- Konu Sahibi papatya4242
-
tüp bebekle yeni hamile kalan arkadaşlar duygularımızı paylaşalım nasıl gidiyor ağrılarınız varmıı belirtiler nasıl iğnelere devam ediyormusunuz benim pazartesi kan değerim 366.7çıktı prognyx iğneme sabah akşam devam ediyorum tabi göbekten iğnemede bebeklerimiz sımsıkı tutunur inşaallah hepimizin kucakları dolar inşaallah hepinizi öpüyorummm
slm kızlar ben de geleyim 9.gün değerim 248
11.gün değerim 526 2 embriyo tarnsfer edildi ama ben kese ve kalp atıslaını duymadan hamileyim diyemiyorum hayırlısı olsun ins
toobe canım dondurulmuşlarla mı tedavini devam ettirdin. çok güzell maşallah değerine.. çokkk sevindimmmm...inşallah kese kalp atışlarını da duyacaksın Allahın izniyle.. gruba haber vermeyi unutma.
slm kızlar ben de geleyim 9.gün değerim 248
11.gün değerim 526 2 embriyo tarnsfer edildi ama ben kese ve kalp atıslaını duymadan hamileyim diyemiyorum hayırlısı olsun ins
selam canım,hayırlı olsun hamileliğin,ben pek yeni sayılmam ama yinede yazayım dedim,3,5 aylık oldum ben,fazla belirti arama kendinde,benim çok ağrım olmuştu mesela,halada ağrır karnım kasıklarım ...ama ağrımayan çok arakadaş biliyorum,kaçıncı gün değerin 366 çıktı senin,
ayy ben henüz hamile kalamadım ama inanıyorum ki iki bebeğim de benimle.cuma günü belli olacak beni de alırmısınız arannızaaaa
aldık bile aramıza tatlım seni seninle olduklarını düşünüyorsan seninledirler allahın izniyle konuş onlarla hep pozitif düşün canım benim
şştt üye olmadan okuyanlar.sizde üye olun da bilgi paylaşımımız artsın
tatlımm belirtilere takılı kalma herkezde farklı oluyormuş bazılarında ağrı oluyor bazıları hiç hissetmiyor ama güzel düşün güzel olsun güzel besle bebişleri elma ye ananas ye yada suyunu iç bol bol dinlen keyfine bak kafana takma streste yapma meleklerin allahın izniyle tutunsunsunlar ben sürekli elimi karnıma koyup okuyordum hergece yatarkende okuyordum allahım meleklerimi sana emanet ediyorum diyip yatıyorum rabbimden başka kimse koruyamaz onları canım benim meleklerimiz allaha emanet inşaallah
arkadaşlar 6+3 haftalık tüp bebekle hamileyim, 12.gün bhcg 111, 5. hafta bhcg 3000di. 5. hafta vajinal ultrasonla kese görünmedi, önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Sizlerin kese ne zaman görünmüştü, şuan çok endişeliyim, daha hamile olduğuma bile sevinemedim.5 haftada kese görünmemesi normal mi?
arkadaşlar 6+3 haftalık tüp bebekle hamileyim, 12.gün bhcg 111, 5. hafta bhcg 3000di. 5. hafta vajinal ultrasonla kese görünmedi, önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Sizlerin kese ne zaman görünmüştü, şuan çok endişeliyim, daha hamile olduğuma bile sevinemedim.5 haftada kese görünmemesi normal mi?
topiğin hayırlı olsun.... demek bizim topikten kaçıp buralara geliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?