradan bir doktorla devam etmem söylendi. Sen de Bülent Traşta mı yaptırmıştın.O zaman yeterli görmüşler rakamı
Çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallahGayet güzel bir değer hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Buzdolabında soğutmayın ya da dondurmayın yazıyor prospektüsünde. Oda ısısı da 25 derecenin üstünde olduğu için serin bir yerde tutmak lazım. En azından ısı kaynağından uzak bi yere konulmalıKızlar progestan iğne buzdolabında mı saklanacak
Evet Bursa ve Bülent hoca yaptırdımBen de Bursa’dayım. Bana da buradan bir doktorla devam etmem söylendi. Sen de Bülent Traşta mı yaptırmıştın.
Bi de uç ay dolana kadar mi ilaçlar devam dendi? Neler kullanıyorsun ilaç olarak? Birde ilk mi seninfe ? Genetikli mi ? Tek embriyo mu ? Yaş ve sebep neydi canımBen de Bursa’dayım. Bana da buradan bir doktorla devam etmem söylendi. Sen de Bülent Traşta mı yaptırmıştın.
Günaydın. Aynı gün transfer olmuşuz demek ki. Evet ilk transferim. 3ay dolana kadar devam edecek. Progesteron fitil. Progesteron göbekten iğne. Estrofem, prograf hap. Corasprinn. Akşamları bir iğnem daha var unuttum ismini. Bir de pozitif alınca ve kalp atışlarını duyunca serum. Sen doktor buldun mu Bursa’da. Kiminle devam edeceksin.Bi de uç ay dolana kadar mi ilaçlar devam dendi? Neler kullanıyorsun ilaç olarak? Birde ilk mi seninfe ? Genetikli mi ? Tek embriyo mu ? Yaş ve sebep neydi canım
Genetik test yaptırdınız mi ?Tedavisi pozitif sonuç olanlar size bişey soracağım siz progestan fitil kullanırken vajinanızın aşırı sıcak olduğunu hissediyor musunuz ? Benim 2 denemem oldu şuanda da düşük yapmak üzereyim ikisinde de beta yeteri kadar ilerlemedi sebeplerini araştırıyorum ve ben böyle bişey farkettim acaba sizde oldu mu?
Aynı ilaçlar canım, benimde ilk çok şükür senin de genetiklimiydi?eş kaynaklı mi? Yaşlar ne canım ? Bursa’da doktor bakıyoruz bakalım .. sen bakabildin miGünaydın. Aynı gün transfer olmuşuz demek ki. Evet ilk transferim. 3ay dolana kadar devam edecek. Progesteron fitil. Progesteron göbekten iğne. Estrofem, prograf hap. Corasprinn. Akşamları bir iğnem daha var unuttum ismini. Bir de pozitif alınca ve kalp atışlarını duyunca serum. Sen doktor buldun mu Bursa’da. Kiminle devam edeceksin.
HayırGenetik test yaptırdınız mi ?
Test yaptır canım. Pıhtılaşma da olabilir
Hiç canını sıkma annesi bebişin muhtemelen tutunuyor ben de senin gibiydim baya endişelendim adet mi olucam diye çok şükür 3 gün önce pozitifi gördümKızlar merhabalar ben de 15ocakta transfer oldum 25inde kan vercegim ara ara adet ağrılarım oluyor tutmadıgını düşünüp üzülüyorum birebir adet ağrısı yaşayıp pozitif sonuç alanınız var mı