İki yil biyunca denedik sebebsiz infertikite dedi doktorlar.. en son daha uzatmadan tup bebekle hamile kaldim.yumurta topkanmasi icin yedigimiz igneler cektigimiz agrilar.. transferden sinra kalcadan yedigim igneler karindan ayri ve ustune dusuk tehlikem oldu kusma, kanamali ilk uc ay hastanelerde yattim temmuz agistos full kotuydum... eylulyb ortasinda toparladim gibi.. kanama anca kesti ... ya kimiside cok rahat geciriyor.. ben simdide rutin islerimi bile yapmiyorum uzanuyorum yatuyirum istirahat halinde geciriyorum... mart ayinda toplama oldu sanirim nisanda bi ay bekledik mayisin sonunda transfer oldu.. simdi cok sukur 3. Trimestera girdik.. ama ne cektim ben yaa.. hep annem yanindaydi.. esim yanindaydi.. simdilerde bebeklerimin tekmeleriyle Allahima sukrler edip devam ediyorum gunume.. isteyen hasret ceken herkesin kucagini Allahim bebeleriyle doldur insallah.. baslarda bu yazilari bende okuyup acaba bnm okacak mi kisirmiyim felan bu suru endiseye kapilmistim ama.. gebelik testi yapip o oozitifi gordugum andan buyana Allahim sukurlerrr olsunn
❤❤