- 27 Şubat 2013
- 14.229
- 40.678
Bence test yaptırın varsa kürtaj yaptırın olsun bitsin. Benim tek çocuğum var evlat edinerek anne baba olduk. İstediğimiz tek çocuktu o da kızdı çok şükür oldu. 5 yaşına geldi. Biz korunmuyoruz ve ikinci çocuk da istemiyoruz.hamile kalma ihtimalim oldukça düşük ama kalırsam da büyük söylemeyeyim ama aldırırım. Ondan sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum. İnşallah yoktur ama varsa da aldırırsınız sonra da arkadaşların verdiği bilgiye göre bağlatırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba hanımlar. Ben 32 yaşımdayım. Biri 5 yaşında biri 6 aylık iki oğlum var. Korunmama rağmen bu ay hala regl olmadım test yapip duruyorum. Inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan. Bebeğim az büyüsün en azından çorba ile doyacak kıvama gelsin diye bekliyorum tüplerimi bağlatmak için. Sezaryen olmadığım için doğum sırasında olmadı malesef. Oyle bi yöntem varsa haberim bile yok zaten. Acaba sonradan bu işlemi yaptıran arkadaşlar bana öncesi sonrası süreçten biraz bahsedebilir misiniz? Hemen ayaklanabileceğim bişey mi acaba?