- 8 Eylül 2022
- 90
- 77
- 33
- Konu Sahibi Hayattan renkler
Salam herkese kendi yaşadığım bişeyi anlatacağım ben çok aradım bu konuyu ama bulamamıştım belki birine yararı olur belli mi olur başlıyorumbiz eşimle tüp bebek tedavisi görüyorduk. Üniversite hastanesinde ama tedavimizin uzamıştı genetik sıkıntılar filan çıktı araştırma yapılıyordu eşim askeri personel tayinimiz uzasın diye dilekçe vermiştik neyse mayısın sonu gibi tayin yerleri açıklandı tayinimiz çıkmıştı hemde tüp bebek hastanesi olmayan Bi yere tam o sırada benim opuda olmuştum. Biz napsak diye düşünürken tsk nın tüp bebek ilgili madde 45 te düzenlemesi vardı. Ama bunu geç fark ettik. Neyse devlet hastanesine gittik atama esas raporla ben bütün doktorları dolandım saglik kurulu raporu alabilmek için kurula girdim bana tüp bebek tedavisi görmektedir. Tedavisinin devamı için bulunan yere ikameti gerekmektedir gibi Bi rapor verdiler tam istediğimiz rapor değildi ama belki yerimiz değişir tüp bebek olan Bi yere giderdik. Eşimde askeri dilekçeleri yazdı bu raporu ekledik. Umutsuzduk elimizden geleni geçte olsa yapmalıydık.kimsemizde yok işimizi halledin diyeceğimiz sadece "Allaha şöyle dua ettim rabbim bizim senden başka isteyecemiz kimsemiz yok bu işi yapmaya tek senin gücün yeter" . ayrılış yapmasına 1 gün kala eşimi çağırmışlar ayrılışın 2 ay uzadı diye biz buna bile sevindik en azından 1 kere tüp bebegin burda deneyebiliriz diye tabi biz mutluyuz aileler mutlu sonraaa 1 yıl daha bulunduğumuz yerde kalmak için emir çıkmış rabbim kimsesizlerin kimsesi bizi darda koymadı. Bu durumu anlatım bu sıkıntıyı çekenler sonuna kadar mücadele etsin. Bazı kişiler bizi yüreklelendirken Çogu kişi boşuna ugraşıyonuz olmaz diyen çok oldu ama ya olursa bişey kaybetmiyecektik ve yaptık oldu sen kendin için çabalamazsan kimse senin için çabalamaz sevgiyle kalın