- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Ahh ahh bende de o heyecan varHeyecannnAllahım inşallah ikimizin de tertemiz çıkar canım. Ama ben yaşım 38 olduğu için risk fazla çıkacak, üzülücem gibi hissediyorum. Bakalım... Bu arada yakın zamanda ultrasona girdin mi? Tam bebeiş oldular ve zıp zıp zıplıyorlar
Bana dua et saglikla gelissin minnoslarim benim de teyzesi :)
2 yillik evliyiz ben cikolata kisti ameliyati olunca rezervim azalmis tuplerim yapismis falan baya sorun oldu canim. Sizin sorun neydi?Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim benim bol bol dualarimdasin sende et bize Rabbim evlatlarimizi bize nasip etsin insallah ☺ bu arada kac yillik evlisin problem.neydi
Canim bem rahat olmalisin bak benim de ilk gebelik ilk tup bebek ve ikizlerime hamileyim biz o kdr zor sureclerden geldikki inan Allahim onlari bize emanet etti sen bol bol dua et rahat olmaya calis.sen strese girersen onlarda girer uzulur sakin canim rahat ol keyfine bak.ohhh mis yat dur aman bosver herseyi.suan sadece ikiniz onemlisiniz herseyi kafaya takarsan yandik canim ama inan Rabbim.onlari bizler icin koruyor bebegin iyi belirti arama ben bi kac gun sknti cektm ole cok yogun seyler yasamadim dusun yani bide ikiz olmasina ragmen cok rahatm sadece hafif agrilarm var oda adet donemime yaklastgm icinTransferden bi kaç gün sonra oluşan karın alt kısmı kasık bölgm de oluşan ve elle hissettiğim dolgunluk hissi bugün azaldı yok denecek kadar azaldı hiç yok gibi biraz tedirgin oldum
Sizde dolgunluk hissi var mıydı kaybolması kötü mü acaba tedirgin oldum şimdi belim de kopacak gibi ağırıyo anlamadım şimdi ilk gebelik tüp bebek olunca çok ama çok tedirginlik yaşıyorum bu doygunluk hissi neden kayboldu ki şimdi
Evet haklısın sürekli dua ediyorum namaz kılıyorum ama şeytanın vesvesesi mi bilmiyorum inşallah bebeğim benimledir süreç gerçekten zor .dualarınızı eksik etmeyin rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah.Canim bem rahat olmalisin bak benim de ilk gebelik ilk tup bebek ve ikizlerime hamileyim biz o kdr zor sureclerden geldikki inan Allahim onlari bize emanet etti sen bol bol dua et rahat olmaya calis.sen strese girersen onlarda girer uzulur sakin canim rahat ol keyfine bak.ohhh mis yat dur aman bosver herseyi.suan sadece ikiniz onemlisiniz herseyi kafaya takarsan yandik canim ama inan Rabbim.onlari bizler icin koruyor bebegin iyi belirti arama ben bi kac gun sknti cektm ole cok yogun seyler yasamadim dusun yani bide ikiz olmasina ragmen cok rahatm sadece hafif agrilarm var oda adet donemime yaklastgm icin
Canim sadece kendini tedirgin ediyorsun benim bile daha yeni yeni.dolgunluk var 12. Haftama girmek uzereyim yani dusun daha kucucukk kndini uzme olmadi hemsireni ara konus canim icin rahatlasnEvet haklısın sürekli dua ediyorum namaz kılıyorum ama şeytanın vesvesesi mi bilmiyorum inşallah bebeğim benimledir süreç gerçekten zor .dualarınızı eksik etmeyin rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah.
Ama o alt karın bölgesindeki şişlik dolgunluk azalınca ister istemez tedirgin oldum umarım saçmalıyorumdur sadece
Kiyamam ya az kaldi merak etme biraz daha sabir bunlar bizim icin bile bi mucize degisik seyler hayalini.kurarken.suan bunlari yasiyoruz ne guzel canim ama ben pek yasamadim ikizler uslu simdilik bu hafta.tek.sorunum bas donmelerim ve bel agrilarm vardi yatamadgim.icin belim ve bacaklarm cok agriyor o kdr ☺Bulantıdan yatamıyorum
Tuzlu seyler ye.bulansa bile zorla birşeyler ye.çünkü mide boş kaldıkça bulaniyor.miden hep dolu olsunBulantıdan yatamıyorum
Aramızda 3gun var canım.kese için bende bekliyorum erken gidip te vajinal ultrason olsun istemiyorum..ben korkudan hastane dışında biryere gidemiyorum.ne guzel geziyosunGünaydın kızlar selam bende yeniyim aranızda
28temmuz transfer tarihimtek embriyo
Tahmini doğum inş 18 nisan 2019
HenüZ kese ve kalp atışı için gitmedik doktra memlekte tatile geldik hemen öğrenir öğrenmez ama perşembe gidicez inş duramıyorum görmeden
Hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allahım
O çok kötü oluyor canim ya..benim de ikizlerde feciydi..henüz yok umarim da olmaz..bulanti için ilaç yazdirabilirsin sorun olacağını düşünmüyorum..tuzlu kraker ye canm belki alir bulantiniAngelll88 , elif ece 068 ,
Hoşgeldiniz.hamilelikleriniz hayırlı olsun. Ben sizden 2-3 haftacık öndeyim , mide bulantılarım çok kötü yerlerde yuvarlanıyoruminşallah sizde olmaz. Onun dışında bi sıkıntı yok ama bulamtılar beni mafvetti zayıftım iyice çöktüm belim kopacak hiçbşrşey yiyemiyorum
Keseyi nezamn gordunuz canm.bu jafta ici gitmek istiyorum daAngelll88 , elif ece 068 ,
Hoşgeldiniz.hamilelikleriniz hayırlı olsun. Ben sizden 2-3 haftacık öndeyim , mide bulantılarım çok kötü yerlerde yuvarlanıyoruminşallah sizde olmaz. Onun dışında bi sıkıntı yok ama bulamtılar beni mafvetti zayıftım iyice çöktüm belim kopacak hiçbşrşey yiyemiyorum
4,5 haftalıkken gördük.Keseyi nezamn gordunuz canm.bu jafta ici gitmek istiyorum da
Karindan mı canım4,5 haftalıkken gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?