Tüp bebekle bile gebe kalamıycakmışım 😭

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Kızlar esımın varıkoseli varmıs 4.1
Yıkıldık cougumuz da olmuyor zaten.
Bu sekılfe tup bebekle bile olmaz dediler.
Sanırım bize ameliyat yolu gozuktu ama
Ameliyatta cozum degılmıs lutfen bsns bilgi verin varıkosel sureci ve ameliyatıyla ilgi lutfen kızlar

Bize de tek çare tüp bebek dediler . Eşimde varikosel var sayı , hız , morfoloji sınırın altında. Normal yolla gebe kaldım çok Şükür umudunuzu kaybetmeyin

Bize de tek çare tüp bebek dediler . Eşimde varikosel var sayı , hız , morfoloji sınırın altında. Normal yolla gebe kaldım çok Şükür umudunuzu kaybetmeyin
Esınızın sperm degerlerı kactı kac degerle hamıle kaldnz sızı yoruyorum ama cok zor durumdayım. Umut olsun bize.
Varıkoseli kacıncı evreydı

Esınızın sperm degerlerı kactı kac degerle hamıle kaldnz sızı yoruyorum ama cok zor durumdayım. Umut olsun bize.
Varıkoseli kacıncı evreydı
7 yıl önce ameliyat olmuş ama tekrarlamış. Evresini bilmiyorum ama ameliyatlıktı eşim ameliyat olmak istemedi . Morfoloji 2 , sayı total de 44 milyon , ml de 5,6 milyon %70 hareketsiz %28 yavaş hareketli . 10 ay önce vermişti testi . Sizi hikayeme etiketleyeceğim inşallah içinizi rahatlatır

Cok sagol un
Gercek ten bizim degerlere benziyor Esınızın degerlerı sonradan yukseldı de mı hamıle kaldnz yoksa bu sekılde mı kaldnz

Canim degerler düşükse ve genetik testinde dna hasari gözukuyosa ameliyat olsun eşin. Dr kaan aydos bitkisel ilaclarla degerleri yukseltiyo. Ameliyatta dogrudan duzelme, yada degerlerde artiş olmayabiliyor.

Sen varikoseli engel olarak gorme. Asil zorluk yasayan kisiler azosperm hastalari. Esi Varikosel iken hamile kalan çok fazla kisi var. Umutsuzluga kapilma yani

Cok sagol un
Gercek ten bizim degerlere benziyor Esınızın degerlerı sonradan yukseldı de mı hamıle kaldnz yoksa bu sekılde mı kaldnz
Bir daha test vermedik canım düzelip düzelmediğini bilmiyoruz açıkçası

Canim degerler düşükse ve genetik testinde dna hasari gözukuyosa ameliyat olsun eşin. Dr kaan aydos bitkisel ilaclarla degerleri yukseltiyo. Ameliyatta dogrudan duzelme, yada degerlerde artiş olmayabiliyor.
Genetik testi verdım dna hasarı varsa bellı olur dimi varıkosel olup gebe kalan var mıdır diye dusundum ama Bi yandan daha kotu ye giderse diye korkuyorum

Varikosel benim eşimde ileri derece değildi ama yinede ameliyat oldu Kaan Aydos amerliyat olmalı deyince çünkü spe DNA hasarı 93 tü varikosel varken tüp bebek yapmak sıkıntı 6ayda vitaminler kullandı falan

Kim diyo cozum olmadigini. Ameliyattan once 0 olan degerimiz ameliyattan sonra yuzde 20lere cikti 6 ayda. Lutfen enseyi karartmayin insanlarda sperm olmuyor ameliyatla bulup cikartip yine tup bebek yapiyolar. Moral bozmadan sabirla ilerleyin tedavinizde

Genetik testi verdım dna hasarı varsa bellı olur dimi varıkosel olup gebe kalan var mıdır diye dusundum ama Bi yandan daha kotu ye giderse diye korkuyorum
Hangi sehirdesin? Eger agrisi varsa olsun canim. Genetikte cikar dna hasari.Eger ank.daysan kaan aydosu oneririm. Onla gorusmeden ameliyat olmasin eşin.

Morfolojı uz mı sıfırdı peki 6 aydan önce duzelme olmuyor mu

Hangi sehirdesin? Eger agrisi varsa olsun canim. Genetikte cikar dna hasari.Eger ank.daysan kaan aydosu oneririm. Onla gorusmeden ameliyat olmasin eşin.
Kaan aydos bu konuda cok mu iyi agrısı hıc yok. Cocuk olmuyor bu yuzden ogrendıkkı varıkoseli varmıs.
Istambuldayz ama gideriz ankaraya. Sizde mı aynı durumu yasadnz

Kaan aydos bu konuda cok mu iyi agrısı hıc yok. Cocuk olmuyor bu yuzden ogrendıkkı varıkoseli varmıs.
Istambuldayz ama gideriz ankaraya. Sizde mı aynı durumu yasadnz
Evet benim eşimdede varikosel vardi. Ameliyat oldu degerleri degismedi, şişkinlik filan oldu. Agrisi olanlar ameliyat oluyor genelde, kaan aydos bitkisel ilac ve antioksidanlarla degerleri yukseltiyor. Ameliyat düzelme garantisi vermiyor malesef Kaan aydos ve Ömer faruk karataş urolojide en iyi dr lar. Arastir dilersen. Hemen ameliyata basvurmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…