Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhabalar benim eşim de biz nişanlıyken varikosel ameliyati olmuştu 10 sene evveldi yani. Evlendikten sonra çocuk istedik 3 sene olmadı hiçbir şekilde korunmadigimiz halde hemde. Sonra kayseri acibademe gittik sperm sayısı da hareketlilik de çok çok düşük bu şekilde sizin aşılama bile tutmaz direk tüp bebek deneyin dedi doktor eşime bizde zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırdık bir kızımız oldu suan 3.5 yaşında ve ben geçen ay yeniden hamile olduğumu öğrendim ama duyan hickimse inanmıyor aileler felan şaka yapıyoruz sandılar yani bu yazıyı yazmamdaki amaç umudunuzu kaybetmeyin hiç beklemediğim bir anda bize mucize gibi gelecek inşallah bebeğim olmaz diye düşünmeyin bize çok kötü durumda sonuçlar dendi 7 sene sonra kendiliğinden oldu hiç beklemediğimiz bir anda Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu dualarimdasiniz..
Kızlar esımın varıkoseli varmıs 4.1
Yıkıldık cougumuz da olmuyor zaten.
Bu sekılfe tup bebekle bile olmaz dediler.
Sanırım bize ameliyat yolu gozuktu ama
Ameliyatta cozum degılmıs lutfen bsns bilgi verin varıkosel sureci ve ameliyatıyla ilgi lutfen kızlar
Canım biz de aynı durumdayız. Eşim ameliyat olması gerekiyor ama bazen sayı daha dusebiliyor o yüzden birkac ay vitamin takviyesiyle deniycez olmazsa mecbur ameliyat. Keçiboynuzu içiyor sürekli sen de dene belki faydasını görür
Bize de tek çare tüp bebek dediler . Eşimde varikosel var sayı , hız , morfoloji sınırın altında. Normal yolla gebe kaldım çok Şükür umudunuzu kaybetmeyinayy
Bize de tek çare tüp bebek dediler . Eşimde varikosel var sayı , hız , morfoloji sınırın altında. Normal yolla gebe kaldım çok Şükür umudunuzu kaybetmeyin
Kızlar esımın varıkoseli varmıs 4.1
Yıkıldık cougumuz da olmuyor zaten.
Bu sekılfe tup bebekle bile olmaz dediler.
Sanırım bize ameliyat yolu gozuktu ama
Ameliyatta cozum degılmıs lutfen bsns bilgi verin varıkosel sureci ve ameliyatıyla ilgi lutfen kızlar