Merhaba.dun yumurta toplamam vardı . 15 yumurtam toplandı. 8 tanesi olgundu. Eşimin sperm değerleri çok düşük ve kötü olduğu için direk tüp bebeğe başvurduk zaten . Bugün embriyologlar tarafından arandim ve hiç biri dollenmemis . Sperm kaynaklı dedi . Yarına kadar bekleyeceklerini söyledi. Başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim . Çok uzgunum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebekte embriyo döllenmemesi?
- Konu Sahibi Durupinar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embriyo gelişimi tüp bebek 1. deneme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Canım aynı durumdayız maalesef 11 yumurtam toplandı 6 sına işlem yapıldı sadece 1 embriyom varMerhaba.dun yumurta toplamam vardı . 15 yumurtam toplandı. 8 tanesi olgundu. Eşimin sperm değerleri çok düşük ve kötü olduğu için direk tüp bebeğe başvurduk zaten . Bugün embriyologlar tarafından arandim ve hiç biri dollenmemis . Sperm kaynaklı dedi . Yarına kadar bekleyeceklerini söyledi. Başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim . Çok uzgunum
nerede tedavi oluyorsun şehir , hastane ?
1 tane bile embriyom yok. Ankara şehir hastanesiCanım aynı durumdayız maalesef 11 yumurtam toplandı 6 sına işlem yapıldı sadece 1 embriyom var
nerede tedavi oluyorsun şehir , hastane ?
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Çok üzgünüm senin adına canım maalesef bu durum olabiliyormuş ama devam et bırakma peşini.1 tane bile embriyom yok. Ankara şehir hastanesi
Evet çok az kişide görülen birseymis. O kadar verdiğim emeğe mı yanayım. Çektigim psikolojiye mi bilemedimÇok üzgünüm senin adına canım maalesef bu durum olabiliyormuş ama devam et bırakma peşini.
Sizin o 1 tane kaçıncı günde ?Çok üzgünüm senin adına canım maalesef bu durum olabiliyormuş ama devam et bırakma peşini.
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Olsun hepsi evlat için yine olsa yine yaparız özel seçilmiş anneleriz biz rabbim bizi zora itiyor hep mücadele içindeyiz sen bunları düşünme ferah tut içini yeniden başla opu işleminden önce eşine sperm arttırıcı şeyler yedir mavun,muz,haşlanmış yumurta hepsine bak birde bu şekilde dene .Evet çok az kişide görülen birseymis. O kadar verdiğim emeğe mı yanayım. Çektigim psikolojiye mi bilemedim
- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
3.günde donduruldu.Sizin o 1 tane kaçıncı günde ?
Burada ne yazılar okudum neler okudum 1 embriyosu ana rahminde bölünüp ikiz olanı bile duydum.
Her şerde bir hayır var belkide bir mucize olacak kendiliğinden hamile kalacaksın.
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Eşinize mikro tese yaptılar mı ?Merhaba.dun yumurta toplamam vardı . 15 yumurtam toplandı. 8 tanesi olgundu. Eşimin sperm değerleri çok düşük ve kötü olduğu için direk tüp bebeğe başvurduk zaten . Bugün embriyologlar tarafından arandim ve hiç biri dollenmemis . Sperm kaynaklı dedi . Yarına kadar bekleyeceklerini söyledi. Başına böyle bişey gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim . Çok uzgunum
Hayırlısı olsun . Allah büyük bakalim3.günde donduruldu.
Burada ne yazılar okudum neler okudum 1 embriyosu ana rahminde bölünüp ikiz olanı bile duydum.
Her şerde bir hayır var belkide bir mucize olacak kendiliğinden hamile kalacaksın.
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Eşiniz ilaç kullandı mı? Eşiniz urologa göründü mü Belki varikosel vardır..?Hayır bizim sperm var ama sayı haraket çok az . Gerek gormemislerdi tese ye
Benim eşim de varikosel vardı ve ameliyat oldu sonrasında ilaç verdi doktor ve sayı hız düzeldi..
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Keşke görselerdiHayır bizim sperm var ama sayı haraket çok az . Gerek gormemislerdi tese ye
Çünkü en sağlıklı ve hareketli olanları seçiyorlar.
Döllenme de çok etkisi oluyor bu yöntemin.
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Canım neyin olacak çok merak ettimEşiniz ilaç kullandı mı? Eşiniz urologa göründü mü Belki varikosel vardır..?
Benim eşim de varikosel vardı ve ameliyat oldu sonrasında ilaç verdi doktor ve sayı hız düzeldi..
Bir de natural siklus demişsin kaç yumurtan vardı.
Aslında mantıklı bu yöntem.
Çok üroloji doktoruna gittik. Genetik testler yaptırdık. İlaç kulkandik. Vitamin kullandık. Sağlıklı beslendik. Maalesef hiç birinde bı sonuc alamadık .bizde üroloji doktoruna gitmeyi bırakıp. Tüp bebeğe başlamak istedik artıkEşiniz ilaç kullandı mı? Eşiniz urologa göründü mü Belki varikosel vardır..?
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Canım özele geliyorum..Canım neyin olacak çok merak ettim
Bir de natural siklus demişsin kaç yumurtan vardı.
Aslında mantıklı bu yöntem.
Kesinlikle Çok etkili bu yöntem çünkü natürel siklus de normal hamilelik gibi vücut şaşırmıyor ve ilaçların hormonların etkisinde kalmadığı için gebeliği kabul ediyor..
Ilk 3 deneme normal ilaçlı tüp bebek di..
Ama ilaçsız 4. Tüp bebek de hamile kaldım..
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Biliyorum canımCanım özele geliyorum..
Kesinlikle Çok etkili bu yöntem çünkü natürel siklus de normal hamilelik gibi vücut şaşırmıyor ve ilaçların hormonların etkisinde kalmadığı için gebeliği kabul ediyor..
Konuşmuştuk baya seninle
3 kere negatif olmuştu tüp bebek tedavin
Hayırlı olsun tekrardan
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Tüp bebek doktorunuz ile konuşun mikro tese yaptırın.. bu yöntem ile bir çok arkadaşım hamile kaldı ve emin adımlar ile ilerlemiş olursunuz..Çok üroloji doktoruna gittik. Genetik testler yaptırdık. İlaç kulkandik. Vitamin kullandık. Sağlıklı beslendik. Maalesef hiç birinde bı sonuc alamadık .bizde üroloji doktoruna gitmeyi bırakıp. Tüp bebeğe başlamak istedik artık
Moralinizi yüksek tutun lütfen eşinize de destek olun.. ben 10 yıllık evliyim yeni hamile kaldım 4. Tüp bebek de.. vazgeçmek yok pes etmek hiç yok.. RABBİM ol diyecek olacak...
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Merhaba canm gebeliğin hayırlı olsun natural siklus nasıl oluyorCanım özele geliyorum..