Tüp bebekte en erken kacıncı gün yada haftalıta kese görünür

5. Gün Erken gebelikte ve kasette negatif çıktı böyle zamanda negatif bçıkıp sonra pozitif olan var mı acaba
mutlaka vardir ben nasil olduysa fazla erken ögrendim bunun nedenide buyuk ihtimal bebegim transfer gunu tutundu ve betayi salgilamaya basladi kacinci gun embiriyosu oldugu birde nezaman tutundugu onemli ben cok erken ogrenince panik ataga bagladim 5. gun embiriyosuysa 10. gun 3. gunse 12. gun sonra bakin kafaniz rahat etsin sonrasi stres tecrubeyle sabit

Merhaba sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben de tüp bebekle hamileyim kendimden örnek veriyim 14 haziranda transferim oldu 6 temmuzda 5+4 haftalıkken hem keseyi gördük hem kalbini duyduk. Ben kalbi erken duyanlardanım normalde de 6-8 hafta arası duyuluyor diye biliyorum

Benimde 5.gün embriyosu ama bakalım ne olacak birde asabileştim ilaçlardan mı nedir bilmi

ohhh masaalllaaaah allah saglikla kavustursun bebeginize bende yarin 5+4 um insallah sorunsuz keseyi goruruz duymakta kalp atisini goruruz insallah

Benimde 5.gün embriyosu ama bakalım ne olacak birde asabileştim ilaçlardan mı nedir bilmi
birazdaha bekleyin hormon yuklemeleri sinir yapiyo bende anlik parlama yapiyo mesela sonra hemen sut dokmus kedi guzel haberlerinizi yaziiin ben inaniyorum saglikla alcaksiniz haberi

Saat olarak aynı saatlerde vermediysen ondan kaynaklanıyor olabilir canım _%75 yükselme

Saat olarak aynı saatlerde vermediysen ondan kaynaklanıyor olabilir canım _%75 yükselme
yok canim saat olarak hep 9 a ayarladim kendimi 1 dk gecmedi ahaha en son1529 u gorunce ve dunde keseyi gorunce bi tik rahatladim sira bebisimde ve kalbini duymakta allahim saglikla gelmesini nasip etsin

yok canim saat olarak hep 9 a ayarladim kendimi 1 dk gecmedi ahaha en son1529 u gorunce ve dunde keseyi gorunce bi tik rahatladim sira bebisimde ve kalbini duymakta allahim saglikla gelmesini nasip etsin

Gözün aydın inş sağlıkla gelir Darısı başımıza

Merhaba , benim de 5. gün embriyosu. 12 . gün kanda çıkan sonuç 1074,4 doktorum iki gün sonra bir daha yapmamı istedi. Yarın bir daha kan vericem. İlk deneyimim ve hiç bilgim yok. Günler geçmiyor. Uyku uyuyamıyorum

Aslinda degeriniz guzel cikmis korkmayin. Aslinda değerden anlasilmaz ama ikiz gebelik olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…