Ovitrelle şuan ücretli ya da ücretsiz hiçbir şekilde bulunamıyor maalesef. Tüp bebek planı olan varsa şimdiden aramaya başlasın bulup kenara koysun bence.selam kızlar.
Tedaviyi devlette yaptırıyoruz güya ama eczaneler kotalı olduğu için ücretli vermek istiyor
Hele işin en son kısmında ovitrelle bulunmaz hint kumaşı sanırımbu süreçte zaten psikolojik olarak yoruluyoruz bir de bu ilaç işi zorlaştırıyor
Allah herkesin işini rast getirsin.
Öyle bi sinir oldum bu kadardı
Kesinlikle öyle paramız ile dahi alamıyoruzOvitrelle şuan ücretli ya da ücretsiz hiçbir şekilde bulunamıyor maalesef. Tüp bebek planı olan varsa şimdiden aramaya başlasın bulup kenara koysun bence.
İstanbul’daysanız zeynepkamil Hastanesi’nin karşısındaki eczanelerde var ilaçlarselam kızlar.
Tedaviyi devlette yaptırıyoruz güya ama eczaneler kotalı olduğu için ücretli vermek istiyor
Hele işin en son kısmında ovitrelle bulunmaz hint kumaşı sanırımbu süreçte zaten psikolojik olarak yoruluyoruz bir de bu ilaç işi zorlaştırıyor
Reçeteli aldım ben nasıl reçeteli değil. ?Ovitrelle reçeteli değil ki eczanelerin kotasıyla ilgisi yok. Depolarda iğne yok eczanede olmaması normal
Sakin ol şampiyonReçeteli aldım ben nasıl reçeteli değil. ?
Devlette olduğum için olabilir
Devlettin reçetesiyle özel hastane reçetesi aynı. Senin devlette olmanla da alakası yok.Reçeteli aldım ben nasıl reçeteli değil. ?
Devlette olduğum için olabilir
Özel hastane de fark yok ama ben özel kliniğe gitmiştim orası reçete vermiyordu mesalaDevlettin reçetesiyle özel hastane reçetesi aynı. Senin devlette olmanla da alakası yok.
Ovitrelle için miÖzel hastane de fark yok ama ben özel kliniğe gitmiştim orası reçete vermiyordu mesala
Aynen ya bende ilaç bulana kadar bütün şehri geziyordum çok zorselam kızlar.
Gonalf , cetroditeOvitrelle için mi
Tüp bebek ilaçları raporun var ise reçetelenir ve büyük kısmını sgk karşılar.Gonalf , cetrodite
Evet rapor var ondan sanırımTüp bebek ilaçları raporun var ise reçetelenir ve büyük kısmını sgk karşılar.
Raporun varsa durum farklı yani. Eczanelere ilaç sorarken, eğer raporlu isen raporlu olduğunu ödeme aşamasında söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?