- 30 Ocak 2024
- 36
- 39
- 3
- 32
Çok teşekkür ederim, inşallah isteyen herkes güzel haberler alırgözünüz aydın çok sevindim, tebrik ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, inşallah isteyen herkes güzel haberler alırgözünüz aydın çok sevindim, tebrik ederim.
Açtığınız konuyu başından itibaren okudum, Allah hayırlı sonuçlarla biran önce hepimizi karşılaştırsın inşallah. Benim de yaşım ileri, 44 yaşındayım. Şişli memorialde 4 tedavi gördüm maalesef hepsi negatif sonuçlandı. Benim embriyolarım 5. güne ulaşsa da pgt yaptıracak seviyede olamıyorlar o yüzden pgtsiz transfer yaptırmak zorunda kalıyorum. Yaşa bağlı yumurta kalitesizliği başlıca sebebi olmalı sanırım. Yaza kadar maddi açıdan toparlanacağız diye yazmışsınız, doğal beslenme, spor ve takviyelerle bu süreci değerlendirmeniz en iyisi. Tek bir noktayı eklemek isterim, şişli memorialda bilimsel etkinliği kanıtlanmamış işlemleri isteseniz de yaptıramazsınız. embriyo glue, gebelik aşısı, intralipit serum, makrofaj aşısı vb. gibi... Bizim bütçemizi bizim kadar düşünüyorlar ve boşa harcama yaptırmıyorlar. Biz burada acıbadem maslakta veya bahçecide her tuşa basılarak tüm tedavi seçeneklerinin uygulandığı tüp bebek tedavisi gören annelerin başarılı sonuçlarını okuyoruz ve bu tedavilerin işe yaradığını, başarılı sonuç almada etkisinin olduğunu düşünüyoruz ve yaptırmak istiyoruz doğal olarak. Ama işin şu kısmı da var, alternatif tedavilerin hepsini yaptıran binlerce de negatif sonuç alan var ama yazmadıkları için bilmiyoruz. Psikolojik olarak kişi ulaşamadığı tedaviyi kurtarıcısı olarak görüyor bir nevi. Ben de memorilda onu da yapalım bunu da yapalım dedim ama nafile. Genetik açıdan sağlıklı bir embriyonun varlığı en önemlisi ve bu konu bizim çabalarımızdan ayrı bir konu maalesef.. Sağlıklı bir rahim için ise ameliyat vb gerekenin yapılması da çok önemli.. Allah en kısa sürede nasibimizle bizi buluştursun inşallah..ben de istem dışı öyle oluyordum bir bakıyorum kasıklarımı sıkıyorum bilmiyorum bir şeyler oluyor ama bir şey diyemiyorum embriyo yapıştırmayı da çok duydum gebelik serumunu da bakalım..
ALLAH bir yol çizdi bize de RABBİM işimizi kolaylaştırsın amin
Şişlide doktorunuz kim acaba?Açtığınız konuyu başından itibaren okudum, Allah hayırlı sonuçlarla biran önce hepimizi karşılaştırsın inşallah. Benim de yaşım ileri, 44 yaşındayım. Şişli memorialde 4 tedavi gördüm maalesef hepsi negatif sonuçlandı. Benim embriyolarım 5. güne ulaşsa da pgt yaptıracak seviyede olamıyorlar o yüzden pgtsiz transfer yaptırmak zorunda kalıyorum. Yaşa bağlı yumurta kalitesizliği başlıca sebebi olmalı sanırım. Yaza kadar maddi açıdan toparlanacağız diye yazmışsınız, doğal beslenme, spor ve takviyelerle bu süreci değerlendirmeniz en iyisi. Tek bir noktayı eklemek isterim, şişli memorialda bilimsel etkinliği kanıtlanmamış işlemleri isteseniz de yaptıramazsınız. embriyo glue, gebelik aşısı, intralipit serum, makrofaj aşısı vb. gibi... Bizim bütçemizi bizim kadar düşünüyorlar ve boşa harcama yaptırmıyorlar. Biz burada acıbadem maslakta veya bahçecide her tuşa basılarak tüm tedavi seçeneklerinin uygulandığı tüp bebek tedavisi gören annelerin başarılı sonuçlarını okuyoruz ve bu tedavilerin işe yaradığını, başarılı sonuç almada etkisinin olduğunu düşünüyoruz ve yaptırmak istiyoruz doğal olarak. Ama işin şu kısmı da var, alternatif tedavilerin hepsini yaptıran binlerce de negatif sonuç alan var ama yazmadıkları için bilmiyoruz. Psikolojik olarak kişi ulaşamadığı tedaviyi kurtarıcısı olarak görüyor bir nevi. Ben de memorilda onu da yapalım bunu da yapalım dedim ama nafile. Genetik açıdan sağlıklı bir embriyonun varlığı en önemlisi ve bu konu bizim çabalarımızdan ayrı bir konu maalesef.. Sağlıklı bir rahim için ise ameliyat vb gerekenin yapılması da çok önemli.. Allah en kısa sürede nasibimizle bizi buluştursun inşallah..
Benim iş sebebiyle belli zamanlara randevu almam gerekiyor. O saatte kim musaitse muayene oluyorum. Lale ve zeynep hnlar haric tum doktorlar takibimi yapmistir desem yanlis olmaz..Şişlide doktorunuz kim acaba?
Otajinamedin embriyologunun iyi olduğunu bende bikac arkadaştan duydum. Ama çok bilndik bir hastane değil ya tam guvenemiyorum. Birde bizde dollenme problemi var. Şisili Memorialde piezzoelektrik uygularız dediler. Otajinamed yapmıyormus bu işlemi. 2 hafta sonra başlamam lazım. Ama kafam çok karışık Nerye karar versem emin olamıyorum. Uz kez denedim bu son olacak eşim daha denemek istemiyor. Psikolojik olarak çöktük artık.Merhaba Beşiktaş ota jinemed
teşekkür ederim bilgi için benim de beşinci güne geliyor ama bakalım ne olacak genetik için yeterli kalitede olacak mı tedavi de ben de memorial düşünüyorum maddi manevi çok yorulduk ama pişman olmak da istemiyorum .genetikli olmalı artık diyorum 3 kimyasal gebelik yaşadım çünkü bir de şu katil hücre testini yaptırmak istiyorum nasip bakalım.Açtığınız konuyu başından itibaren okudum, Allah hayırlı sonuçlarla biran önce hepimizi karşılaştırsın inşallah. Benim de yaşım ileri, 44 yaşındayım. Şişli memorialde 4 tedavi gördüm maalesef hepsi negatif sonuçlandı. Benim embriyolarım 5. güne ulaşsa da pgt yaptıracak seviyede olamıyorlar o yüzden pgtsiz transfer yaptırmak zorunda kalıyorum. Yaşa bağlı yumurta kalitesizliği başlıca sebebi olmalı sanırım. Yaza kadar maddi açıdan toparlanacağız diye yazmışsınız, doğal beslenme, spor ve takviyelerle bu süreci değerlendirmeniz en iyisi. Tek bir noktayı eklemek isterim, şişli memorialda bilimsel etkinliği kanıtlanmamış işlemleri isteseniz de yaptıramazsınız. embriyo glue, gebelik aşısı, intralipit serum, makrofaj aşısı vb. gibi... Bizim bütçemizi bizim kadar düşünüyorlar ve boşa harcama yaptırmıyorlar. Biz burada acıbadem maslakta veya bahçecide her tuşa basılarak tüm tedavi seçeneklerinin uygulandığı tüp bebek tedavisi gören annelerin başarılı sonuçlarını okuyoruz ve bu tedavilerin işe yaradığını, başarılı sonuç almada etkisinin olduğunu düşünüyoruz ve yaptırmak istiyoruz doğal olarak. Ama işin şu kısmı da var, alternatif tedavilerin hepsini yaptıran binlerce de negatif sonuç alan var ama yazmadıkları için bilmiyoruz. Psikolojik olarak kişi ulaşamadığı tedaviyi kurtarıcısı olarak görüyor bir nevi. Ben de memorilda onu da yapalım bunu da yapalım dedim ama nafile. Genetik açıdan sağlıklı bir embriyonun varlığı en önemlisi ve bu konu bizim çabalarımızdan ayrı bir konu maalesef.. Sağlıklı bir rahim için ise ameliyat vb gerekenin yapılması da çok önemli.. Allah en kısa sürede nasibimizle bizi buluştursun inşallah..
teşekkür ederim bilgi için benim de beşinci güne geliyor ama bakalım ne olacak genetik için yeterli kalitede olacak mı tedavi de ben de memorial düşünüyorum maddi manevi çok yorulduk ama pişman olmak da istemiyorum .genetikli olmalı artık diyorum 3 kimyasal gebelik yaşadım çünkü bir de şu katil hücre testini yaptırmak istiyorum nasip bakalım.Açtığınız konuyu başından itibaren okudum, Allah hayırlı sonuçlarla biran önce hepimizi karşılaştırsın inşallah. Benim de yaşım ileri, 44 yaşındayım. Şişli memorialde 4 tedavi gördüm maalesef hepsi negatif sonuçlandı. Benim embriyolarım 5. güne ulaşsa da pgt yaptıracak seviyede olamıyorlar o yüzden pgtsiz transfer yaptırmak zorunda kalıyorum. Yaşa bağlı yumurta kalitesizliği başlıca sebebi olmalı sanırım. Yaza kadar maddi açıdan toparlanacağız diye yazmışsınız, doğal beslenme, spor ve takviyelerle bu süreci değerlendirmeniz en iyisi. Tek bir noktayı eklemek isterim, şişli memorialda bilimsel etkinliği kanıtlanmamış işlemleri isteseniz de yaptıramazsınız. embriyo glue, gebelik aşısı, intralipit serum, makrofaj aşısı vb. gibi... Bizim bütçemizi bizim kadar düşünüyorlar ve boşa harcama yaptırmıyorlar. Biz burada acıbadem maslakta veya bahçecide her tuşa basılarak tüm tedavi seçeneklerinin uygulandığı tüp bebek tedavisi gören annelerin başarılı sonuçlarını okuyoruz ve bu tedavilerin işe yaradığını, başarılı sonuç almada etkisinin olduğunu düşünüyoruz ve yaptırmak istiyoruz doğal olarak. Ama işin şu kısmı da var, alternatif tedavilerin hepsini yaptıran binlerce de negatif sonuç alan var ama yazmadıkları için bilmiyoruz. Psikolojik olarak kişi ulaşamadığı tedaviyi kurtarıcısı olarak görüyor bir nevi. Ben de memorilda onu da yapalım bunu da yapalım dedim ama nafile. Genetik açıdan sağlıklı bir embriyonun varlığı en önemlisi ve bu konu bizim çabalarımızdan ayrı bir konu maalesef.. Sağlıklı bir rahim için ise ameliyat vb gerekenin yapılması da çok önemli.. Allah en kısa sürede nasibimizle bizi buluştursun inşallah..
eğer istanbula tayinimiz olursa gideriz gerçekten de öngörüşmeleri yapalım diyoruz eşimle de ...burası özel mi yarı özel mi? genetik falan da yapılıyor muGözün kapalı Gaziosmanpaşa da ki üniversite hastanesini şiddetle tavsiye ederim ben 2 tüp devlette denedim olmadı ama orada nasip oldu kızım şimdi 5 aylık. aynaa seni az çok hatırlıyorum git ve orada Murat Keskin hoca var onunla görüş en son bildiğim ilk görüşme ücretsizdi inşallah hale öyledir ben çok ama çok memnun kaldım önce Rabbim sonra onun cabası ile kızıma kavuştum ben..
Full özel Gaziosmanpaşa Yeni yüzyıl üniversitesi tüp bebek merkezi instadan bakabilirsin Murat Keskin Dr a da bakabilirsin herşey var hastanedeeğer istanbula tayinimiz olursa gideriz gerçekten de öngörüşmeleri yapalım diyoruz eşimle de ...burası özel mi yarı özel mi? genetik falan da yapılıyor mu
?
araştırayım fiyat olarak bahçeci gibi mi siz ne kadar harcadınız acaba?Full özel Gaziosmanpaşa Yeni yüzyıl üniversitesi tüp bebek merkezi instadan bakabilirsin Murat Keskin Dr a da bakabilirsin herşey var hastanede