TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Bu platformda olup da hamilelik sevinci yaşayan insanları görüp bir gün nasip olur mu ben de bu duyguyu yaşar mıyım dediğim gün nasip oldu çok şükürrabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallaho kadar uzun zaman olmuştu ki mutluluktan ağlamayalırabbim anne olmak isteyen tüm anne adaylarının da her daim yardımcısı olsun dualarım sizin de için olacak

Merhaba hanımlar iyi akşamlar bir sürü pozitif sonuc görmek ne güzel Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah herbirinizinTahmini benimde transferim ayın 27 veya 28 nde olacak öncesinde progesteron bakacağız uygun çıkmazsa önümüzdeki aya erteleriz dedi Dr sizinde bakildimi nasıl çıktı ??

Sizin sonucunuz belli oldu mu acaba ardışık transfer olmuştunuz ilk defa duymuştum böyle bir şey olduğunu
Evet transfer işlemi iki embriyo için ayrı ayrı oluyor ardışık o yüzden deniyor mesela ben 4 Ocak ve 6 Ocak’ta transfer oldum ayrı ayrı buna işte ardışık deniyor

Allaha şükürler olsun sonucum pozitif şubatın başında keseyi görmeye gideceğiz

Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz
beslenmeme çok dikkat ettim akdeniz beslenme programı uyguladım. kabak cekirdeği ve ananas avakadoyu ve haşlanmış yumurtayı her gün tükettim en az 3 lt su ictim ilaclarımı not ederek düzenli kullandım. 2 gün sadece uzandım sonrası okdar kasmadım 1 saat dısardaysam 3 saat evde ayaklarımı uzatarak dinlendim genelde hep bu sitede takıldım güzel insanlarla tanıstım tavsiyelerini dikkate aldım

Transfer tedavisine ne zaman başladın canım. Benim de 28 Ocak civarında olacak tahmini

Canım bu transfer hazırlığı kaç gün sürdü? Benim de çarşamba randevum var hangi gün transfer olacağımı öğreneceğim. İlaç tadevisine başlayalım 8 gün oldu
Canım kaçıncı gün embriyosu senin ki? Adetin 4. Günü başladım.10 gün sonra kontrolüm oldu. Yumurtam çatlıyacak boyuta ulaşmış. Aynı gün çatlatma iğnesi oldum. Yani bugün çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi öğlende transferim olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…