hangi gün transfer oldun canım yaz hesaplamaya calışayım
Canim 1 agustos transfer gunum 5. Gun embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi gün transfer oldun canım yaz hesaplamaya calışayım
bugun 4+0 sın canım cumartesi dr a gideceksen 4+5 oluyor görünür kese büyük ihtimal tabi aletleri falan iyiyse dr kese yi ölçüyor +2 yada -2 gün gibi haftan değişiyor usg kağıdında yazar bundan sonra ordan hesaplarsınCanim 1 agustos transfer gunum 5. Gun embriyosu
bugun 4+0 sın canım cumartesi dr a gideceksen 4+5 oluyor görünür kese büyük ihtimal tabi aletleri falan iyiyse dr kese yi ölçüyor +2 yada -2 gün gibi haftan değişiyor usg kağıdında yazar bundan sonra ordan hesaplarsın
inş. görürsün canım 6 haftalık tam remzi abalı doktorum 5. denemem inş. devamı gelirTamam canim cok teşekkür ederim.. Insallah cumartesi keseyi goruruz. Senin ne kadarlik? Doktorun kim ?
inş. görürsün canım 6 haftalık tam remzi abalı doktorum 5. denemem inş. devamı gelir
benım dr farklı sehirde o yüzden normal dr a başladım canım hiç bilmiyorumAmin amin insallah cumlemizin devamı gelir.
Tup bebek doktorlari ne zamana kadar kontr ediyor? Gebe takibi için doktor arastirmaya baslayacagim.
Merhaba kizlar ben acildeyim ikizler korkuttu bugun beni dua edermisiniz Rabbim evlatlarimi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Merhaba arkadaşlar bende aranıza ka
Canım geçmiş olsun hayırdır noldu ? Bizi haberdar et
Geceden beri agrilarim coktu canm kasiklarm filan koptu sol taraftaki bebge bisey oldu sandm yarn randevumuz vardi ama korktugum icin hemen geldim serum taktilar iyiyiz sukur beni cok korkuttular baya grlmisken doktrumuz 2li trama testini de ypti
Saol canim buyuk olanim 1.3 digerinin 1.7 ikiside cok iyi dedi doktr kan degerimiz 15 gun snra cikacakmis digerinin cinsiyt tahmininde bulunduda oteki gostermediAyy çok geçmiş olsun canım hadi gözünaydın bak bir şey yokmuş. İkili test nasıl çıktı ? Bende bugğn yaptırdım ense kalınlığı 1.3 çıktı kan sonuçlarım haftaya çıkıcak.
Saol canim buyuk olanim 1.3 digerinin 1.7 ikiside cok iyi dedi doktr kan degerimiz 15 gun snra cikacakmis digerinin cinsiyt tahmininde bulunduda oteki gostermedi
Bir oglan didi kucuk olan hep surprizle geliyor bakalim nolacak ☺Oh çok şükür canım. Hadi yaa ay bir kız bir erkek olsa rüya gibi :)
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Hafta olarak tam hatırlamıyorum da 5 temmuzda transfer oldum, 20 temmuz kese gördük canım. Ona göre hesaplayabilirsin. Herkeste aynı olacak diye bişey yok tabi. Bi fikrin olur diye dedimMerhaba arkadaslar
Bende 2. Dondurulmus denememde pozitif sonuc aldim. Kurdugu. Takvime gore 4+3 gorunuyorum. Doktor cumartesi ultrasona cagirdi. Keseyi gorebilir miyim? Hic belirtim yok hic bu yuzden cok korkuyorum hep bi tedirginlik var üstümde.
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Hafta olarak tam hatırlamıyorum da 5 temmuzda transfer oldum, 20 temmuz kese gördük canım. Ona göre hesaplayabilirsin. Herkeste aynı olacak diye bişey yok tabi. Bi fikrin olur diye dedim
Keseye kadar bi belirti olmuyor hatta kalp atışına kadar hiçbişey yoktu ben de. Kendi kendime dedimki ne ağrı sızı ne bulantı var, ne güzel geçircem heralde dedim hamileliği :) kalp atışını duyduk 2-3 gün geçti :) polis köpekleri gibi kimsenin farketmeyeceği kadar belirsiz olan kokuları detayına kadar algılamaya başladı burnum :) mide bulantısı tiksinti , göğüsler acıdı büyüdü :) şu 10 gğndğr yaşadığım bulantı açlık bişey yiyeme sanki 1 aydır sürüyor :)) inşallah geçicidir sürekli böyle devam etmez :)Merhaba arkadaslar
Bende 2. Dondurulmus denememde pozitif sonuc aldim. Kurdugu. Takvime gore 4+3 gorunuyorum. Doktor cumartesi ultrasona cagirdi. Keseyi gorebilir miyim? Hic belirtim yok hic bu yuzden cok korkuyorum hep bi tedirginlik var üstümde.
Sağol Nehira-27 nasıl olduğumu bilmiyorum canım bi garip haldeyim değer artacak mı diye düşünmeye başlıyor insan bu seferde hayırlısını diliyorum hep.
İyiyim mutluyum canım yarın bi daha kan vercem. Ama çok sancım var . Resmen biri cekiyor gibi içimi
Olacak okadar sancı ağrı artık napalım :) yarın ki değerin de katladı mı ohhh :)İyiyim mutluyum canım yarın bi daha kan vercem. Ama çok sancım var . Resmen biri cekiyor gibi içimi