• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kese var fakat bebek gelişimi yok

Çok geçmiş olsun♥️ Keşke böyle olmasaydı ama bakın gebelik oluşmuş sonuçta. Demekki olabiliyor böyle düşünelim ve mücadeleyi bırakmayalım🙏
İnşallah bir sonraki işlem çok güzel sonuç verir🙏
7. Haftada görünüyor kese de bebek denmiş daha çok. Peki 7. Hafta denilen zaman gebeli öğrendiğiniz haftayı ilk hafta olarak mı sayıyoruz. 🙄
Aynen her şeyin zamanı var sağlıklı olduğu zaman her şey güzel olur umarim.so afetinizden itibaren sayiyorsiniz hesaplama ona gore yapılıyor. Her şey gönülsüzce olur umarim🙏🥰

Dediginiz süreçleri yaşadık tabikide acele etmedik ekstradan 1 hafta bekledik malesef herkesin yaşadıkları aynı olmuyor. Ek olarak tup bebekte ne zaman döllenme olduğu net bilindiği için geç döllenme söz konusu olmuyor ama biz her ihtimale karşı bekledik bir süre.
Yok canım ben kendi sürecimden bahsettim tüp bebekle hamile kaldım. Zaten dediğim gibi herşeyimiz aynı gün olmasına rağmen onun kalp atışı geç duyuldu. Burda okuyanlara bi umut olsun diye yazdım

Aynen her şeyin zamanı var sağlıklı olduğu zaman her şey güzel olur umarim.so afetinizden itibaren sayiyorsiniz hesaplama ona gore yapılıyor. Her şey gönülsüzce olur umarim🙏🥰
Yani gebeliği öğrendikten iki hafta sonra kese görünüyor o halde 🙏 inşallah kalplerinin sesini duymak nasip olur. Transfere bugun saymaksak bir günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Heyecan ve korku karışık

Back
X