Tüp bebekte kimyasal gebelik yada dış gebelik geçirenler

evet cnm yapildi. ben de cikolata kistleri var muhtemelen ondan benimkisi
anladım canım. bende pko var. 2 deneme yaptık. 2nci kimyasal yada dış gebelik dedi doktor. rahime kamerayla girip rahim duvarlarına çizik atıcaz dedi. peki ağrılı bi işlem mi bu nasıl geçti seninki

anladım canım. bende pko var. 2 deneme yaptık. 2nci kimyasal yada dış gebelik dedi doktor. rahime kamerayla girip rahim duvarlarına çizik atıcaz dedi. peki ağrılı bi işlem mi bu nasıl geçti seninki
yok cnm yaa cok kolay oldu, anestezi ile yapildi zaten. 1-2 gun hafif ağrı ve lekenme oldu o kadar. histeroskopi yapilinca cd sini iste ve izle. insanin rahmini görmesi, bebegin tutunacagi yeri görmesi güzel oluyor :)

ben de varım ilk deger 13 çıkmıstı bugun 3,3 çıktı kızlar bnm negatif oldu 2 ay sonra cagırdı doktorum tekrar

Canım benim 3 denemem de kimyasal gebelikle sonuçlandı çikolata kisti hastasıyım 6 senedir 3 ameliyatim oldu 1 tanesi açık olmak üzere enfeksiyon yüzünden tüplerimide kaybettim eşimde sperm dna hasari çıktı 3. Denemede mikrocip yaptırdık bu sefer olucak die yine olmadı hep yıkım hep hüsran her türlü yıprandık 4. Deneme yaparmıyiz bilemiyorum Allah yardimcimiz olsun

Canım benim 3 denemem de kimyasal gebelikle sonuçlandı çikolata kisti hastasıyım 6 senedir 3 ameliyatim oldu 1 tanesi açık olmak üzere enfeksiyon yüzünden tüplerimide kaybettim eşimde sperm dna hasari çıktı 3. Denemede mikrocip yaptırdık bu sefer olucak die yine olmadı hep yıkım hep hüsran her türlü yıprandık 4. Deneme yaparmıyiz bilemiyorum Allah yardimcimiz olsun
Allah tüm bekleyenlerin sabredenlerin yardımcısı olsun canım benim

konunun üzerinden baya geçmiş. sanırım benim de ya dış gebelik ya da kimyasal
10.gün 9.83 olan değerim 12.gün 14.8 14.gün bir daha yaptırıcam
özellikle sağ tarafım ağrıyor. karın alt bölgem yanmalı bir ağrı var. belim ağrıyor.

konunun üzerinden baya geçmiş. sanırım benim de ya dış gebelik ya da kimyasal
10.gün 9.83 olan değerim 12.gün 14.8 14.gün bir daha yaptırıcam
özellikle sağ tarafım ağrıyor. karın alt bölgem yanmalı bir ağrı var. belim ağrıyor.
Dis gebelik oldugunda degerler olmasi gerekenden cok fazla yuksek oluyormuş bana öyle demişti doktor. Kimyasal da küçük küçük artıyor 2ye katlamiyor. Çok geçmiş olsun

Dis gebelik oldugunda degerler olmasi gerekenden cok fazla yuksek oluyormuş bana öyle demişti doktor. Kimyasal da küçük küçük artıyor 2ye katlamiyor. Çok geçmiş olsun

amin sağolun. valla olmayacaksa artık kimyasal için dua ediyorum dış gebelik riskliymiş

amin sağolun. valla olmayacaksa artık kimyasal için dua ediyorum dış gebelik riskliymiş
Yaşadıklarınızı yaşadım bende ocak ayında. Dis gebelik mi, kimyasal gebelik mi? Belirsizlik çok uzmustu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz. Belki degerleriniz 2ye katlar. Önemli olan 2 kat artması.

Yaşadıklarınızı yaşadım bende ocak ayında. Dis gebelik mi, kimyasal gebelik mi? Belirsizlik çok uzmustu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz. Belki degerleriniz 2ye katlar. Önemli olan 2 kat artması.

evet bakalım yarın ne çıkacak. insan hemen sonuç belli olsun ne olacaksa diyor artık :(

benim ilk 2 tüp denememem de kimyasa gebelik oldu. tam hatirlayamiyorum ama ilki test günü 50 dört gün sonra 118 iki gün sonra 140 vs öyle biseyler çıktı sonra düşmeye başladı değer sonra kanama ve bitti. ikincisi test günü 13 çıktı o da 2 gün sonra düşüşe geçti sonra kanama ve son :KK43:
Merhaba canım seni takip ediyordum ne zamandır Benim de 3.tüp bebek denemem ve 3.gün embriyosu 11.gün beta hcg 55 cıktı dr 4 gün sonra tekrar kan ver dedi ama ben kimyasal gebelik olmasından korktuğum için 2 gün sonra yani bu akşam tekrar kan vermeyi düşünüyorum senin de ilk değerin 50 çıkmış cok üzgünüm ben de oğrendigimden beri

Merhabalar benim de ikinci tüp bebek denemem. Dondurulmuş iki tane 5. Gün embriyosu yerleştirilmişti . 9. Gün 60-11.gün 179 -13.gün 80 e düştü değerim. Doktorum ilaçları bırak dedi dün bıraktım pazartesi görüşmeye gidecem illaki süreci takip edeceğiz. 8. Günümden beri pembeli kahverengili kanamam vardı.dünden beri de çamur renginde kanamalarım başladı . Geride bir tane daha dondurulmuş embriyom var. Nasıl bir yol izleyeceğim hakkında kafam çok karışık. Embriyolarımın kaliteli olduğu söylenmişti. O tutunamaması rahme mi bağlı . Hiç histeroskopi olmadım doktorumla bunu konuşacam. Bu sefer çok umutluydum öncesinde de iki aşılamam var 4 yıldır sebepsiz infertiliteyle mücadele veriyoruz . 23 yaşından beri anne olmaya çalışıyorum . Artık kendimi çok yorgun hissediyorum .

Back