- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi filtrekahve
merhabalar hanımlar. ben saçlarımı boyatmak için kuaföre gidiyorum ancak daha bir türlü anlaşamadık, istediğim rengi tutturamıyorlar. bunu geçtim, geçenlerde kullandıkları boyaya bakayım dedim, çünkü hem hemen akıyor hem de neredeyse tamamen başka bir renk oluyor. neyse, neva color diye bir boya kullandığını gördüm ki o baya 1,25 liraya satılıyor. e benden aldıkları 50 lira ne oluyor o zaman (50 lira dip boyama ücreti)
daha önceleri kutu boyalardan alıyordum, loreal gibi, palette gibi. annemse tüp boya alıyor (igora). benim boyam hemen akarken, annem günde kaç kere abdest almasına rağmen akmıyor. bu yüzden ben de tüp boya almayı düşünüyorum. wellanınki koyu düşüyormuş. igora alayım diyorum. aranızda igora ya da başka marka tüp boya kullanan var mı?
daha önceleri kutu boyalardan alıyordum, loreal gibi, palette gibi. annemse tüp boya alıyor (igora). benim boyam hemen akarken, annem günde kaç kere abdest almasına rağmen akmıyor. bu yüzden ben de tüp boya almayı düşünüyorum. wellanınki koyu düşüyormuş. igora alayım diyorum. aranızda igora ya da başka marka tüp boya kullanan var mı?