tüp bebekte kalitesiz yumurta oluşumu ve yumurta rezerv azlığı

Merhaba sizlerin mesajlarini okuyunca yalniz olmadigimi hissettim cok caresizim 8.denemem kaltesiz yumurtadan dolayi bir turlu sonuc alamiyorum ilk 6 denememde hic bir sorununuz yok diyorlardi aciklanamayan gruba giriyorduk ama artik cok yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum benim gibi olan var mi acaba

Mikrocipte yaptirdim arkadaslar mikrocip sadece en iyi spermi secmeye yariyor bilginiz olsun yumurta kalitesi iyi degilse ise yaramiyor

Mikrocipte yaptirdim arkadaslar mikrocip sadece en iyi spermi secmeye yariyor bilginiz olsun yumurta kalitesi iyi degilse ise yaramiyor
Ben varım 8. denemede kalitesiz embriyo ile hamile kaldım bizim asıl neden sperm kaynakliydi o yüzden mikroçip yapıldı ama yumurta kalitemde sıkıntıliydi kalite falan hikaye canım herşeyin bir vakti saati var bak rabbim nasip edince en kötü embriyo bile tutunabiliyor inşallah sana da nasip olur tez zamanda kavuşursun bebeğine

Oznur cok tesekkur ederim bana moral oldun o kadar caresiz hissediyorum ki b gun doktorum dollen me oldu dedi % 20 dokuntuler var embriyoda dedi ama biz dondurucaz dedi onumuzdeki ay transfer yapilacak bi tarafim umut et diyor bir tarafim bosuna heveslenme diyor

Şaşırdım, demek yanlış ilaç kullandık dediler,ilginç..Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama sonuç sıfır olursa elde değişen bir şey olmazsa diye vazgeçtik, aklımdaki yer orasıydı. Demekki olmayınca oradada olmuyor.
Benim 2 denemem devlette oldu, sonrakiler özelde, aynı yerle devam edeceğim, doktor yumuların durumunu biliyor diye..
Bu işler çok zor hem maddi hem manevi, sana tavsiyem kürleri uygulman, daha önce içtinmi bilmem ama Coenz Oh, evicap, selenyum ve d vitamini kullanman, bunların kaliteye etkisi olduğu söyleniyor, ben içiyorum... d vitamini ölçtürdüm sonucunu bekliyorum eksikliğide kaliteye etki ediyormuş bilgin olsun.
Devletle özel arasında fark varmiydi ? Devletten memnun kaldiniz mi ? Birde d vitamini ölçümü nasıl yapılıyor kandami bakılıyor ?

Merhaba lar..benimde rezervim az ..cok korkuyorum ..anne olmak bebek sahibi olmak istiyorum. .cok istiyorum..
Benimde bir kimyasal gebelik oldu.
Ikincide yumurtalar sadece iki olan yumurtalar erken catlsmis dendi ve asilsma oldu. .tutmadi.
Üçüncü de e2 buyumedigi icin tedavi iptal oldu.
Dorduncude 5 gun ilac kullanip kontrolum vardı. Folikul olusmamis yine iptal devam etmedi ve rezervimin cok az oldugunu ogrendim..mahfoldum agla agla ..
Su anda neler yapicam bilmiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. .

Arkadaslar biz zorlu bir grubuz sanirim birbirimizden kopmazsak daha iyi konsantre oluruz bence .cunku bizi bizden baska anlayan olmaz

Oznur embriyon hakinda ne demislerdi
Canım ismimi yada mesajımı alintilayarak yazarsan bildirim gelir bana da embriyolarim 3. gün 9-8-10 hucreliydi 3 embriyo vardı 5. gün birinde fragmantasyon çok fazla onu eledik dedi diğer ikiside 5 en kaliteliymis benimkiler 1 ve 2 dedi yani en kötü kalite öyle mi dedim doktora oda öyle söyleme bunlarda gebelik elde ettiğimiz embriyolar demişti ama ben pek inanmadım o zaman

Merhaba lar..benimde rezervim az ..cok korkuyorum ..anne olmak bebek sahibi olmak istiyorum. .cok istiyorum..
Benimde bir kimyasal gebelik oldu.
Ikincide yumurtalar sadece iki olan yumurtalar erken catlsmis dendi ve asilsma oldu. .tutmadi.
Üçüncü de e2 buyumedigi icin tedavi iptal oldu.
Dorduncude 5 gun ilac kullanip kontrolum vardı. Folikul olusmamis yine iptal devam etmedi ve rezervimin cok az oldugunu ogrendim..mahfoldum agla agla ..
Su anda neler yapicam bilmiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. .
Benden sana tavsiye tedaviye başlamadan 2 ay önce ibrahim saracoğlu nun incir kürunu uygula sonra yumurta sayın bayağı artiyor

Merhaba, ben de bu ay 2. tedavime başlayacaktım hala adet olamadım. 26 günde bir olurken 42. gün hafif lekelenme oldu o kadar. Doktorum 2 küçük kistim olduğunu ve sonraki ay başlamamız gerektiğini söyledi 2.tedavi öncesi kullanmam için climara bant verdi adetin 8. Günü yumurtlama testi yapıp pozitif görünce 10. Günü bant tak dedi. Adet olmadan nasıl olacak ben de anlamadım. Benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

4 ve 5 kalite embriyolar tuttu dimi ayy insaallah benim dondurulmus embriuomda tutar oznur cok tesekkur ederim ufaxikta olsa bi umut olustu icimde

X