• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte ilaçlar

Oolalaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
360
325
33
Hanımlar merhaba, tüp bebek için transferim olacak şu an için görünürde benimle ilgili bir sıkıntı yok doktorum transfer öncesi bana sadece estrofem verdi burdaki paylaşımlara baktığımda herkese çeşit çeşit ilaçlar verilmiş benimde aklıma takıldı kişiden kişiye değişir ama normal mi sizce?

Tedavi estrofemle başlıyor genelde.transfere yakın diğerleri ekleniyor.Her doktorun ve kişinin tedaviside elbetteki farklılık gösterir.Aklinizdakileri doktorunuza sorun.Zamani geldiğinde size uygun olanı verecektir.Rabbim sağlıkla hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.🤲

Tedavi estrofemle başlıyor genelde.transfere yakın diğerleri ekleniyor.Her doktorun ve kişinin tedaviside elbetteki farklılık gösterir.Aklinizdakileri doktorunuza sorun.Zamani geldiğinde size uygun olanı verecektir.Rabbim sağlıkla hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.🤲
Henüz başlamadım ilaca adetin ilk günü estrofeme başlayacakmışım takviye olursa söyler artık

Banada sadece estrofem vermisti ilk once. Transferden 5 gun once progestan eklendi. Transfer sonrasi kalcadan igne vardi. Ucunu kullandım. Tuttu ama bos gebelik oldu dustu malesef. Bazılarının cok fazla ilacı var. Sanki ne kadar cok ilac kullanırsan, tutma ihtimali o kadar cokmus gibi geliyo. 2. Transferde yine aynı ilaclari kullancaksın dedi doktorum

Banada sadece estrofem vermisti ilk once. Transferden 5 gun once progestan eklendi. Transfer sonrasi kalcadan igne vardi. Ucunu kullandım. Tuttu ama bos gebelik oldu dustu malesef. Bazılarının cok fazla ilacı var. Sanki ne kadar cok ilac kullanırsan, tutma ihtimali o kadar cokmus gibi geliyo. 2. Transferde yine aynı ilaclari kullancaksın dedi doktorum
İnşaallah 2.transferinizde kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤲🌸 özel değilse problem neydi acaba?

Back