• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 11. Gün düşük beta değeri

Mor recel

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
119
33
18
42
Hanımlar merhaba,
İçim hiç rahat değil. Biri 5. Gün dondurulmuş, diğeri 4. Gün taze embryo konuldu. Dün 11. Günümdü kasette çıktığı için kan verdim 28,53 cıktı bana çok düşük geldi merkeze haber verdim düşük diyemeyiz yükselende var değeri düşende 2 katı artışı önemli dediler. %50 şans verdiler.
Kimyasal mı oldu acaba bu kadar düşükle devam edeniniz var mı lütfen akıl fikir verin bana🙏

Merkezin dediği gibi önemli olan artışı. 200 çıkıp da 2 katı artmayadabilir.

benim 560 falandı sonucum ama yine de takip ettik. İçinizi ferah tutun 🙏🏼

İnşallah değeriniz yükselir. Ben normal yollarla gebe kaldım ilkinde beta 73 idi 10 gün sonra 1763 oldu aradan 1 hafta geçti bugün yine kan verdim. Rabbim dualarınızı kabul eylesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hanımlar merhaba,
İçim hiç rahat değil. Biri 5. Gün dondurulmuş, diğeri 4. Gün taze embryo konuldu. Dün 11. Günümdü kasette çıktığı için kan verdim 28,53 cıktı bana çok düşük geldi merkeze haber verdim düşük diyemeyiz yükselende var değeri düşende 2 katı artışı önemli dediler. %50 şans verdiler.
Kimyasal mı oldu acaba bu kadar düşükle devam edeniniz var mı lütfen akıl fikir verin bana🙏
Canını sıkma benim de 11. Gün 24 çıkmıştı ama artarak devam etti banada artışın önemli olduğunu soylediler

Hanımlar merhaba,
Merhaba degerleriniz ne alemde merak ettim? Benim de düşük degerle başladı da

Back