• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle yeni hamile kalan arkadaşlar hadi sohbet edelim

papatya4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
223
0
46
Konya
tüp bebekle yeni hamile kalan arkadaşlar duygularımızı paylaşalım nasıl gidiyor ağrılarınız varmıı belirtiler nasıl iğnelere devam ediyormusunuz benim pazartesi kan değerim 366.7çıktı prognyx iğneme sabah akşam devam ediyorum tabi göbekten iğnemede bebeklerimiz sımsıkı tutunur inşaallah hepimizin kucakları dolar inşaallah hepinizi öpüyorummm :nazar: :nazar: :nazar:

tüp bebekle yeni hamile kalan arkadaşlar duygularımızı paylaşalım nasıl gidiyor ağrılarınız varmıı belirtiler nasıl iğnelere devam ediyormusunuz benim pazartesi kan değerim 366.7çıktı prognyx iğneme sabah akşam devam ediyorum tabi göbekten iğnemede bebeklerimiz sımsıkı tutunur inşaallah hepimizin kucakları dolar inşaallah hepinizi öpüyorummm :nazar: :nazar: :nazar:

selam canım,hayırlı olsun hamileliğin,ben pek yeni sayılmam ama yinede yazayım dedim,3,5 aylık oldum ben,fazla belirti arama kendinde,benim çok ağrım olmuştu mesela,halada ağrır karnım kasıklarım ...ama ağrımayan çok arakadaş biliyorum,kaçıncı gün değerin 366 çıktı senin,

slm kızlar ben de geleyim 9.gün değerim 248
11.gün değerim 526 2 embriyo tarnsfer edildi ama ben kese ve kalp atıslaını duymadan hamileyim diyemiyorum hayırlısı olsun ins

slm kızlar ben de geleyim 9.gün değerim 248
11.gün değerim 526 2 embriyo tarnsfer edildi ama ben kese ve kalp atıslaını duymadan hamileyim diyemiyorum hayırlısı olsun ins

toobe canım dondurulmuşlarla mı tedavini devam ettirdin. çok güzell maşallah değerine.. çokkk sevindimmmm...inşallah kese kalp atışlarını da duyacaksın Allahın izniyle.. gruba haber vermeyi unutma.

Son düzenleme:
toobe canım dondurulmuşlarla mı tedavini devam ettirdin. çok güzell maşallah değerine.. çokkk sevindimmmm...inşallah kese kalp atışlarını da duyacaksın Allahın izniyle.. gruba haber vermeyi unutma.

arkadaşlar benim 17 ocakta 5.gün transferi yapıldı 2 embriyo 30 ocaktada tahlil yaptırdım 366.7 çıktı doktorlarım tebrik ettiler değerlerin çok güzel dediler sizlerle paylaştım şimdilik çpk mutluyum arada batmalarım oluyor sağlıcakla kucağımız alırız hepimiz inşaallah sağlıcaklada büyütürüz allahım isteyen herkesede nasip etsin en kısa zamandaemekleri boşa çıkmasın kimsenin maddi manevi kolay değil dualrım hepimizle :nazar: :nazar: :nazar:

selam canım,hayırlı olsun hamileliğin,ben pek yeni sayılmam ama yinede yazayım dedim,3,5 aylık oldum ben,fazla belirti arama kendinde,benim çok ağrım olmuştu mesela,halada ağrır karnım kasıklarım ...ama ağrımayan çok arakadaş biliyorum,kaçıncı gün değerin 366 çıktı senin,

tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun kucağına al miss kokusundanda al inşaallah :nazar: :49: :64:

ayy ben henüz hamile kalamadım ama inanıyorum ki iki bebeğim de benimle.cuma günü belli olacak beni de alırmısınız arannızaaaa:46::46::46:

ayy ben henüz hamile kalamadım ama inanıyorum ki iki bebeğim de benimle.cuma günü belli olacak beni de alırmısınız arannızaaaa:46::46::46:

aldık bile aramıza tatlım seni seninle olduklarını düşünüyorsan seninledirler allahın izniyle konuş onlarla hep pozitif düşün canım benim :64:

aldık bile aramıza tatlım seni seninle olduklarını düşünüyorsan seninledirler allahın izniyle konuş onlarla hep pozitif düşün canım benim :64:

ayy valla öyle hiisediyorum.negatif olan ilk tedavimde hiç bel ağrım olmamıştı mesela ama bunda belim kopuyor resmen.adet olacam gibi ağrı da var karnımda...sizde de öyle oldu mu?

şştt üye olmadan okuyanlar.sizde üye olun da bilgi paylaşımımız artsın:1::1::1:

şştt üye olmadan okuyanlar.sizde üye olun da bilgi paylaşımımız artsın:1::1::1:

tatlımm belirtilere takılı kalma herkezde farklı oluyormuş bazılarında ağrı oluyor bazıları hiç hissetmiyor ama güzel düşün güzel olsun güzel besle bebişleri elma ye ananas ye yada suyunu iç bol bol dinlen keyfine bak kafana takma streste yapma meleklerin allahın izniyle tutunsunsunlar ben sürekli elimi karnıma koyup okuyordum hergece yatarkende okuyordum allahım meleklerimi sana emanet ediyorum diyip yatıyorum rabbimden başka kimse koruyamaz onları canım benim meleklerimiz allaha emanet inşaallah :nazar: :nazar: :nazar:

tatlımm belirtilere takılı kalma herkezde farklı oluyormuş bazılarında ağrı oluyor bazıları hiç hissetmiyor ama güzel düşün güzel olsun güzel besle bebişleri elma ye ananas ye yada suyunu iç bol bol dinlen keyfine bak kafana takma streste yapma meleklerin allahın izniyle tutunsunsunlar ben sürekli elimi karnıma koyup okuyordum hergece yatarkende okuyordum allahım meleklerimi sana emanet ediyorum diyip yatıyorum rabbimden başka kimse koruyamaz onları canım benim meleklerimiz allaha emanet inşaallah :nazar: :nazar: :nazar:

çok haklısın canım.rabbime emanet ediyorum ben de yavrucuklarımı.hep diyorum ki ''allahım karnımdaki tohumlara can ver,onları hayırlı birer evlat olarak kucağıma almayı nasip eyle'' diye dualar ediyorum.inşallah rabbim kabul eder dualarımı.içimden ninni bile söylüyorum ben onlara:17::17:

arkadaşlar 6+3 haftalık tüp bebekle hamileyim, 12.gün bhcg 111, 5. hafta bhcg 3000di. 5. hafta vajinal ultrasonla kese görünmedi, önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Sizlerin kese ne zaman görünmüştü, şuan çok endişeliyim, daha hamile olduğuma bile sevinemedim.5 haftada kese görünmemesi normal mi?

arkadaşlar 6+3 haftalık tüp bebekle hamileyim, 12.gün bhcg 111, 5. hafta bhcg 3000di. 5. hafta vajinal ultrasonla kese görünmedi, önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Sizlerin kese ne zaman görünmüştü, şuan çok endişeliyim, daha hamile olduğuma bile sevinemedim.5 haftada kese görünmemesi normal mi?

canım o kişiden kişiye değişebiliyomuş endişe etme, ben 6+1 de görmüştüm.

benim ablamın bebiş neredeyse 8. haftada göründü.o da çok korkmuştu ama şimdi :nazar::nazar::nazar:3 yaşına girecek.hiç endişe etme bence...kendini üzme bol bol beslen ki çabuk büyüyüp görünsün bebişin...

11. gün 54.1 di değer. bugün 13. gün değer 139.5 daha çok yeni hamileyimmmmmmmmmmmmmm.kaç haftalık hamile olduğumuzu nasıl bilecez?????????????????

kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????

topiğin hayırlı olsun.... demek bizim topikten kaçıp buralara geliyon:47::47::47::47::47::47::47:

tşk ederim canım benim ben hiç kaçarmıyım asla sürekli geliyorum oralarada bunun topik açma olduğunuda şimdi senden öğrendim valla sadece hep aynı konular konuşulduğu için böyle bir konu üzerindede konuşsak diye düşünmüştüm yanlışmı yaptım yoksa

Back