- 14 Aralık 2024
- 512
- 296
- 18
- 31
- Konu Sahibi Aysegul12aslan
-
Simdi tasinmak gibi bir karar maddi konulari da ilgilendirdigi icin cok basit olmayabilir herkes icin keza ben de hop diye tasinamam mesela. Ama o kadar kokunden cozemeseniz de kardesiyle guzel bir konusma yaparsa onunu kesebilir tum bunlarinYani esime yalvarıyorum evi satıp başka bi yere geçelim diye burda naparsak yapalım onlarla baş edemem dört yıldır ewliyim sadece bi arkadasim var burdan onun bile evime gelmemden rahatsız resmen aramız bozulsun diye dua ediyo kadın bende öyle bazı şeyleri umursamadan hayatıma devam eden biri değilim kafaya çok fazla takıyorum sinirleniyorum günlerce tek bi cümlesine takılı kalabilirim eşimde beni bildiği halde burdan bi yere gitmem diyo
Eşim işinden istifa edip geldi burasıda küçük bi yer olduğu için iş imkanida az benim ailem ona yüksek maaşlı işler bulup cagiriyo ama hicbisekilde ikna olmuyo bende ömür boyu burda yasicaksak başka bi semte tasinalim en azindan ömür boyu bu işkenceyi çekmemiş olurum diyorumSimdi tasinmak gibi bir karar maddi konulari da ilgilendirdigi icin cok basit olmayabilir herkes icin keza ben de hop diye tasinamam mesela. Ama o kadar kokunden cozemeseniz de kardesiyle guzel bir konusma yaparsa onunu kesebilir tum bunlarin
Haklisiniz vallahi ne diyeyim. Ben kendi ailemle bile yakin oturmamayi tercih etmis biriyim degil kayinvalide gorumce hani beni cok zorlar meselaEşim işinden istifa edip geldi burasıda küçük bi yer olduğu için iş imkanida az benim ailem ona yüksek maaşlı işler bulup cagiriyo ama hicbisekilde ikna olmuyo bende ömür boyu burda yasicaksak başka bi semte tasinalim en azindan ömür boyu bu işkenceyi çekmemiş olurum diyorum
En doğrusunu yapmışsınız yaslanmazsiniz siz vallahi benim apartmanın 5. Ci katindada bi tane kenafir eltim var mobese kamerası gibiler dışarı adım atsan goruyolarHaklisiniz vallahi ne diyeyim. Ben kendi ailemle bile yakin oturmamayi tercih etmis biriyim degil kayinvalide gorumce hani beni cok zorlar mesela
Mobese cok iyiymisEn doğrusunu yapmışsınız yaslanmazsiniz siz vallahi benim apartmanın 5. Ci katindada bi tane kenafir eltim var mobese kamerası gibiler dışarı adım atsan goruyolar
Yok valla benimkiler burnumun dibinde eşimle ağız tadıyla bu kavga bile edemiyorum yatak odasına geliyoruz kavga esnasında ama nasıl duyuyo bilmiyorumMobese cok iyiymisgorumcem kayinvalidem uzakta oturuyorlar, eltim yok sayilir bir nevi yurtdisinda yasiyorlar
MesajlasinYok valla benimkiler burnumun dibinde eşimle ağız tadıyla bu kavga bile edemiyorum yatak odasına geliyoruz kavga esnasında ama nasıl duyuyo bilmiyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederimMesajlasinsaka bir yana isin zor ama cozumsuz degil. Sadece cok zor. Allah gonlune gore yeniden baska yerde yuva kurmayi nasip etsin bebisinle beraber
Hayırlı olsun gebeliğiniz öncelikle. Şuan bende tüp Bebek sürecindeyim es ailesiyle sorunlar yaşadık ailemden uzak onların memleketindeyim ama asla bu süreçte onların adını bile anmiyorum sadece bebeğime odaklaniyorum biz iyi olalım kimse şuan umrumda değil sizde öyle yapın. Psikolojik olarak size iyi gelecek şeyler yapın kitap okuyun yoga yapın yürüyüşe çıkın. Basit insanlar gıybet eder bırakın hamile kadının günahına girsinler elbet hesabı sorulur. Eşinizden destek alın kimseye ihtiyacınız olmadığıni görsünler. Ve mümkünse böyle insanları evinize almayın
Yani ben kapıma gelen insanı evime almicak değilim ama yanımdayken o kadar samimi cana yakın hicbisorun yokmuş gibi davranıp ewine gittiği gibi arkamdan saydirmaya başlaması beni cildirtiyo bende sadece bebeğime ve eşime odaklanmak istiyorum ama inanın bunların içinde bu çok zor rabbim yanlarina bırakmasın inşaallahHayırlı olsun gebeliğiniz öncelikle. Şuan bende tüp Bebek sürecindeyim es ailesiyle sorunlar yaşadık ailemden uzak onların memleketindeyim ama asla bu süreçte onların adını bile anmiyorum sadece bebeğime odaklaniyorum biz iyi olalım kimse şuan umrumda değil sizde öyle yapın. Psikolojik olarak size iyi gelecek şeyler yapın kitap okuyun yoga yapın yürüyüşe çıkın. Basit insanlar gıybet eder bırakın hamile kadının günahına girsinler elbet hesabı sorulur. Eşinizden destek alın kimseye ihtiyacınız olmadığıni görsünler. Ve mümkünse böyle insanları evinize almayın.
Vallahi benimde bi abim var yengem hergun arayıp sorar tüp bebek sürecinde bi kanama geçirdim diye oturup ağlamış benim için yengemin ikinci ewliligi olduğu için halimden anliyo ve bende onu kizkardesimden ayırt etmiyorum abimin hatrına veriyorum bazı şeyleri ama benim esimde tek erkek üç kız hiç ablalarindan o hassasiyeti göremedimYeni görümceler gerçekten artık şeytan. Yahu bende görümceyim yengelerimle kardeş gibiyim
Böyle iki yüzlü insanlardan uzak durmak lazım arkanızdan fitne yayıyor. Evinize herkesi almak zorunda değilsiniz. Böyle biri kim olursa olsun asla almam. Gelip hizmetini edeceğim hürmet edeceğim sonra gidip arkamdan konuşacak oh ne âlâYani ben kapıma gelen insanı evime almicak değilim ama yanımdayken o kadar samimi cana yakın hicbisorun yokmuş gibi davranıp ewine gittiği gibi arkamdan saydirmaya başlaması beni cildirtiyo bende sadece bebeğime ve eşime odaklanmak istiyorum ama inanın bunların içinde bu çok zor rabbim yanlarina bırakmasın inşaallah
HaklısınızBöyle iki yüzlü insanlardan uzak durmak lazım arkanızdan fitne yayıyor. Evinize herkesi almak zorunda değilsiniz. Böyle biri kim olursa olsun asla almam. Gelip hizmetini edeceğim hürmet edeceğim sonra gidip arkamdan konuşacak oh ne âlâ
Fazla yurume demis her seyin fazlasi zarar zatenDoktor ilk 3 ay riskli dönem dedi dikkat et fazla yürüme falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?