tek embrıyomu trnsfer edıldı sizeİki yil biyunca denedik sebebsiz infertikite dedi doktorlar.. en son daha uzatmadan tup bebekle hamile kaldim.yumurta topkanmasi icin yedigimiz igneler cektigimiz agrilar.. transferden sinra kalcadan yedigim igneler karindan ayri ve ustune dusuk tehlikem oldu kusma, kanamali ilk uc ay hastanelerde yattim temmuz agistos full kotuydum... eylulyb ortasinda toparladim gibi.. kanama anca kesti ... ya kimiside cok rahat geciriyor.. ben simdide rutin islerimi bile yapmiyorum uzanuyorum yatuyirum istirahat halinde geciriyorum... mart ayinda toplama oldu sanirim nisanda bi ay bekledik mayisin sonunda transfer oldu.. simdi cok sukur 3. Trimestera girdik.. ama ne cektim ben yaa.. hep annem yanindaydi.. esim yanindaydi.. simdilerde bebeklerimin tekmeleriyle Allahima sukrler edip devam ediyorum gunume.. isteyen hasret ceken herkesin kucagini Allahim bebeleriyle doldur insallah.. baslarda bu yazilari bende okuyup acaba bnm okacak mi kisirmiyim felan bu suru endiseye kapilmistim ama.. gebelik testi yapip o oozitifi gordugum andan buyana Allahim sukurlerrr olsunn❤❤
Çok üzüldüm hem oğlunuz için hem de şu an yaşadığın evlat kayıp etme korkuna. Çok ağır bir imtihan sizinki. Rabbim yüreğine güç versin bu imtihanı inşallah yavrularınla beraber geride bırakırsın.aglamaktan kendimi cok kotu hissediyorm o bizim ailemizin umuduydu abisine sifa olacakti ilik nakli ile elim kolum bagli
amin allh razi olsunÇok üzüldüm hem oğlunuz için hem de şu an yaşadığın evlat kayıp etme korkuna. Çok ağır bir imtihan sizinki. Rabbim yüreğine güç versin bu imtihanı inşallah yavrularınla beraber geride bırakırsın.
İki tanetek embrıyomu trnsfer edıldı size
daha sonra ilaç kullanmadınız mıpozitifi görene dek stresli oluyorsun.sonra tedirginlik yerini alıyor bişey olur mu düşer mi vs.. 12.haftaya dek iğne jel ilaçlar. en son doktora ilaçları kullanmayı bırakınca bişey olursa diye sorduğumu hatırlıyorum :) hani ilaçlar bebeği tutuyomuş gibi geliyordu. şükürler olsun atlattık. Allah isteyen herkese nasip etsin. ama kesinlikle çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyor.
şuan sadece multivitamin ve progestan iğne bittiği için bian da bırakmak olmasın diye hapını verdi 1tane içiyorum bugece başlıycam onada.O
daha sonra ilaç kullanmadınız mı
şuan sadece multivitamin ve progestan iğne bittiği için bian da bırakmak olmasın diye hapını verdi 1tane içiyorum bugece başlıycam onada.
[/QUOT
Transfer gününden itibaren mi hafta belli oluyo peki
allah razi olsun kizlar dun oglen hastahaneye yatıs yaptik serumlar igneler faln testler tahliller derken 5 hafta 4 gunlukmusuz tek embryo transfer edilmisti ama 2 kese gruldu betam 1 hafta once 840 di bugun 1400 cikti insallh mucizem beni birakmazP Prenslerimin prensesiyim canım nasılsın
İki keseyse ikiz olabilir yaniallah razi olsun kizlar dun oglen hastahaneye yatıs yaptik serumlar igneler faln testler tahliller derken 5 hafta 4 gunlukmusuz tek embryo transfer edilmisti ama 2 kese gruldu betam 1 hafta once 840 di bugun 1400 cikti insallh mucizem beni birakmaz
Bak gör sağlıklıca gelecek miniğimizallah razi olsun kizlar dun oglen hastahaneye yatıs yaptik serumlar igneler faln testler tahliller derken 5 hafta 4 gunlukmusuz tek embryo transfer edilmisti ama 2 kese gruldu betam 1 hafta once 840 di bugun 1400 cikti insallh mucizem beni birakmaz
insallah cnm rabbim hayrli hayrli temmuz ayina varip dogum yapmami nasip etsin insallhBak gör sağlıklıca gelecek miniğimiz
İlaç degil bebegin haftası hesaplama ☺ transfer olduğu günden bu tarihe sayılınca mı oluyorkullanıcağımız ilaçlar mı? transferden 1 hafta önce kortizon-antibiotik-progestan iğne-corasprin-vitamin-jel bunlara başladım. transfer gününden 12.haftaya kadar da kortizonla antibiotik hariç diğerlerini kullandım tabi herkesin tedavisine göredir ilaçlar muhtemelen.
Kesenizi gördünüz mü? Kaç günlük hamilesin doktor ne dedi?Süreç nasıl geçiyo
Keseyi görmedik daha bu cuma gidicez inşallah muaneyeKesenizi gördünüz mü? Kaç günlük hamilesin doktor ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?