Tüp bebekte hamilelik süreci

Ya benim bu crione jelle basim belada acayip kötü koku farkli renklerde akıntı var ve büyük parcalar düşmeye basladi var mi baska basina gelen
Ben kullanamadım onu zaten tutmadı ilk onu kullandıgımda sonre progestan fitille hap kullandım oda afedersin sabah geri gelmiş oluyodu bu sefer igne kullanıyorum kalçalarım morarıp agrıyo ama daha etkili

İyi akşamlar Kızlar , bende normal gebelerin olduğu topikte takipteydim . Tüp bebekle hamile kalanları ararken bu başlığı gördüm konu güzel olmuş . Her ne kadar tutunma sürecinden sonrası normal gebelerle Aynı olsa da duygularımız mümkün değil ayni olmuyor . Hepimize sağ Salim kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Merhabalar;

Öncelikle hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız nasıp olsun inşallah:) bende tup bebek tedavısıne başlayacağım ve regl olmayı beklıyorum suanda. bana şöyle dendı 35 yasının altında tek embriyo transfer edilebilir dediler. Acaba sizin yaşınız kaç? Tek embriyo transfer edilip ikiz olma ihtimali var mı?

Embriyo transferinde tek etken yaş değil. İlk tedavide tek, ikinci de üç, sonuncu da iki tane koyuldu. Erkek infertelisi olduğu için ve yaşımda 29 olduğundan ilkini tek yaptı. İkinci tedavi hemen altı ay sonra oldu doktorum histeroskopi yaptı orda bendenmiş gibi rapor yazdı üç koydular. Sonuncu da artık iki negatif olunca kimden neden diye bakmıyorlar istediği sayıyı koyuyor

Tek embriyo tek bebek demektir.
Ozel klinikte oldum
35 yas altiyim
İkiz gebelik
Hayirlisi olsun.

bilgi icin tesekkur ederim bende tup bebege baslicam ama zaten bobrek rahatsizligimdan dolayi doktor ikiz gebeligin benim icin cok tehlikeli olacagini soyledi sadece cok merak ettim tek embriyodan ikiz olabilir mi boyle bi ihtimal varmi diye...

bilgi icin tesekkur ederim bende tup bebege baslicam ama zaten bobrek rahatsizligimdan dolayi doktor ikiz gebeligin benim icin cok tehlikeli olacagini soyledi sadece cok merak ettim tek embriyodan ikiz olabilir mi boyle bi ihtimal varmi diye...
Tek embriyodan da ikiz olma ihtimali tabi ki vardır . Embriyo kendi kendine bölünebilir transfer sonrasında . Tek koyulduğu halde ikiz gebe kalanLar var .

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Merhaba. Transfer olacagim yakinda, bacaklarimda varis var. Sizce bu donemde varis corabi giymelimiyim yoksa giymemelimiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…