- Konu Sahibi papatya4242
-
kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????
tşk ederim canım benim ben hiç kaçarmıyım asla sürekli geliyorum oralarada bunun topik açma olduğunuda şimdi senden öğrendim valla sadece hep aynı konular konuşulduğu için böyle bir konu üzerindede konuşsak diye düşünmüştüm yanlışmı yaptım yoksa
çok haklısın canım.rabbime emanet ediyorum ben de yavrucuklarımı.hep diyorum ki ''allahım karnımdaki tohumlara can ver,onları hayırlı birer evlat olarak kucağıma almayı nasip eyle'' diye dualar ediyorum.inşallah rabbim kabul eder dualarımı.içimden ninni bile söylüyorum ben onlara
olurmu tatlım takılıyom sanagelirim arada ziyarete....
11. gün 54.1 di değer. bugün 13. gün değer 139.5 daha çok yeni hamileyimmmmmmmmmmmmmm.kaç haftalık hamile olduğumuzu nasıl bilecez?????????????????
şştt üye olmadan okuyanlar.sizde üye olun da bilgi paylaşımımız artsın
harikasın yaaaa pozitif biri olduğun yazılarına bile yansımış tu tu tu
o senin harikalığın canımevet pozitif biriyim.ya da kafadan çatlak da diyebiliriz başka bir deyimle.umarım kendim gibi pozitif bir sonuç alırım da bu gün pozitiflerim katlanır
canım benim hadi hayırlı haberlerle testini verdinmi sonucun ne zaman çıkacak allahım bu mübarek gün hayırlı haberler verdirsin canımmm sana inşaallah
herkese selam.bende forumlarda gezinip üye olmayanlardandım,ama artık dayanamadım paylaşmak istedim yaşadıklarımı.20 ocakta transferim yapılmışı,1şubatta kan sonucum 236 çıktı,bugün tekrar kan verdim saat ikide sonucu öğreneceğim,ulturason için randevu verilcekmiş.benim ilk denemem acemilikle bu süreci geçirdik,buradan çok faydalandım.bu mübarek günde Rabbim herkese hayırlı bebişler versin...
kızlar olmadı yine çok üzgünüm.çok inanıyordum ama ikisi de beni istemedi.rabbim bana evlat nasip etmedi...
gel tabi arada değil herzaman sayfaları hep geziyorum geçmişleride okuyorum fakat çok uzun zamandır arkadaş olunmuş ben kendimi çok yalnız hissediyorum konularıda bazen anlayamıyorum tabi herkez okadar samimi olmuş ki ne kadar güzel tebessümle okuyorum hepsini mutluklarını bazen üzüntülerini okuyorum rabbim yardımcıları olsun ama baya baya kanka olmuşunuz şekerim artık öptüm seni
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun tedavinde mutlu hayırlı sonuçlar alırsın inşaalah
selam kızlar bende bu topicte yer almalıyım diye düşündüm çünkü bende daha yeni öğrendim sayılır.12 ocakta transferim yapıldı 24 ocakta sonucu aldık.ilk değerim(12.gün) 31, 14.gün değerim 67, 16.gün değerim 218 ,18.gün 621 ve 22.gün değerim de 2604 oldu.bakalım salı günü doktorumuz çağırdı keseyi görelim dedi ama hala içimde şüphe var.değerlerim çok çabuk yükselmediği için çok tedirginim ama bu zamana kadar regl de olmadı bir taraftan da bunu düşündükçe içimi ferahlatıyorum. bakalım neylerse güzel eyler rabbim.umarım bir aksilik olmaz bu bizim ilk denememizdi ve bu süreçte çok zorlandık işyerinden izin almak yolculuk gidiş gelişler derken maddi ve manevi yönden yıprandık.bu arada ben göbekten değilde koldan kan pıhtılaşmasını önleyici clezane isimli iğneme devam ediyorum bir de vajinal yoldan aldığım crinone gel var sabah akşam onu kullanıyorum gebeliğin 10.haftasına kadar kullanacakmışım, folik tablette kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz bebişlerimiz için?
benimde 2. denemem ve çok şükür hamileyim .. bugün 14. günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi şükürler olsun hamileyim.. 10.gün 200 12.gün 600 çıkdı kan sonucum.. 12 gün sonrada doktorum kese için çağırdı .. rabbim bütün anne olmak isteyenlere tattırsın bu duyguyu ama sanki değerim çokmu katlamış kızlar gerçi doktorum iyi dedi ama ne bilim:18:sizce nasıl kızlar böyle değeri yükselen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?