tüp bebekle yeni hamile kalan arkadaşlar hadi sohbet edelim

bir bilgim yok canım benim ama doktorun zararı yok demişse yoktur sen kafana takma sakın sakın melekleri düşün

olurmu tatlım takılıyom sana gelirim arada ziyarete....

aminnn canım benim allahım bütün gönlünden geçen dularını kabul etsin göbüşün dolsun inşaallah haber vermeyi sakın unutmasende bebişlerinde allaha emanet olun kocaman öptüm

olurmu tatlım takılıyom sana gelirim arada ziyarete....

gel tabi arada değil herzaman sayfaları hep geziyorum geçmişleride okuyorum fakat çok uzun zamandır arkadaş olunmuş ben kendimi çok yalnız hissediyorum konularıda bazen anlayamıyorum tabi herkez okadar samimi olmuş ki ne kadar güzel tebessümle okuyorum hepsini mutluklarını bazen üzüntülerini okuyorum rabbim yardımcıları olsun ama baya baya kanka olmuşunuz şekerim artık öptüm seni

harikasın yaaaa pozitif biri olduğun yazılarına bile yansımış tu tu tu

o senin harikalığın canımevet pozitif biriyim.ya da kafadan çatlak da diyebiliriz başka bir deyimle.umarım kendim gibi pozitif bir sonuç alırım da bu gün pozitiflerim katlanır

o senin harikalığın canımevet pozitif biriyim.ya da kafadan çatlak da diyebiliriz başka bir deyimle.umarım kendim gibi pozitif bir sonuç alırım da bu gün pozitiflerim katlanır

canım benim hadi hayırlı haberlerle testini verdinmi sonucun ne zaman çıkacak allahım bu mübarek gün hayırlı haberler verdirsin canımmm sana inşaallah

canım benim hadi hayırlı haberlerle testini verdinmi sonucun ne zaman çıkacak allahım bu mübarek gün hayırlı haberler verdirsin canımmm sana inşaallah

akşam 7 gibi vereceğim canım heralde 8 gibi felan öğrenirim...sağol canım inşallaahhhh

herkese selam.bende forumlarda gezinip üye olmayanlardandım,ama artık dayanamadım paylaşmak istedim yaşadıklarımı.20 ocakta transferim yapılmışı,1şubatta kan sonucum 236 çıktı,bugün tekrar kan verdim saat ikide sonucu öğreneceğim,ulturason için randevu verilcekmiş.benim ilk denemem acemilikle bu süreci geçirdik,buradan çok faydalandım.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı bebişler versin...

kızlar olmadı yine çok üzgünüm.çok inanıyordum ama ikisi de beni istemedi.rabbim bana evlat nasip etmedi...

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun tedavinde mutlu hayırlı sonuçlar alırsın inşaalah

kızlar olmadı yine çok üzgünüm.çok inanıyordum ama ikisi de beni istemedi.rabbim bana evlat nasip etmedi...

canım benim kıyamam ben sana vardır bundada bir hayır rabbimin hazinesine kadar büyük bir bebeğimi esirgeyecek bizden inancını ümidini kaybetme sakın imtihandayız sadece senin kaçıncı denemen hangi hastanelerde tedavi gördün canım sen

olurmu öyle şey.. sende bize gel.. bizim topikte ikigün takılınca kanka oluyosun zaten biz çok sevgi dolu bir topiğiz. bu arada sanada haber vereyim biz topikçe taşındık yeni topiğimiz 2012tüp bebek günlüğümüz... ve listede sende varsın...

benimde 2. denemem ve çok şükür hamileyim .. bugün 14. günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi şükürler olsun hamileyim.. 10.gün 200 12.gün 600 çıkdı kan sonucum.. 12 gün sonrada doktorum kese için çağırdı .. rabbim bütün anne olmak isteyenlere tattırsın bu duyguyu ama sanki değerim çokmu katlamış kızlar gerçi doktorum iyi dedi ama ne bilim:18:sizce nasıl kızlar böyle değeri yükselen varmı acaba

selam kızlar bende bu topicte yer almalıyım diye düşündüm çünkü bende daha yeni öğrendim sayılır.12 ocakta transferim yapıldı 24 ocakta sonucu aldık.ilk değerim(12.gün) 31, 14.gün değerim 67, 16.gün değerim 218 ,18.gün 621 ve 22.gün değerim de 2604 oldu.bakalım salı günü doktorumuz çağırdı keseyi görelim dedi ama hala içimde şüphe var.değerlerim çok çabuk yükselmediği için çok tedirginim ama bu zamana kadar regl de olmadı bir taraftan da bunu düşündükçe içimi ferahlatıyorum. bakalım neylerse güzel eyler rabbim.umarım bir aksilik olmaz bu bizim ilk denememizdi ve bu süreçte çok zorlandık işyerinden izin almak yolculuk gidiş gelişler derken maddi ve manevi yönden yıprandık.bu arada ben göbekten değilde koldan kan pıhtılaşmasını önleyici clezane isimli iğneme devam ediyorum bir de vajinal yoldan aldığım crinone gel var sabah akşam onu kullanıyorum gebeliğin 10.haftasına kadar kullanacakmışım, folik tablette kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz bebişlerimiz için?

canım hoş geldin ve gözün aydın çok sevin dim allahım tamamına erdirsin göbüşünde kucağında dolsun inşaallah benim 5hafta 2günlük olmuş göbekten clexene sabah akşamda prognex corasprin esrrofem veeee elevit bol bol bunları kullanıyorum şimdilik bebişlerimiz için ne kadarda sürecek henüz bilmiyorum popom delik deşik olmuş bir vaziyette göbekte öyle onlar sağlıklı olsunda feda olsun

gözün aydın canım benim allh tamamına erdirsin inşaallah kafana takma doktorun sorun yok demişse yoktur bizler rahat olamalıyız ki meleklerimizde olsun bende az pimpirik değilim aslında ama ne yapalım birbibirimize moral vericez işte bebbişler için 7:

Arkadaşlar merhaba,

bende burdan yazmalıyım diye düşündüm:)
12.gün değerim 1544. geçtiğimiz cuma 5+3 te 1 adet kesemizi gördük.tabi bitmiyor.şimdide kalp atışının derdindeyim:) çok endişeliyim.ne zamandan itibaren duyuluyor acaba kalp atışları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…