Canim tüpler tikali olunca nasil hamile kalabilirsinkicevremde var maalesef bi kac kisi oyle.tüp bebek denediler bi kac kez.direkt tüp bebek deneyebilirsin bence.cünku asilama bile yapmiyolar tuplerin ikiside tikaliyken.
Laparoskopi yöntemiyle tüplerini açtır
Yap tabi canim.ben burda bi arkadasin brokoli küründen sonra hamile kaldigini okumustum.bi arastir bence.hsg cektirdinmi hic.ondada acildigini duymustum ben.Önümüzdeki ay şu kürleri deneyip sonrasında dediğin gibi yapacağım sanırımne mucizeler duyuyoruz insan ümitleniyor işte
Yap tabi canim.ben burda bi arkadasin brokoli küründen sonra hamile kaldigini okumustum.bi arastir bence.hsg cektirdinmi hic.ondada acildigini duymustum ben.
Hayır kuzum henüz hiçbi şey yaptırmadım5 gün sonra regl olmam lazım, hayırlısıyla bi atlatayım sonrasında kürleri yapacağım, devamında da hsg çektireceğim, açılır belki benim ameliyatım sonrası doktor demişti tıkalı diye, özellikle gidip bidaha hsg çektirmedim hem kürler ardınada hsg inşallah açar en çok istediğim şey anne olmak...
Rabbim aratmadan versin insallah.. sen kesinlikle bi hsg cektir.bende yeni asilama yaptirdim kac tane bayanla konustum 2 si tikaliydi hsgde birini actilar diye.Hayır kuzum henüz hiçbi şey yaptırmadım5 gün sonra regl olmam lazım, hayırlısıyla bi atlatayım sonrasında kürleri yapacağım, devamında da hsg çektireceğim, açılır belki benim ameliyatım sonrası doktor demişti tıkalı diye, özellikle gidip bidaha hsg çektirmedim hem kürler ardınada hsg inşallah açar en çok istediğim şey anne olmak...
Rabbim aratmadan versin insallah.. sen kesinlikle bi hsg cektir.bende yeni asilama yaptirdim kac tane bayanla konustum 2 si tikaliydi hsgde birini actilar diye.
Devlet hastanesi yapar kuzum.bende devlette yaptirdim tek sıkıntı anestezisiz yapiliyo ama anesteziye zaten hic gerek yok emin ol bende cektirdim.Ayyyy, hadi inşallah <3 :) Amin kuzum, hepimize gönlüne göre versin Allah, anne olmayı nasip etsin. Deneyeceğim mutlaka, devlet hastanelerinde de yapıyorlar dimi? Özelde yaptırmama gerek yoktur inş? Direkt kendi jinekoluğuma gidip söylesem o yapar sanırım, ya da bunun icin baska bir doktora mı yönlendiriyorlar acep? Benim doktorum ameliyat zamanı kanser tehşisi ile gittiğim için onkolıji jinekoloğu çünkü.
Devlet hastanesi yapar kuzum.bende devlette yaptirdim tek sıkıntı anestezisiz yapiliyo ama anesteziye zaten hic gerek yok emin ol bende cektirdim.
Bekliyorum canim.hayirli sonuclarla dönersin insallahh :)Çok tesekkür ederim kuzum cevapların için ve zaman ayırdığın için :) 5 gün sonra önce kürlere sonra filme koşuyorum :) burdan detaylıca anlatırım her şeyi :)) nasıl sonuç aldığımı. Görüşmek üzere canım :)
Hsg hafif tıkanıklığı açıyormuş. Benim ki filimle açılmadı. 2 tüpümde tıkalıydı laparoskopi sonrası açıldıFilm çekimi esnasında da açılıyormuş bazen, bilgin var mı bunla ilgili?
Hsg hafif tıkanıklığı açıyormuş. Benim ki filimle açılmadı. 2 tüpümde tıkalıydı laparoskopi sonrası açıldı
Kızlar, bugün şifacı bir kadından bunları aldım, civanperçemli ve daha bir çok şeyli macun, hayıt suyu, kırkkilit otu, özel karışım bir çay, ada çayı yağı(tampon için) vesaire. Başladım kullanmaya, 3 ay düzenli kullanıp sonra hsg çektireceğim belki açılma olur tüplerimde, bi umut. Hepsine toplam 200 tl gibi bir para verdim, 3-4 ay gidecek kadar aldım, insallah hayırlısı olur, şifa verir. Sizlede paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?