- 4 Nisan 2019
- 5.764
- 6.148
- 198
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Rabbım yardımcınız olsun. İnşallah hersey yolunda giderKızlar dua edin . İnşallah transfer günüm belli olacak. Herşey yolunda gitsin
Amin canım. Pazartesi transferim olacakRabbım yardımcınız olsun. İnşallah hersey yolunda gidermoralinizi yüksek tutun. Platformda pozitifleri gördükçe mutluluktan gözlerim doluyor. Tüp bebek anneleri gerçekten çok güçlüler
transferden sonra korkma kasık agrılarınız olabilir tek taraflıda olabilir bel agrısı olabilir stres yapma demicem o 10 gün gecmek bilmiyor inanın ben oyun oynadım 2 gün sadece yattım diğer günler dikkat ettim ama hava almaya cıktım sevdiğim insanlarla zaman gecirdim burda yazanları okudum cidden çoguda doğruymuşAmin canım. Pazartesi transferim olacak
Çok sağol canım inşallah pozitifleri görürüztransferden sonra korkma kasık agrılarınız olabilir tek taraflıda olabilir bel agrısı olabilir stres yapma demicem o 10 gün gecmek bilmiyor inanın ben oyun oynadım 2 gün sadece yattım diğer günler dikkat ettim ama hava almaya cıktım sevdiğim insanlarla zaman gecirdim burda yazanları okudum cidden çoguda doğruymuşbol ağlamalı bol uyumalı geciyor ilaçlardan bi cok insan kabız olmuş fakat ben ishal oldum ilaclarını düzenli kullann kabak cekirdeği ananas somon tüket çiğ hicbir sebzeyi yeme bol şans
Allah kucağınıza almayı nasip etsinkızlar kızlarrr beta sonucum çıktı 208 gelmiş 11 ocakta transfer oldum 5. gün embriyosu 20 ocak test verdim ve bebek tutunmuş inşallah devamıda gelir sağlıklı bi gebelik ilerler
Transfer sonrası nelere dikkat ettinizkızlar kızlarrr beta sonucum çıktı 208 gelmiş 11 ocakta transfer oldum 5. gün embriyosu 20 ocak test verdim ve bebek tutunmuş inşallah devamıda gelir sağlıklı bi gebelik ilerler
Folik asit, coraspirin, progestan fitil ve iğnesi, enox iğne, canım senHangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaşlar ?
Fılik asit , coraspitin, hibor iğne , PROGESTAN fitil ve hap , estrofem canım , senin enox iğne nedirFolik asit, coraspirin, progestan fitil ve iğnesi, enox iğne, canım sen
Kan sulandırıcı canım, estroferm e transferden sonra başlıcamFılik asit , coraspitin, hibor iğne , PROGESTAN fitil ve hap , estrofem canım , senin enox iğne nedir
Hibora transfer sonrası başladım canımKan sulandırıcı canım, estroferm e transferden sonra başlıcam
Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur inşallahBence öyle korka korka başladım canım
Alışılıyor .. sonu güzel olcak öyle düşün
Ben transfer sonrası; estrofem, coraspin, diofol, paragrf, dekort, oksapar iğne, progestan iğne ve progestan fitil kullanıyorumHangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaşlar ?
Progestan fitilHangi ilaçları kullanıyorsunuz arkadaşlar ?
Amin Amin Aminn canım .. tek genetikli embriyo transfer edildi. Günümden önce asla test yapmadım canımMerhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur inşallah. Bende transfer oldum geçen pazartesi şu an test günümü bekliyorum. Kaç embriyo transferi ettiniz test gününüzden önce test yaptınız mı
Kullandığımız ilaçlar pıhtılaşma yapabiliyormuş, o yüzden bebeği ve bizi koruması içinHibora transfer sonrası başladım canım
Bebeği korumak için mi
Ben hibor iğnemi iki gün atladım yanlış anlaşılmadan dolayı , o yüzden biraz korkuyorum ..Progestan fitil
Estrofem
Prednol
B12 (dilaltı eriyen)
Haftada 1 d vitamini damla
Ecopirin
Her gün folikasit(imom omega)
Prolutex 25 iğne
Oksapar iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?