TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Kızlar dua edin . İnşallah transfer günüm belli olacak. Herşey yolunda gitsin
Rabbım yardımcınız olsun. İnşallah hersey yolunda gider moralinizi yüksek tutun. Platformda pozitifleri gördükçe mutluluktan gözlerim doluyor. Tüp bebek anneleri gerçekten çok güçlüler

Amin canım. Pazartesi transferim olacak
transferden sonra korkma kasık agrılarınız olabilir tek taraflıda olabilir bel agrısı olabilir stres yapma demicem o 10 gün gecmek bilmiyor inanın ben oyun oynadım 2 gün sadece yattım diğer günler dikkat ettim ama hava almaya cıktım sevdiğim insanlarla zaman gecirdim burda yazanları okudum cidden çoguda doğruymuş bol ağlamalı bol uyumalı geciyor ilaçlardan bi cok insan kabız olmuş fakat ben ishal oldum ilaclarını düzenli kullann kabak cekirdeği ananas somon tüket çiğ hicbir sebzeyi yeme bol şans

Çok sağol canım inşallah pozitifleri görürüz

Bence öyle korka korka başladım canım
Alışılıyor .. sonu güzel olcak öyle düşün
Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur inşallah. Bende transfer oldum geçen pazartesi şu an test günümü bekliyorum. Kaç embriyo transferi ettiniz test gününüzden önce test yaptınız mı

Amin Amin Aminn canım .. tek genetikli embriyo transfer edildi. Günümden önce asla test yapmadım canım
Yarın ikinci test istendi tekrar bakılacak
Dua edin

Progestan fitil
Estrofem
Prednol
B12 (dilaltı eriyen)
Haftada 1 d vitamini damla
Ecopirin
Her gün folikasit(imom omega)
Prolutex 25 iğne
Oksapar iğne
Ben hibor iğnemi iki gün atladım yanlış anlaşılmadan dolayı , o yüzden biraz korkuyorum ..
Hemşireme haber verdim, yarın hocaya soracaklar ama coraspirinimi içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…