Ilişki yasak oluyor tatlım 3 ay boyunca son 3 ayda yasaktı bize ama ikiz olduğu için ilk 4 ayda ilaç kullanıyorsun düşük tehdidi iicnÖzel hayat nasıl oluyor Peki utanmaktan doktora soramadım
İnsallah cok sorular, kafanizi karistiran seylerle kendi basiniza ugrasmamanizi isterim.. biraey oldugunda doktorunuza danisin.. insanlara sormak bazen tesirginlik yaratiyor.. kisiden kisiye hersey degisiyor cunku. İyi zamanlar tatlimİnşşallah sag saglım atlatırız bu süreci
Ilişki yasak oluyor tatlım 3 ay boyunca son 3 ayda yasaktı bize ama ikiz olduğu için ilk 4 ayda ilaç kullanıyorsun düşük tehdidi iicn
Belkide öle sürekli bişeleri sordukça kafam iyice karışıyo teşekkür ederim sagolunİnsallah cok sorular, kafanizi karistiran seylerle kendi basiniza ugrasmamanizi isterim.. biraey oldugunda doktorunuza danisin.. insanlara sormak bazen tesirginlik yaratiyor.. kisiden kisiye hersey degisiyor cunku. İyi zamanlar tatlim
Çok sagolunIlişki yasak oluyor tatlım 3 ay boyunca son 3 ayda yasaktı bize ama ikiz olduğu için ilk 4 ayda ilaç kullanıyorsun düşük tehdidi iicn
Bende senin gibiydim.. inan hala tecrubesisizm hala bilmiyorum cogu seyi yasamadim cunku 24 . Haftamin sonrasini ama oncemi bile anlatsam sana.. bu seninde boyle olacagin anlamina gelmiyor.. herkes kusuyorum deyince benim gibi yasayanina pek sahit olmadim.. dedigim gibi herkesin algisi yasamasi hissetmesi aciyi cekmesi birbirinden farkli.. ne zaman hastaneye yattim kanamadan o zaman kadar saniyordumki bebeklerimi kurtaracaklr birsey olursa.. meger kan kaybindan bana bisey olmasin diyeymis.. insanlar orda yatan bayanlardan 9 ay kanama cekip doguran mi ararsin yoksa baska baska bir suru seyler.. o yuzdn derdin oldugu zaman doktoruna guven onu dinle.. olmadi ikinci bir doktorun olsun. İki tarafli baktir.. yani umarim bu ddiklerimin sana faydasi olur.. canini hicbirseye sikma.. iyi ol mutlu ol bebegin bol bol endorfinle mutlu bo bebek olsun insallahBelkide öle sürekli bişeleri sordukça kafam iyice karışıyo teşekkür ederim sagolun
Herkese göre değişiyor işteBen 6. Ayim gecti.. yumurta toplandigindan beri iliski yasamiyorum sonra dusuk tehdidi sonra ikiz bebek herhalde lohusaluk felan derken bu gidisle bir yili gececek..
AynenHerkese göre değişiyor işte
iki haftalık daha ama agrım fazla oluyo dün pazara gittin sadece yürüdüğüm halde baya agrım oldu
Çok sagolunIlk zamanlar cok oluyo cnm hayirli olsun simdiden
bana yardim et bende tup bebekle hamile kaldim kesyi grduk ama oldugu yerde degil asagidaymis ne yapmam lazm beni bilgilendr lutfenIyı gecelertup bebek ile kizimiza hamileyim çok şükür Rabbim herkese nasip etsin ilk 3 ay rahattım taki kabızlık başladı ve sonra düşük tehlikesi 6 aylık olana kadar iğneler ilaçlar. Sonra iyiyiydim. Enfeksiyon cikti şuan 30 haftalık olduk çok şükür ıyız bir sikintimiz kalmadı. Doğumu bekliyoruz. Zor mu derseniz biz bu sene ocak bu zaman kadar tedavi için uğraştık ve ben çok dikat ettim.mayis 8 de bebıs tutunduğunu öğrendik ben nisandan bu zaman kadar hiç bir iş yapmadım yemeğim bile yatağıma geldi hala da iş yapmıyorum. Inslalah sag salim min'osumuza kavuşuruz. Darısı tüm olmayanlara. Kızım beni hiç zorlamadı onun için değer hamd olsun
H8c korkma cqnim aynısını ben yaşadım kese 24 haftaya kadar kendini topluyor sadece dikkat et çok dinlen ben bilmediğim için biraz ikindim falan kanamam oldu 6 aya kadar iğne kullandım. Bebeğin eşi asida oluyormuş ilk aylar oda kese bormel yerinde olmadığı için yani biz şuan 30 haftalık olduk sukur. Bak gör sende hayırlıca o haftalara geleceksinbana yardim et bende tup bebekle hamile kaldim kesyi grduk ama oldugu yerde degil asagidaymis ne yapmam lazm beni bilgilendr lutfen
aglamaktan kendimi cok kotu hissediyorm o bizim ailemizin umuduydu abisine sifa olacakti ilik nakli ile elim kolum bagliH8c korkma cqnim aynısını ben yaşadım kese 24 haftaya kadar kendini topluyor sadece dikkat et çok dinlen ben bilmediğim için biraz ikindim falan kanamam oldu 6 aya kadar iğne kullandım. Bebeğin eşi asida oluyormuş ilk aylar oda kese bormel yerinde olmadığı için yani biz şuan 30 haftalık olduk sukur. Bak gör sende hayırlıca o haftalara geleceksin
Bak bisey olmucak sen gör Rabbım abisi için hayırlıca size bagislicak sen kendine dikkat et gerisi gelcekaglamaktan kendimi cok kotu hissediyorm o bizim ailemizin umuduydu abisine sifa olacakti ilik nakli ile elim kolum bagli
insallah allhim yardimet yavruma bize allahimBak bisey olmucak sen gör Rabbım abisi için hayırlıca size bagislicak sen kendine dikkat et gerisi gelcek
Nolur üzülme olur mu Allah imtihan ediyor buda geçecek bak gör hayırlıca dua edelim sag salim minnosun yerleşsin yerine ve abisini kurtarsininsallah allhim yardimet yavruma bize allahim
rabbim gülmeyen yuzumu guldurdun sonunda dedim ama hyrlisiyla kucagima alacgim umidini yitriyrmNolur üzülme olur mu Allah imtihan ediyor buda geçecek bak gör hayırlıca dua edelim sag salim minnosun yerleşsin yerine ve abisini kurtarsin
Yitirme canım bak hersey guzel olacak Allah kaldıramayacağımiz yük vermemiş ınslalah güzel olacak hersey hayırlıcarabbim gülmeyen yuzumu guldurdun sonunda dedim ama hyrlisiyla kucagima alacgim umidini yitriyrm
Yitirme canım bak hersey guzel olacak Allah kaldıramayacağımiz yük vermemiş ınslalah güzel olacak hersey hayırlıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?