Saç Rengi ve Saç Boyama tüp saç boyası

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
merhabalar hanımlar. ben saçlarımı boyatmak için kuaföre gidiyorum ancak daha bir türlü anlaşamadık, istediğim rengi tutturamıyorlar. bunu geçtim, geçenlerde kullandıkları boyaya bakayım dedim, çünkü hem hemen akıyor hem de neredeyse tamamen başka bir renk oluyor. neyse, neva color diye bir boya kullandığını gördüm ki o baya 1,25 liraya satılıyor. e benden aldıkları 50 lira ne oluyor o zaman (50 lira dip boyama ücreti)

daha önceleri kutu boyalardan alıyordum, loreal gibi, palette gibi. annemse tüp boya alıyor (igora). benim boyam hemen akarken, annem günde kaç kere abdest almasına rağmen akmıyor. bu yüzden ben de tüp boya almayı düşünüyorum. wellanınki koyu düşüyormuş. igora alayım diyorum. aranızda igora ya da başka marka tüp boya kullanan var mı?

Valla ben igora ya da neva color u kullanmadım. Ama annem kolestonun tüp boyasını kullanıyor, gayet memnun. Bende bu kez tüp boyayla kahve boyadım ama koyu oldu bayağı. Sanırım koleston da biraz koyu tutuyor.:26:

neva color hayatta almam zaten, garip bir şey oluyor zaman geçtikçe. koleston evet koyu düşüyormuş, ben de koyu renk istemiyorum. zaten illa igora olsun demiyorum, başka tüp boya kullanıp memnun olan vardır belki

sizin kuaförde iş yok benc neva color çok kullanan var bunlardan biride benim her boyada olduğu gibi bazı renkler yıkandıkça akar ama neva okadar ucuz olmasına ragmen en ii renk veren o bence mesela koleston kahveli bi boya boyasan simsiyah çıkıyor hiç beğenmiyorum kolestonu falan

siz memnunsanız ne güzel, belki saç tiplerimiz farklı olduğu için bana uymuyor olabilir. ilk hafta mesela, boyadıkları renkte duruyor. sonra boyatmadan önceki haline dönüyor ama diplerim kendi saç rengim olduğu için her halde başka renk oluyor, geri kalan saçlar başka renk. saçım şu an 2 renk resmen. dipler ve diplere yakın yerler bakır tonu, geri kalanlar garip bir sarı.

ben nevacolor tüp boya çok kullandım ve bugün koleston tüp boyaya geçtim.Kolestondan şuan acayip memnunum çok güzel kokuyor yıkadıktan sonra ve rengine bayıldım.Neva colorda güzeldi ama acayip gözlerimi yaşartıyordu bence tüp boya olarak koleston kullan şuan sana bunu önericem :)

bir kaç kuaför tüp kolestonu önerdi ama koyu düşüyormuş. bu yüzden kararsız kaldım. gerçi hemen akmıyorsa alabilirim. sonuçta koyu düşüyorsa, istediğim tonun bir açık modelini alarak halledebilirim galiba bu durumu.

evet bir açığı olabilir konu açtım bak orda görebilirsin fotoğraflarda ışıktan farklı çıkıyor birde :)

Yok yok hemen akmıyor. Ben sarının üzerine kahve boyadım, çok güzel kapattı. Ama ben alışamadım pek :)

renge mi alışamadınız? başka renge boyayın hemencecik

renge mi alışamadınız? başka renge boyayın hemencecik

:) Evet renge alışamadım bir de dipten daha açık geliyor rengim o yüzden renk farkından moralim bozuldu. Saç rengi açık olsa dipten koyu gelse oluşan görüntü kötü durmuyor ama dipten açık gelince beğenmiyorum maalesef. Buraya konu açmıştım, "bu durumda ne yapmalı" ordan saç rengimi görebilirsiniz. Varsa renk tavsiyeniz hemen uygulayayım. Renk arıyorum açıkçası

okudum, baktım. ben de yeşil gözlüyüm ve aksine sarı tonları, açık kumral tonları hastasıyım. ama şimdi sarı istemiyormuşsunuz, parıltılı kahve tonları hoş olmaz mı? ışıltılı kahve miydi yoksa, koyu tonlara bu kadar ilgisizim palette mesela altın parıltılı kahve yapmış, gayet güzel duruyor.

Palette zaten altın parıltılı serisiyle kendisini aşmış bence. Çok güzel tutuyor renkleri, açık kumral falan da hoşuma gidiyor aslında, en azından dibimden gelen kumralla uyumlu olur. Canım bir karamel yapmak istiyor, bir açık kumral. Ama koyuluğundan kurtulacağım kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…