Tüp bebekte hamilelik süreci

tek embrıyomu trnsfer edıldı size

aglamaktan kendimi cok kotu hissediyorm o bizim ailemizin umuduydu abisine sifa olacakti ilik nakli ile elim kolum bagli
Çok üzüldüm hem oğlunuz için hem de şu an yaşadığın evlat kayıp etme korkuna. Çok ağır bir imtihan sizinki. Rabbim yüreğine güç versin bu imtihanı inşallah yavrularınla beraber geride bırakırsın.

pozitifi görene dek stresli oluyorsun.sonra tedirginlik yerini alıyor bişey olur mu düşer mi vs.. 12.haftaya dek iğne jel ilaçlar. en son doktora ilaçları kullanmayı bırakınca bişey olursa diye sorduğumu hatırlıyorum :) hani ilaçlar bebeği tutuyomuş gibi geliyordu. şükürler olsun atlattık. Allah isteyen herkese nasip etsin. ama kesinlikle çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyor.

O
daha sonra ilaç kullanmadınız mı

kullanıcağımız ilaçlar mı? transferden 1 hafta önce kortizon-antibiotik-progestan iğne-corasprin-vitamin-jel bunlara başladım. transfer gününden 12.haftaya kadar da kortizonla antibiotik hariç diğerlerini kullandım tabi herkesin tedavisine göredir ilaçlar muhtemelen.

allah razi olsun kizlar dun oglen hastahaneye yatıs yaptik serumlar igneler faln testler tahliller derken 5 hafta 4 gunlukmusuz tek embryo transfer edilmisti ama 2 kese gruldu betam 1 hafta once 840 di bugun 1400 cikti insallh mucizem beni birakmaz

İki keseyse ikiz olabilir yani

Bak gör sağlıklıca gelecek miniğimiz

İlaç degil bebegin haftası hesaplama ☺ transfer olduğu günden bu tarihe sayılınca mı oluyor

Arkadaslar benim 15 ekimde oldu transferim geçen hafta kedeyi gördük bu hafta dün 6+2 ydi gittik kese var birde yolk sacı görüldü üzerinde de bir nokta var ama orda 5+2 olarak gözüküyor yani 1 hafta geri ben çok üzgünüm cuma tekrar gidicem çok korkuyorum bşy oldu diye bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar

Ya benim bu crione jelle basim belada acayip kötü koku farkli renklerde akıntı var ve büyük parcalar düşmeye basladi var mi baska basina gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…