Tüp bebekten sonra normal yolla gebelik

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
bora bey selam , zaten gebeliğim boyunca sizi cok arayıp bol bol rahatsız ettiğim için buradan sorayım dedim
23 yasşındayım şuanda oğlum ege 18 aylık suanda
bende herhangi bir sorun yoktu ,
durumumu biliyorsunuz benim merak ettiğim bundan sonra normal yolla cocuk sahibi olmamda sıkıntı yaşarmıyım ?
İlk tedavide hamile kalamamıştım bunu onunla kıyaslamammı gerek ? Önceden 28 günde bir olarak periyodum 25 günde şuanda
ama bazı sıkıntılarımdan dolayı sanırım bi dönem cok sık regli gördüm acaba gelip muayne olmamda bir fayda varmı yoksa kafa yormamammı gerek ?

bora bey selam , zaten gebeliğim boyunca sizi cok arayıp bol bol rahatsız ettiğim için buradan sorayım dedim
23 yasşındayım şuanda oğlum ege 18 aylık suanda
bende herhangi bir sorun yoktu ,
durumumu biliyorsunuz benim merak ettiğim bundan sonra normal yolla cocuk sahibi olmamda sıkıntı yaşarmıyım ?
Ilk tedavide hamile kalamamıştım bunu onunla kıyaslamammı gerek ? önceden 28 günde bir olarak periyodum 25 günde şuanda
ama bazı sıkıntılarımdan dolayı sanırım bi dönem cok sık regli gördüm acaba gelip muayne olmamda bir fayda varmı yoksa kafa yormamammı gerek ?

23 yaşındasınız. Acele etmeyin e tabii ki kendi başınıza gebe kalabilirsiniz. Gebe kalmanız ve 2. Bebişinize kavuşmanız dileğiyle...

23 yaşındasınız. Acele etmeyin e tabii ki kendi başınıza gebe kalabilirsiniz. Gebe kalmanız ve 2. Bebişinize kavuşmanız dileğiyle...

Bora bey beni tanıdıgınızı umuyorum :) konu sahıbıde ben aynı kısıyım uyelıgım degısti
Oglum ege abi olacakmış tekrar hamileyim :) Tek atış tek gol demekki korktugum gibi tedavilerde hamile kalamıyor olmam bu durumla hiç alakalı değilmiş :KK6::KK52: Cocuklarımın isimleri sizin kızınızın isimleriyle kardeş ; beni tamamen hatırladıgınızı umuyorum :KK16:

Bora bey beni tanıdıgınızı umuyorum :) konu sahıbıde ben aynı kısıyım uyelıgım degısti
Oglum ege abi olacakmış tekrar hamileyim :) Tek atış tek gol demekki korktugum gibi tedavilerde hamile kalamıyor olmam bu durumla hiç alakalı değilmiş :KK6::KK52: Cocuklarımın isimleri sizin kızınızın isimleriyle kardeş ; beni tamamen hatırladıgınızı umuyorum :KK16:

Sizi tebrik ediyorum. Gözünüz aydın, bu kez daha az sorulu bir gebelik dilerim.

Sizi tebrik ediyorum. Gözünüz aydın, bu kez daha az sorulu bir gebelik dilerim.

Çok teşekkür ederim , bu seferde hamile olduguma inanamıyorum sorunsuz geçince :) Sizi asla unutmuyacağım yakın zamanda bir akrabam için kliniğe geldiğimizde dünya tatlısı oglum sizinle tanışacak büyümüş olarak :) Buarada bu sefer kilo almıyorum :KK49:

Bora bey yine ben , biliyorsunuz 2 ay evvel 16 haftalık gebeliğim plesanta priva totolis hayatı risk + bebeğin yaşam koşullarını kaybetmiş olması sebebiyle sonlandırıldığını telefonla konuşmuştuk randevu günümüzde
operasyondan 31 gun sonra det oldum ve yazz dogum kontrol hapına basladım ve bu aksam 4. beyaz hapı içeceğim ve adetim gecikti hamile kalmış olamam değilmi , cok korkuyorum

X