• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte embriyo döllenmemesi?

Durupinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
18
3
1
26
Merhaba.dun yumurta toplamam vardı . 15 yumurtam toplandı. 8 tanesi olgundu. Eşimin sperm değerleri çok düşük ve kötü olduğu için direk tüp bebeğe başvurduk zaten . Bugün embriyologlar tarafından arandim ve hiç biri dollenmemis . Sperm kaynaklı dedi . Yarına kadar bekleyeceklerini söyledi. Başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim . Çok uzgunum

Merhaba.dun yumurta toplamam vardı . 15 yumurtam toplandı. 8 tanesi olgundu. Eşimin sperm değerleri çok düşük ve kötü olduğu için direk tüp bebeğe başvurduk zaten . Bugün embriyologlar tarafından arandim ve hiç biri dollenmemis . Sperm kaynaklı dedi . Yarına kadar bekleyeceklerini söyledi. Başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim . Çok uzgunum
Canım aynı durumdayız maalesef 11 yumurtam toplandı 6 sına işlem yapıldı sadece 1 embriyom var
nerede tedavi oluyorsun şehir , hastane ?

Evet çok az kişide görülen birseymis. O kadar verdiğim emeğe mı yanayım. Çektigim psikolojiye mi bilemedim
Olsun hepsi evlat için yine olsa yine yaparız özel seçilmiş anneleriz biz rabbim bizi zora itiyor hep mücadele içindeyiz sen bunları düşünme ferah tut içini yeniden başla opu işleminden önce eşine sperm arttırıcı şeyler yedir mavun,muz,haşlanmış yumurta hepsine bak birde bu şekilde dene .

Sizin o 1 tane kaçıncı günde ?
3.günde donduruldu.
Burada ne yazılar okudum neler okudum 1 embriyosu ana rahminde bölünüp ikiz olanı bile duydum.
Her şerde bir hayır var belkide bir mucize olacak kendiliğinden hamile kalacaksın.

Eşinize mikro tese yaptılar mı ?

Hayır bizim sperm var ama sayı haraket çok az . Gerek gormemislerdi tese ye
Keşke görselerdi
Çünkü en sağlıklı ve hareketli olanları seçiyorlar.
Döllenme de çok etkisi oluyor bu yöntemin.

Eşiniz ilaç kullandı mı? Eşiniz urologa göründü mü Belki varikosel vardır..?
Benim eşim de varikosel vardı ve ameliyat oldu sonrasında ilaç verdi doktor ve sayı hız düzeldi..
Canım neyin olacak çok merak ettim 🥰
Bir de natural siklus demişsin kaç yumurtan vardı.
Aslında mantıklı bu yöntem.

Eşiniz ilaç kullandı mı? Eşiniz urologa göründü mü Belki varikosel vardır..?
Benim eşim de varikosel vardı ve ameliyat oldu sonrasında ilaç verdi doktor ve sayı hız düzeldi..
Çok üroloji doktoruna gittik. Genetik testler yaptırdık. İlaç kulkandik. Vitamin kullandık. Sağlıklı beslendik. Maalesef hiç birinde bı sonuc alamadık .bizde üroloji doktoruna gitmeyi bırakıp. Tüp bebeğe başlamak istedik artık

Canım neyin olacak çok merak ettim 🥰
Bir de natural siklus demişsin kaç yumurtan vardı.
Aslında mantıklı bu yöntem.
Canım özele geliyorum..
Kesinlikle Çok etkili bu yöntem çünkü natürel siklus de normal hamilelik gibi vücut şaşırmıyor ve ilaçların hormonların etkisinde kalmadığı için gebeliği kabul ediyor..
Ilk 3 deneme normal ilaçlı tüp bebek di..
Ama ilaçsız 4. Tüp bebek de hamile kaldım..

Canım özele geliyorum..
Kesinlikle Çok etkili bu yöntem çünkü natürel siklus de normal hamilelik gibi vücut şaşırmıyor ve ilaçların hormonların etkisinde kalmadığı için gebeliği kabul ediyor..
Biliyorum canım
Konuşmuştuk baya seninle
3 kere negatif olmuştu tüp bebek tedavin
Hayırlı olsun tekrardan :KK200:

Çok üroloji doktoruna gittik. Genetik testler yaptırdık. İlaç kulkandik. Vitamin kullandık. Sağlıklı beslendik. Maalesef hiç birinde bı sonuc alamadık .bizde üroloji doktoruna gitmeyi bırakıp. Tüp bebeğe başlamak istedik artık
Tüp bebek doktorunuz ile konuşun mikro tese yaptırın.. bu yöntem ile bir çok arkadaşım hamile kaldı ve emin adımlar ile ilerlemiş olursunuz..
Moralinizi yüksek tutun lütfen eşinize de destek olun.. ben 10 yıllık evliyim yeni hamile kaldım 4. Tüp bebek de.. vazgeçmek yok pes etmek hiç yok.. RABBİM ol diyecek olacak...🤲

Merhaba bende Ankara şehir Hastanesi'nde tüp bebek için tedaviye başlamak üzereyim. Tedavi süreci nasil işliyor bilgi verir misiniz? Transfer aşamasına gelmek uzun sürüyor mu? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım özele geliyorum..
Merhaba canm gebeliğin hayırlı olsun natural siklus nasıl oluyor

Back