• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebekle bebek sahibi olan arkadaslar, hamileler ve bekleyiste olanlar!

mambaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
1.321
18
116
Diğer
Yasiniz:
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?
Rahatsizliklariniz:
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:
Kacinci tup denemeniz?:
Kac embryo transfer edildi?:
Hangi tarihte transferiniz oldu?:
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:
Sonuc olumluysa bebek sayisi:
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:

Arkadaslar yukardaki sorulari cevaplayabilirsek birbirimize bu surec icerisinde daha cok destek olup bilgi paylasabiliriz. Hamile arkadaslara saglikli ve mutlu bir 9 ay diliyorum. Bekleyenlere de en kisa zamanda iyi haberler almalari icin dua ediyorum! :Saruboceq:

Ben baslayayim:

Yasiniz: 33
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 1 yil
Rahatsizliklariniz: endometriyozis, kist ve hipotiroidi
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: 3 ay klomen. sonuc olumsuz.
Kacinci tup denemeniz?: ilk (ve son olur insallah)
Kac embryo transfer edildi?: 11 yumurta alindi, 2si dollendi ve transfer edildi.
Hangi tarihte transferiniz oldu?: 29/03/2009
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: bel agrisi ve siskinlik
Test gunu: 09/04/2009
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:

Son düzenleme:
Merhabalar.
Yasiniz:24
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 2 senedir
Rahatsizliklariniz:Polikistik over, eşimde bir sorun yok
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:laporoskopi ameliyatı,6 ay klomifen sitrat
Kacinci tup denemeniz?: ilk
Kac embryo transfer edildi?: 17 yumurtam olmuş.7 yumurta işleme alınmış 4 yumurta döllenmiş, 3 tane 8 hücreli embriyo transfer edilmiş
Hangi tarihte transferiniz oldu?:6 nisan
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:şimdiden kasıkta hafif ağrılar var ---
Sonuc olumluysa bebek sayisi:3
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:Alman hastanesinde tedavi görüyorum.Doktorum Halit Fırat Erden.Yumurtalarımı toplayan doktor Selen hanım,Transferimi yapan doktor Ali bey ve Süleyman bey.

Son düzenleme:
slm mambaa güzel sayfa açmışsın tebrıkler

Yasiniz: 28

Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 6 yil

Rahatsizliklariniz: : pko

Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: .

Kacinci tup denemeniz?: ilk (ve son olur insallah) 6.

Kac embryo transfer edildi?: 3 tane .

Hangi tarihte transferiniz oldu?: 26/03/2009

2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: kasıklarda ve belımde batmalar bacaklarımda ağrı ve ara ara regli ağrısı

Test gunu: 06/04/2009

Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Dr um HALıL ıBRAHıM TEKıN Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi - ist da işlemlerim Alman hastanesınde yapıldı Dr umdan çok memnunum

Son düzenleme:
Gunay iyi sanslar diliyorum! umarim saglikli ve kaliteli embriyolarin olur!

Seda ne kadar cok yumurta toplanmis!! masallah diyorum! Testin yarin goruyorum ki! insallah kocaman bir pozitif alirsin!!

Gunay iyi sanslar diliyorum! umarim saglikli ve kaliteli embriyolarin olur!

Seda ne kadar cok yumurta toplanmis!! masallah diyorum! Testin yarin goruyorum ki! insallah kocaman bir pozitif alirsin!!

cnm yumurta sayıöı sıldım nazar değmez ama ne bılım tedırgın oldum testım pazartesı gunu olucak kısmetse sonucun güzel olmasını diliyorum allahımdan senınde az kalmş ınş bebişlerın sana tutunmutur canımmm

slm mambaa

Yasiniz: 32
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 1,5 yil

Rahatsizliklariniz: : bende sorun yok eşimde sayı ve hareket iyi %2 morfoloji bozukluğu var.
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: .1 başarısız aşılama

Kacinci tup denemeniz?: ilk (ve son olur insallah)

Kac embryo transfer edildi?:16 tane toplandı 10 tanesine işlem yapıldı. 10 tanesi döllendi. 3 tane transfer edildi.

Hangi tarihte transferiniz oldu?: 27/03/2009

2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: kasıklarda ve belımde özellikle gece batmalar ,ara ara regli ağrısı, midede yanma, tansiyon yükselmesi, çok su içmediğim halde sık idrara çıkma..

Test gunu: 08/04/2009

Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Dr um acıbadem hastanesi DOÇ.DR. Cem demirel.

Son düzenleme:
arkadaşlar tarihlere bakıyorumda benim tarihime göre test tarihim biraz geç geldi bana:( 27 transfer test tarihi 8 nisan bana mı öyle geldi ya:(

arkadaşlar tarihlere bakıyorumda benim tarihime göre test tarihim biraz geç geldi bana:( 27 transfer test tarihi 8 nisan bana mı öyle geldi ya:(

hic gec degil wavy. belki 1 gun erken yapilabilir ama. benim transferim 29'undaydi, testim 9unda.11. gun yani. seninki 12. gun. istersen bir sor, belki bir gun onceye alirlar ama daha erken olmaz bence.

mambaa ben demiştim sana illa bi hinlik bulcam diye çırpınıyom işte testi erken yapmak için:jeyyar:

:roflol:Yaa bide bu sözün sabreden derviş muradına ermeden ... versiyonu var:roflol:

Yasiniz: 26

Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 2 yil

Rahatsizliklariniz: : pko

Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: aşılama

Kacinci tup denemeniz?: ilk (ve son oldu]

Kac embryo transfer edildi?: 4 tane .

Hangi tarihte transferiniz oldu?: 05/02/2009

Test gunu: 017/02/2009

Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Dr selma laçin beylikdüzü medicina

Yasiniz:22
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? aşa yukarı 1 sene
Rahatsizliklariniz:eşimde azospermia var(idi)
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:yok
Kacinci tup denemeniz?:2.olacak mayısta
Kac embryo transfer edildi?:2008 mayısta 3 tane 8 hücreli sonuc olumsuz
Hangi tarihte transferiniz oldu?:23 mayıs 2008 olmuştu
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: kızlık zarım yırtılmıştı toplamada sonrada dikilmişti transferden öncede sökülüp dikildi ondan dolayı 2. gün ve takiben gün aşırı az az pembe akıntı geldi hiç aprım olmadı sonucda negatif oldu
Paylasmak istediginiz diger bilgiler: ilk denemede takibi alman hastanesinde bahceci kliniği bünyesindeki burcak erzik yapmıştı transfer mustafa bahceci.. şimdiki tedvaimi mustafa bey yapıcak ve farklı yöntemler denenecek

Yasiniz:30
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?4 yıldır
Rahatsizliklariniz:bende pko. ve erken menapoz eşimde azosperm
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:tüple başladık umarım annelikle biter
Kacinci tup denemeniz?:3.
Kac embryo transfer edildi?:her seferinde 3 tane 1.düşük :2.negatif
Hangi tarihte transferiniz oldu?:şubat 2007/haziran2008
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:cildimde inanılmaz bir güzelleşme,bel ve kasık ağrısı
Sonuc olumluysa bebek sayisi:üçüde tuttu fakat düşük oldu
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:ankara hacettepe üni.has.

Allah yardımcımız olsun ANNE olalım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mambaa umarım sonucun pozitif gelir meleklerini kucağına alman dileğiyle.sevgiyle...

Back
X