- 11 Ocak 2025
- 36
- 27
- 3
- 24
- Konu Sahibi Aysegul12aslan
-
Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler şu an hormon değişikliği nedeniyle biraz sinir stres olabiliyor onun için uzak durmaya çalışın hiç arayıp sormasınlar umursamayın görmemezlikten gelin ne zorluklarla evlat sahibi olmaya çalışmışsınız çok şükür pozitif görmüşsünüz şimdi hamileliğinizin tadını çıkarın bebeğinize odaklanın stres iyi değil lütfenKizlar selam nereye yazicagimi bilemedim ama artık içimi bi yere dökmem lazımdı biz çok yeni 6 ocakta transferim oldu çok şükür pozitif herşey yolunda keseyide gördüm kalp atışını bekliyorum ama bu sorun varki gorumcemle aynı apartmanda aynı katta ve kapılarımız yan yana mutfak duvarlarimiz bitişik düşünün hamilelikten dolayı biraz sinirliyim eşimle evin içinde kavgalarimiz tartismalarimiz oluyo ve gorumcemin akşama kadar bizim ewi dinlediğini bilmiyodum taki bundan bi ay oncesine kadar her kavgamizi her tartışmasız normal konusmalarimizi bile kaynanamla öbür gorumcelerime arayıp hararetli bi sekilde anlattığını duyuyorum mutfak duvarlarimiz bi olduğu için sesi geliyo ve bu şekilde beni obur gorumceleriminde kaynanaminda gözünde karartiyo ve artık bu duruma dayanamıyorum hamileyim ve çok sinirleniyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama duyduklarima inanamiyorum taklidimi bile yapiyo alay ederek lütfen bi akıl verin napmam gerekiyo susup oturuyummi gidip hesapmi soruym bugüne kadar sürekli çocuk niye olmuyo diye beni darlayip sıkıp duruyolardi hamilelik haberinden sonra kapımı açmaz oldular lütfen yorum yapın
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ama insan düşünmeden edemiyo artık öyle bi noktaya geldimki dayanamıyorum sürekli arkamdan yerli yersiz konuşmalarına şahit oluyorum alaycı bi şekilde sürekli taklidimi yaparak anlatması bide ben gurbete gelin gittim onlardan başka kimsem yok burda ama o üçü sürekli bir olup bu şekilde bana davranmaları artık dayanılmaz bi hale geldiÖncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun dilerim sağlıklı bir şekilde ilerler şu an hormon değişikliği nedeniyle biraz sinir stres olabiliyor onun için uzak durmaya çalışın hiç arayıp sormasınlar umursamayın görmemezlikten gelin ne zorluklarla evlat sahibi olmaya çalışmışsınız çok şükür pozitif görmüşsünüz şimdi hamileliğinizin tadını çıkarın bebeğinize odaklanın stres iyi değil lütfenkendini ve bebeğini düşün eşin yanındaysa diğer kişileri umursama emin olun insana hastalık olarak dönüyor onların hareketlerini bile takmaya değmez siz uzak durun bir sıkıntı varsa eşiniz konuşsun siz hiç araya girmeyin bile dilerim iyi olur inşallah bebeğine odaklan bugünler tekrar gelmiyor onun için keyfine bak kalbini ferah tut Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip eylesin inşallah
Ben de gurbete gelin geldim ve bir şekilde arkadaşlar edindim. Siz de kendinizi kapatmayın evinize çevrenizi genişletin sosyal hayata katılın. Gebeler için etkinlikler olabilir mesela onlara bakabilirsiniz, aklıma ilk gelen. Belediyelerin kadın insiyatifleri oluyor onlara katılabilirsiniz. Kent konseylerinin veya halk eğitimlerin dersleri oluyor onlara gidebilirsiniz. Eşinizin arkadaşları yok mu? Eşleri ile arkadaşlık kurabilirsiniz. Sosyal hayatınız ve çevreniz genişledikçe onları zaten takmamaya başlarsınız, hatta evde olmayınca duymazsınız bile :)Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ama insan düşünmeden edemiyo artık öyle bi noktaya geldimki dayanamıyorum sürekli arkamdan yerli yersiz konuşmalarına şahit oluyorum alaycı bi şekilde sürekli taklidimi yaparak anlatması bide ben gurbete gelin gittim onlardan başka kimsem yok burda ama o üçü sürekli bir olup bu şekilde bana davranmaları artık dayanılmaz bi hale geldi
Eşinize söyleyin o halletsin . Olası büyük bi streste bebegınızı kaybedebilirsiniz sonra hiç bi halta yaramaz boş çene . Ama eşiniz söylesin bilsinler bildiğinizi mesafeyi de koyun geçin bu vesileyle .Kizlar selam nereye yazicagimi bilemedim ama artık içimi bi yere dökmem lazımdı biz çok yeni 6 ocakta transferim oldu çok şükür pozitif herşey yolunda keseyide gördüm kalp atışını bekliyorum ama bu sorun varki gorumcemle aynı apartmanda aynı katta ve kapılarımız yan yana mutfak duvarlarimiz bitişik düşünün hamilelikten dolayı biraz sinirliyim eşimle evin içinde kavgalarimiz tartismalarimiz oluyo ve gorumcemin akşama kadar bizim ewi dinlediğini bilmiyodum taki bundan bi ay oncesine kadar her kavgamizi her tartışmasız normal konusmalarimizi bile kaynanamla öbür gorumcelerime arayıp hararetli bi sekilde anlattığını duyuyorum mutfak duvarlarimiz bi olduğu için sesi geliyo ve bu şekilde beni obur gorumceleriminde kaynanaminda gözünde karartiyo ve artık bu duruma dayanamıyorum hamileyim ve çok sinirleniyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama duyduklarima inanamiyorum taklidimi bile yapiyo alay ederek lütfen bi akıl verin napmam gerekiyo susup oturuyummi gidip hesapmi soruym bugüne kadar sürekli çocuk niye olmuyo diye beni darlayip sıkıp duruyolardi hamilelik haberinden sonra kapımı açmaz oldular lütfen yorum yapın
Yaşadığımız yer çok küçük bi ilçe ben buyuksehirden eşim için buraya geldim onlar buralı zaten küçük yer olduğu için haliyle öyle kurslar etkinlikler vs hiç olmuyo çok araştırdım eşimin arkadaşları vardı hepsi atanıp başka şehirlere gittiler yanımda bu Şam şeytani var oda rahat vermiyo akşama kadar dedikoduBen de gurbete gelin geldim ve bir şekilde arkadaşlar edindim. Siz de kendinizi kapatmayın evinize çevrenizi genişletin sosyal hayata katılın. Gebeler için etkinlikler olabilir mesela onlara bakabilirsiniz, aklıma ilk gelen. Belediyelerin kadın insiyatifleri oluyor onlara katılabilirsiniz. Kent konseylerinin veya halk eğitimlerin dersleri oluyor onlara gidebilirsiniz. Eşinizin arkadaşları yok mu? Eşleri ile arkadaşlık kurabilirsiniz. Sosyal hayatınız ve çevreniz genişledikçe onları zaten takmamaya başlarsınız, hatta evde olmayınca duymazsınız bile :)
O dedikodu yaparken sende mutfakta ona aynisni yap terbiyesizler arkamdan konusuyolar bir de bunu bagira bagira anlatiyolar kavga mi.cikarayim onu mu istiyorlar diye annene anlatiyomussun gibi bagira bagira anlat susmaTeşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ama insan düşünmeden edemiyo artık öyle bi noktaya geldimki dayanamıyorum sürekli arkamdan yerli yersiz konuşmalarına şahit oluyorum alaycı bi şekilde sürekli taklidimi yaparak anlatması bide ben gurbete gelin gittim onlardan başka kimsem yok burda ama o üçü sürekli bir olup bu şekilde bana davranmaları artık dayanılmaz bi hale geldi
Yani eşim onları duydugumumu söylesin onlara yani onceden çok takmiyodum ama hormonlardanmi bilmiyorum artık dayanamıyorum bugün kapımı çaldı samimiyetsiz bi şekilde biz plan yaptık akşam öbür gorumceme gitceklermis orda buluscaz geliyosan gel dedi bende gelmicem yürümek yasak diyip kapıyı kapattımEşinize söyleyin o halletsin . Olası büyük bi streste bebegınızı kaybedebilirsiniz sonra hiç bi halta yaramaz boş çene . Ama eşiniz söylesin bilsinler bildiğinizi mesafeyi de koyun geçin bu vesileyle .
Evet eşiniz söylesin sen benım evimi dinleyip bi de evimin sırrını nie taşıyorsun die . En azından böyle yüzsüz yüzsüz kapınıza gelmesinlerYani eşim onları duydugumumu söylesin onlara yani onceden çok takmiyodum ama hormonlardanmi bilmiyorum artık dayanamıyorum bugün kapımı çaldı samimiyetsiz bi şekilde biz plan yaptık akşam öbür gorumceme gitceklermis orda buluscaz geliyosan gel dedi bende gelmicem yürümek yasak diyip kapıyı kapattım
Rica ederim ama sakin kalın şu an hamilesiniz kendinizi ve bebeğinizin sağlığını düşünmeniz gerekir eşiniz ailesiyle konuşup mesafeyi katsın siz hiç muhatap olmayın kendinizi yıpratmayın dilerim inşallah huzur bulursunuz AminTeşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ama insan düşünmeden edemiyo artık öyle bi noktaya geldimki dayanamıyorum sürekli arkamdan yerli yersiz konuşmalarına şahit oluyorum alaycı bi şekilde sürekli taklidimi yaparak anlatması bide ben gurbete gelin gittim onlardan başka kimsem yok burda ama o üçü sürekli bir olup bu şekilde bana davranmaları artık dayanılmaz bi hale geldi
Ya ben onlarla bi kere tartistigimda agzmin payini fazlasıyla aldığım için biraz yüz göz olmak istemiyorum eşimi arayıp beni şikayet edip duruyolardi kaynanamı kayınpederini bile aradılar eşim gorevdeyken kayinpederim beni ewden kovdu onlar için ve ben gurbetteyım kimsem yok burdaEvet eşiniz söylesin sen benım evimi dinleyip bi de evimin sırrını nie taşıyorsun die . En azından böyle yüzsüz yüzsüz kapınıza gelmesinler
Anladım. Eşinizle konuşmanız en mantıklısı gibi görünüyor bu durumda. Şam şeytanı lafınıza güldüm amaYaşadığımız yer çok küçük bi ilçe ben buyuksehirden eşim için buraya geldim onlar buralı zaten küçük yer olduğu için haliyle öyle kurslar etkinlikler vs hiç olmuyo çok araştırdım eşimin arkadaşları vardı hepsi atanıp başka şehirlere gittiler yanımda bu Şam şeytani var oda rahat vermiyo akşama kadar dedikodu
Teşekkür ederim Allah razı olsunRica ederim ama sakin kalın şu an hamilesiniz kendinizi ve bebeğinizin sağlığını düşünmeniz gerekir eşiniz ailesiyle konuşup mesafeyi katsın siz hiç muhatap olmayın kendinizi yıpratmayın dilerim inşallah huzur bulursunuz Amin
Yani eşimle konuşuyorum ama bir yorumda çok fazla bulunmuyo gülüp geciyo adamAnladım. Eşinizle konuşmanız en mantıklısı gibi görünüyor bu durumda. Şam şeytanı lafınıza güldüm ama
Ya valla çok mantıklı şuan dışarı çıkıp yürümek riskli biraz ama mutfakta ona aynısını yapmak mantıklıO dedikodu yaparken sende mutfakta ona aynisni yap terbiyesizler arkamdan konusuyolar bir de bunu bagira bagira anlatiyolar kavga mi.cikarayim onu mu istiyorlar diye annene anlatiyomussun gibi bagira bagira anlat susmavalla ben cileden cikardim heralde bana ne yapiyolarsa bende onlara yaparim aynısını. Ayna olmak en iyisi. Hic olmazsa icine atmazsin rahatlarsin.
Bunlari yapamiyosan baktin sesleri geliyor anahtarini al cik evden. Yuruyus yap.
Stresten uzak kalmaya calis tabiki sen ve bebisinin sagligi için.
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Eşiniz arkanızda durdu mu peki ? Yani kocanıza guvenıyor musunuz . Ben size tartışın demedim bebeğe zarar gelir bulaşmayın eşinize söyleyin o halletsin dedimYa ben onlarla bi kere tartistigimda agzmin payini fazlasıyla aldığım için biraz yüz göz olmak istemiyorum eşimi arayıp beni şikayet edip duruyolardi kaynanamı kayınpederini bile aradılar eşim gorevdeyken kayinpederim beni ewden kovdu onlar için ve ben gurbetteyım kimsem yok burda
Valla siz iyi dayanmışsınız. Resmen duygusal şiddete maruz kalıyorsunuz, kayınpederiniz sizi evden kovuyor ve eşiniz meseleyi ciddiye almıyor. Ben çoktan kapıyı çekip çıkmıştım. Allah size sabır versinYani eşimle konuşuyorum ama bir yorumda çok fazla bulunmuyo gülüp geciyo adam
O olayda arkamda durmuştu ama şimdi bişey olduğunda söyleyince guluyo bişey demiyoEşiniz arkanızda durdu mu peki ? Yani kocanıza guvenıyor musunuz . Ben size tartışın demedim bebeğe zarar gelir bulaşmayın eşinize söyleyin o halletsin dedim
Niye doktor mu oyle dedi yoksa tup bebek olduğu icin mi korkuyosunuz?Ya valla çok mantıklı şuan dışarı çıkıp yürümek riskli biraz ama mutfakta ona aynısını yapmak mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?