- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
Cok sevındım sızın adınıza. Tam olarak kacıncı haftanızda öğrendınız.Kıxlar nasılsınız? Sayfanın yerini kaybettim birdaha da bulamadım :) dün ikili testi yaptırdım cok sükür hersey yolunda ve cinsiyeti kesinleşti erkekmiş :) siz neler yaptınız?:)
Tesekkur ederim size de nasip olur inşallah :) aslında 9+2 iken gittiğimde doktorum bir cıkıntı gördüğünü erkeğe benzediğini ama cok erken oldugunu söyledi. Dün ise 11+6 idim 2li test icin prof dr recep has’a gitmiştim orada burun uzunlugu ense kalınlıgı vs ölcülürken cinsiyeti de söyledi :)Cok sevındım sızın adınıza. Tam olarak kacıncı haftanızda öğrendınız.
Doktorum bana 11+4 gunlukken randevu aldırdı. Ins bende öğrenırım. Önce detaylı ultrasona gırecegım sonra ıkılı test ..
Masallah ne guzel gostermis kendini :) zaten erkek olunca daha cabuk belli oluyordu sanirim.. bende Pazartesi gidecegim cok heyecanliyim. Insallah cinsiyet ogrenebiliriz bizde:) mide yanmalarim henuz gecmedi benim bigun oluyo bi gun olmuyoKıxlar nasılsınız? Sayfanın yerini kaybettim birdaha da bulamadım :) dün ikili testi yaptırdım cok sükür hersey yolunda ve cinsiyeti kesinleşti erkekmiş :) siz neler yaptınız?:)
İnsallah hayırlı haberlerini alırız :) ben kız daha cok istiyordum duyunca biraz bozuldum ama sonra tövbe ettim ne cabalarla elde ettik Allah nankörlükten korusunMasallah ne guzel gostermis kendini :) zaten erkek olunca daha cabuk belli oluyordu sanirim.. bende Pazartesi gidecegim cok heyecanliyim. Insallah cinsiyet ogrenebiliriz bizde:) mide yanmalarim henuz gecmedi benim bigun oluyo bi gun olmuyo
Recep beyin ucretı nedir? Altan cebecıden randevu aldım benTesekkur ederim size de nasip olur inşallah :) aslında 9+2 iken gittiğimde doktorum bir cıkıntı gördüğünü erkeğe benzediğini ama cok erken oldugunu söyledi. Dün ise 11+6 idim 2li test icin prof dr recep has’a gitmiştim orada burun uzunlugu ense kalınlıgı vs ölcülürken cinsiyeti de söyledi :)
Hersey dahil yani kan filan tahlili de dahil 750tl. Bende pıhtılaşma var oyüzden en iyisine gitmek istedim damarlarıma bakılması icin bebeğin beslenmesi konusunda sıkıntı olmasın diyeRecep beyin ucretı nedir? Altan cebecıden randevu aldım ben
Bendede heterezigot var sizde?Hersey dahil yani kan filan tahlili de dahil 750tl. Bende pıhtılaşma var oyüzden en iyisine gitmek istedim damarlarıma bakılması icin bebeğin beslenmesi konusunda sıkıntı olmasın diye
Bende mtfhr 677, mtfhr 1298, faktör V heterozigotBendede heterezigot var sizde?
Şu an hissediyorum hareketini :)Bebegin yerleştiği yere göre kişiye göre çok değişiyor sanırım.
Bende birini bariz hissediyorum 16. Hafta başında başladı, diğerini öyle net hissetmiyorum
Hayirli evlatlar olsun insallah bende daha cok erkek hissediyorum ama kiz olursada ayni sevinirim bakalim gosterecek mi kendini merakla bekliyorum. Bende bugun ozellikle adet agrisi gibi agri oldu normal mi bilmiyorum ama bu arada bende de pihtilasma riski var hibor kan sulandirici igne kullaniyorum detayli kan testi yapilmadi ama hemogramda sinirda cikiyorİnsallah hayırlı haberlerini alırız :) ben kız daha cok istiyordum duyunca biraz bozuldum ama sonra tövbe ettim ne cabalarla elde ettik Allah nankörlükten korusun
ayyy canımm :) ben de pıtpıt hissetmeye başladımmŞu an hissediyorum hareketini :)
Doğum gercekten de cok uzun zaman. Hic kanama alanı filan görüldü mü sende?
12. Hafta tamamladığında bırak demis artık bırakabilirsin.Kızlar selam, tüp bebek doktorum 12. Haftaya kadar progesteron jel kullan demisti suan 12+2 yim. Acaba bırakmalı mıyım?
Bach Doktorlar erken doğumu önlediğini düşünüyor ondan demiş olabilir ikiz olduğundan. Benim dr da vermedi, sadece kanama durumunda iğnesini kullanıyorumBende bunu merak ediyorum. Babada doguma kadar crinone jel kullanacaksin dedi. Doguma kadr cok uzun bir sure degil mi ?
Halaa takip doktoruna baslamadım ikili teste girdim recep has hocada. Bana 2 3 hafta sonra takip doktoru bul başla dedi. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Oyüzden pek bırakasım yok progestanı. Hic kanama olmadı ama ikili test yapılırken recep hoca bence kullanma iğneleri kanama yapabilir dedi. Kime inancagımı sasırdım12. Hafta tamamladığında bırak demis artık bırakabilirsin.
Bach Doktorlar erken doğumu önlediğini düşünüyor ondan demiş olabilir ikiz olduğundan. Benim dr da vermedi, sadece kanama durumunda iğnesini kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?