tüp bebekle yeni hamile kalan arkadaşlar hadi sohbet edelim

ne diyelim önümüzdeki maçlara bakacaz.soğan kürü yapmaya başlayacağım bu ay.ikinci deneme maya da yaptırdım ikisini de canım...

hayırlı olsun canım,değerine bakılırsa ,ikiz gibi görünüyor ama tek kese diyorsun,kalp atışları 6-7 hafta duyulur,

kızlar bende yeni katıldım aranıza 12 01 12 transfer yapıldı 11 gün tahlilim 138 di 15 gün 698 di doktor hamile oldumu söyledi 5+3 günlükken keseleri gördük doktorum ikiz oldunu söyledi iki kese gördük şu an tam 6 haftalık kalp atışını duyana dek bekle yinede dedi doktor ne zaman duyarım acaba duymama şansım varmı acaba bu zamana gelipte hüsrana ugrayan varmı aranızda bu benim 3 cü denemem 10 yıllık evliyim çok korkuyorum

dun benim transferden sonra 10 gunudu, hastanede kan testi yaptik,kan degerlerim 75 çikti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! çok heyecanliydik, hastanede beklerken karnima agri girdi bile :), butun personal bize şaka yapti, herkezin yuzu asikti, biri de doktorumuzun yanina gotururken dediki, tutmadi diye çok uzgunum, butun inacimi kaybettim o anda, içeri girer girmez doktor ayaga kalkiyor hayirli olsun diye, eşime sarildi, benimki hungur hungur agladi. ben de goz yaşimi tutamadim..... ALLAH herkeze nasib etsin, bizim bu 3 denemeydi,psiholocik olarak çok zor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…