• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp tıkanıklığı

tatilistiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
144
2
46
Karabük
kızlar evlılıgımın ılk senesı cocuk ıstedıgımden dr a gıttım tum tahlıller temız cıktı. sonra tuplere bakıldı tıkalıydı laparoskapı yontemıyle acıldı.sımdı 5 yasında kızım var ben hıc korunmamama ragmen tekrar hamıle kalamadım.sızın basınıza geldımı yardım tekrar tıkanırmı acılan tüp.(( yenıden amalıyat olmaktan cokk korkuyorum:(((((((((((

Ben yaşıyorum canım, ilk gebeliğim plansız oldu sağlıksızdı bebeklerim kürtaj oldum.
Yaklaşık 2 senedir korunmuyoduk hsg çekineyim belki tıkanmıştır dedim
dr da asla imkan vermiyorum demesine rağmen tüplerimi tıkamış kürtajı yapan salak.
Kürtajın dşük ihtimali var tıkama konusunda ve başıma geldi.
Birde çok akıntı enfeksiyon karın içi ameliyatlarda tıkıyor.
Siz ilk gebeliğinizi doğal yollarla mı elde ettiniz, doğru anladım galiba.
üzülmeyin sebepleriniz var.şükür olsun öncelikle bir kızınız var.
Ya hiç olmasaydı ? Ve imkanız bir durum değil bu.
Tüp bebekle hamile kalabilrsiniz.üzmeyin çünkü üzüntünün sonuçları daha kötü
bende çok üzüldüm ve ardından rezervlerimin azaldığını öğrendim.
Kan pıhtılaşmamda çıktı.
Ve şükür olsun tüm olumsuzluklara rağmen tüp bebekle hamile kaldığımı öğrendim 3 gün önce.
Bu durumda devlette karşılıyor zaten masrafların bir kısmını.
Allah dermansız dert vermesin.
üzüntü çok daha beter şeylere sebep olabilir benim gibi rezervlerinizdende olmayın.lütfen ...

Ameliyatını iyi bir yerde ol yalnız.enfeksiyon kaparsan kötü olabilir.
Korkma hem çok ağrılı bir ameliyat değilmiş.
Ve % 100 garanti değil beklentin yüksek olmasın.
Büyük ihtimalle açarlar ama açılmazsa dünyanın sonu değil.
Ank da ufuk üniv. De recai pabuççu yapıyor bu ameliyatı robotlu bi ismi var kullanılan makinenin.
Istanbulda da ümraniyede bir devlet hastanesi yapıyor.
özelde de denersen sanırım brüksel tüp bebek merkez bu konuda iyiymiş.

slm benimde tüplerim tıkalı laparoskopi oldum ama geri tıkanmış zaten ameliyatlar başlı başına yapışma ve tıkanıklık sebebi 6 snelik evliyim ve hiç gebelik oluşmadı olmadığım bir tedavi şekli kalmadı hepsini denedik bitkisel ilaçalar , yumurta takibi , aşılama , tüp bebek , ama maalesef hepsi negatiff :43:
inşallah siz böyle şeyler yaşamadan istediğinize kavuşursunuz
ama olmazsada bir kızınız varmış ne güzel Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

ben yaşıyorum canım, ilk gebeliğim plansız oldu sağlıksızdı bebeklerim kürtaj oldum.
dr da asla imkan vermiyorum demesine rağmen tüplerimi tıkamış kürtajı yapan salak.
Kan pıhtılaşmamda çıktı.
Ve şükür olsun tüm olumsuzluklara rağmen tüp bebekle hamile kaldığımı öğrendim 3 gün önce.
üzüntü çok daha beter şeylere sebep olabilir benim gibi rezervlerinizdende olmayın.lütfen ...

evet ben amalıyattan sonra hemen hamıle kaldım.
Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun kı kızım var rabbım onun yoklugunu gostermesın
kızım buyudu oncelerı pek dusunmuyordum 2. Bebegı ama bu sıralarda kızım ozellıle eşimle beraber cok ıstıyorlar
bende tekrar dra gıtmekten korkuyorum acıkcası bırde calısıyorum kafama gore ızın almam cok zor.ılk amalıyatımda bıle amalıyat oldum ertesı gun ıse geldım aynı seylerı tekrar yasamak ıstemıyorum:(

ben yaşıyorum canım, ilk gebeliğim plansız oldu sağlıksızdı bebeklerim kürtaj oldum.
Kan pıhtılaşmamda çıktı.

evet ben amalıyattan sonra hemen hamıle kaldım.
Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun kı kızım var rabbım onun yoklugunu gostermesın
kızım buyudu oncelerı pek dusunmuyordum 2. Bebegı ama bu sıralarda kızım ozellıle eşimle beraber cok ıstıyorlar
bende tekrar dra gıtmekten korkuyorum acıkcası bırde calısıyorum kafama gore ızın almam cok zor.ılk amalıyatımda bıle amalıyat oldum ertesı gun ıse geldım aynı seylerı tekrar yasamak ıstemıyorum:(

ameliyatını iyi bir yerde ol yalnız.enfeksiyon kaparsan kötü olabilir.
Korkma hem çok ağrılı bir ameliyat değilmiş.
Ve % 100 garanti değil beklentin yüksek olmasın.
Büyük ihtimalle açarlar ama açılmazsa dünyanın sonu değil.
Ank da ufuk üniv. De recai pabuççu yapıyor bu ameliyatı robotlu bi ismi var kullanılan makinenin.
ıstanbulda da ümraniyede bir devlet hastanesi yapıyor.
özelde de denersen sanırım brüksel tüp bebek merkez bu konuda iyiymiş.

daha once amalıyat oldum canım ben narkoz verdıler tek tupum tıkalıydı
ama tavsıyelerını dınlıycem cok tesekkur ederım

slm benimde tüplerim tıkalı laparoskopi oldum ama geri tıkanmış zaten ameliyatlar başlı başına yapışma ve tıkanıklık sebebi 6 snelik evliyim ve hiç gebelik oluşmadı olmadığım bir tedavi şekli kalmadı hepsini denedik bitkisel ilaçalar , yumurta takibi , aşılama , tüp bebek , ama maalesef hepsi negatiff :43:
Inşallah siz böyle şeyler yaşamadan istediğinize kavuşursunuz
ama olmazsada bir kızınız varmış ne güzel allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

rabbım yardımcın olsun o duyguyu sanada nasıp etsın ınş
amın suan tek tesellım kızım zaten ama oda o kdar ısrarla kardes ıstıyorkı:((

Back