Tüp bebekte kimyasal gebelik yada dış gebelik geçirenler

bgnsngnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
292
191
103
Çorlu
arkadaşlar merhaba. benm ikinci transferimdi 5. gün embriyosu. 10. gün değerim 13 çıktı doktor ilaçları bırak dedi gebelik oluşmaya çalışmış ama olmamış. değerin düşmesini bekliycez 2 gün sonra yine bakalım dedi. bgn yine gittim değer 21 olmuş. ilaçları bırakmana rağmen az da olsa yükselmiş büyük ihtimal dış gebelik yada kimyasal gebelik oluşmuş dedi. 2 gün sonra yine gidicem. aynı yada benzer durum yaşayan varmı aranızda????

Bende temmuz ayında 6.gun emriyo transferi oldum.6.gün kanamam basladi bhcg 8.56 çıktı 2 gün sonra 14.5 2 gün sonra 16 derken değer 34 oldu kanamam devam etti. Adet süresi kadar kanamam oldu. İlaçları bu sürede kullandım 2 gün sonra 19 a düştü ilaçları bırak dediler bıraktım. 1 hafta sonra kan ver dediler.sıfırlanmış olması gerek dediler.gittim kan verdim ve değer 141 olmuş ben sok 2 gün sonra tekraladım 256 oldu ama ben ilaçları 10 gündür kullanmamistim. Progesteron değerim düşmüştü iyice derken 1300 leri gördüm çok yavaş yukseliyordu.ara ara kanamalar devam edı yordu. Derken değer düşmeye başladı bu süreç 4 ay sürdü.kendiligin den düşmesini bekledik.keşe görünmedi kaşık ağrısı da yaşamadım pek ama kist oluştu yumurtaligimda 5cm civarında o rahatsız ediyordu.dr. Dış gebelik dedi ve ilaç lari bırakmama ragmen 1300 leri gördüm. Dr. Değer düşene kadar bana ilaçları kullanmamı söylemişti.

Bende kimyasal gebelik yaşadım degerim 2 kat artmaz hiç. Ocak ayı boyunca 2 günde bir kan verdim hiç ikiye katlamadi değer. Ilaclari bırakmama rağmen yükseldi en son 430 olmuştu. Cok küçük kese de oluştu ama dusukle sonuçlandı. 9 bu kanamam sürdü değer 1 hafta da sıfırlandı. Kanamamdan 5 gün sonra ara kanama yaşadım.

dış gebelikse nie kürtaja falan almamış tehlikeli oluyo dış gebelik ilerleyince die biliyrm

çok geçmiş olsun canım.

canım düşükte diilmiş aslında ama nasıl sonlandı sonra gebeliğin
2 gün de bir ölçtürdük değeri 2 katı artış hiç olmadı .Valla ben de anlamadım canım kanama falan da olmadı sadece değer düşünce doktorum kimyasal gebelik dedi.

ben,m değerim
9
18
48
diye yükseldi dış gebelik miş düşşün diye iğne yaptı ama düşmedi tüpümü patlattığı bende iç kanama geçirdiğim içim açık ameliyat olup tüpümüde aldı zor bi süreç inşallah senınki öyle değildir
ha birde böbrek ağrısını ön tarafıda düşün yani sağ tüpümdeydi tam sag tarafım çok agrırdı oda tüpte olmasınıın belirtisiymiş

Canım bana hiçbir sey yapilmadi kendiliginden dusecek denildi kanama vs olmadi ne olacak bilemiyorum

126-188-288-275 en son bir daha olcturmedim
tamam canım değer yukselince sıkıntı senınkı düşüyor çok şükür
benimki hep yukseldi 3000 lere falan geldi ölümden döndüm
Allah kımseye vermesin
Allah sana da en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

benim ilk 2 tüp denememem de kimyasa gebelik oldu. tam hatirlayamiyorum ama ilki test günü 50 dört gün sonra 118 iki gün sonra 140 vs öyle biseyler çıktı sonra düşmeye başladı değer sonra kanama ve bitti. ikincisi test günü 13 çıktı o da 2 gün sonra düşüşe geçti sonra kanama ve son

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah

canım ben en son ölçtürdüğümde 21den 17 ye düşmüştü. şuanda da hastayım ama dış gebelikse adettle gitmeyebilir dedi 10nun altına düştüğünü görelim dedi takip edelim değerini dedi. bakalım perşembe yine tahlil yaptırcam. inşallah dış gebelik diildir çok korkuyrm ondan

neden böyle oluyomuş peki araştırıldımı. rahime kamerayla girip bakma çizik atma falan işlemi yapıldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…