- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Hayirli olsun canim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinGünaydın kızlar selam bende yeniyim aranızda
28temmuz transfer tarihimtek embriyo
Tahmini doğum inş 18 nisan 2019
HenüZ kese ve kalp atışı için gitmedik doktra memlekte tatile geldik hemen öğrenir öğrenmez ama perşembe gidicez inş duramıyorum görmeden
Hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allahım
Benimde 5 haftamın içindeyken gördüm karından gördümKeseyi nezamn gordunuz canm.bu jafta ici gitmek istiyorum da
Aynen karından baktı gördü. Kalıp atışını da keseden 2 hafta sonra yine karından dinledikKarindan mı canım
Karindan mı canım
5haftalikken karından gorduyse cok guzel.masallh canım Rabbim tamamina erdirsin inşaallah..darısı bana5 haftalıkken gördüm, 6 haftalıkken kalp atışını duyduk. Benim iki doktorum da herhangi bir problemim olmamasına rağmen, hep karından ultrason yaptılar. Ben neden diye sorduğumda 3 aylık olana kadar, eğer riski alacak bir sorun görmüyorlarsa, tüp bebekte karından tercih ettiklerini söylediler. Yarın 3 ayım doluyor ilk defa vajinal ultrason olucam. 3 ay dolana kadar ilişkiyi de yasak ettiler. Aynı sebepten.
Ohh iyi ya maaşallah..ben erken diye düşünmüştüm.neyse 5hafta bikacgunluk olsun da belki kalp atışini da duyariz insallhAynen karından baktı gördü. Kalıp atışını da keseden 2 hafta sonra yine karından dinledik
Cok iyi canım darısı bana o zaman:)Benimde 5 haftamın içindeyken gördüm karından gördüm
İnşallah canım keseyi görmekle bitmiyo ama aman kalp atışını duyacak mıyım diye bitmiyorCok iyi canım darısı bana o zaman:)
Evet canım malesef hiç bitmiyor.18haftalık bebeklerimi kaybettim.hep bi korku var insanin içindeİnşallah canım keseyi görmekle bitmiyo ama aman kalp atışını duyacak mıyım diye bitmiyor
Çok zor Allah sabır versin inşallah sonuna kadar götürsün rabbimEvet canım malesef hiç bitmiyor.18haftalık bebeklerimi kaybettim.hep bi korku var insanin içinde
Sağol canım amin Allhım emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişlerimize sağ sağlm kavuşalım inşHayirli olsun canim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Hoşbulduk canımAngelll88 , elif ece 068 ,
Hoşgeldiniz.hamilelikleriniz hayırlı olsun. Ben sizden 2-3 haftacık öndeyim , mide bulantılarım çok kötü yerlerde yuvarlanıyoruminşallah sizde olmaz. Onun dışında bi sıkıntı yok ama bulamtılar beni mafvetti zayıftım iyice çöktüm belim kopacak hiçbşrşey yiyemiyorum
Aminnn canm insllahhSağol canım amin Allhım emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişlerimize sağ sağlm kavuşalım inş
bende 4+3 de keseyi gördüm görürsün canım belirti bendede olmadı sadece bugun biraz midem bulandı 6. haftadayımMerhaba arkadaslar
Bende 2. Dondurulmus denememde pozitif sonuc aldim. Kurdugu. Takvime gore 4+3 gorunuyorum. Doktor cumartesi ultrasona cagirdi. Keseyi gorebilir miyim? Hic belirtim yok hic bu yuzden cok korkuyorum hep bi tedirginlik var üstümde.
ha bide ilk kontrol 3. gün 5. gün embriyosu baz alınarak hesaplanıyor haftası ilki biraz karışık oluyor yani panik olma görürsün inş.Merhaba arkadaslar
Bende 2. Dondurulmus denememde pozitif sonuc aldim. Kurdugu. Takvime gore 4+3 gorunuyorum. Doktor cumartesi ultrasona cagirdi. Keseyi gorebilir miyim? Hic belirtim yok hic bu yuzden cok korkuyorum hep bi tedirginlik var üstümde.
ha bide ilk kontrol 3. gün 5. gün embriyosu baz alınarak hesaplanıyor haftası ilki biraz karışık oluyor yani panik olma görürsün inş.
bende 4+3 de keseyi gördüm görürsün canım belirti bendede olmadı sadece bugun biraz midem bulandı 6. haftadayım
hangi gün transfer oldun canım yaz hesaplamaya calışayımBenim 5. Gun embriyosuydu o zaman haftasi ne olur simdi bende hic anlamıyorum bu hesaplamalardan kafam karisiyor.
Inanır misin midem bulansa mutlu olacagim o derece. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?